- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.998
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.801
merhaba canım hoşgeldin sefa getirdin topiğimizemerhaba herkese....
merhaba canım hoşgeldin sefa getirdin topiğimize
topikkkk sinik avliyorrr
Dun aksamdan beri hatta geceden beri sadece 3 sayfami ilerlemisizzbende nasil okicam diye dert yaniyodum gorunce soke oldum 7
kis loorim niye sok oldun kimse artkin bu havaalrda evde oturmazki hele 6.aydan sonra ana kisme kalmazzz ben alistim normal geliyo artik topikte kimsenin olmayisi ben bilem kendimi disari atmak istiyosam bu kadar topikte cok duran kisi olarak diger kislar hic gelmez artikinn vala simcik bilem canim istemeyerek yaziyorum iceri bilem nemli oturupta neti nbasinda yazamiyorum bilem
buluşamayız tabi gelmysunz ki bugn de işler çok yoğun bakalım görüşebilcezmi
günaydn örtmenm nasılsın canım ???
kis peri kiscem geldim siz yoktunuz siz gelincede malüm ben olmuyorum beklebekle kimse yok tek basimada nere kadar smile yapacamm
günaydın kayr_bebek... eger lekenme gıbıyse bi kan testi yaptır derım yarın....çünkü üstüne görme olabılırsın...tedbırını al ilaç falan kullanma ..... umarım hamişsindir canım...
morem galiba hic gelmemissmorem hani ortak yol bulacaktin herifinleee yaw listeyi bilem yayinlayamamissinn
bari bi cekilde dua listesini koyum deseydinyaw tut kolundan at disari
[table="width: 600, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]Dua Sahipleri[/td]
[td]41 Meryem[/td]
[td]Sonuc[/td][td] Durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]
[td]2[/td]
[td]okudu[/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]
[td]2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]2 [/td][td] okudu[/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] okundu[/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]2 [/td]
[td] okudu[/td]
[td] okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]
[td]2 [/td]
[td] okudu[/td]
[td] okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]
[td]2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]2 [/td]
[/tr][tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buyruk [/td]
[td]2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]
[td]7 [/td]
[td] okudu[/td][td] okunuyor [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] p.tesi başlanıcak ..[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karamel [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] basa86[/td]
[td]2 [/td]
[td] okudu[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] kutuktupense [/td]
[td]2 [/td]
[td] okudu[/td]
[td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] ayynuuurr [/td]
[td]2 [/td]
[td] okudu[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr] [td] Nuarin [/td]
[td]*** [/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]
[td]***[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]
[td]*** [/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]
[td]41 [/td]
[td][/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]
canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....
benim anladığım dildenn
şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim
ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....
Tilavet açıklama:
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
Allah kabul etsin inşallahhh
iyiyim canım sabahtan beri ders anlatıyorum zilin çalmasına 5 dk var tahtayı defterlerine geçirsinler dedim bende burdayım işte aslında hep burdayımda yazamıyorum
kayracım örtmenm nasılsın ?? narin yarim de burdaymış :)
kayracım örtmenm nasılsın ?? narin yarim de burdaymış :)
kislar okudunuzmu okumadinizmi bi haber verseniz keske yoksa abbayy kisceye cok kalacakk:26::26:
iyiyim canım sabahtan beri ders anlatıyorum zilin çalmasına 5 dk var tahtayı defterlerine geçirsinler dedim bende burdayım işte aslında hep burdayımda yazamıyorum
peei kiscemmbak kavustuk geldimm ipekimde moremden ses yok yaw listeyi bilem koyamamisss:26::26:
zuhal ya okudum ya da okurum demişti canım adet bitti demişti .. diğer kızçelerden hiç haberm yok ne zamandır ?????
günaydın canımiyiyiz başladık bir haftaya daha sen nasılsın
Gunaydin tekrar derse girdim yazamadim bi dahabuluşamayız tabi gelmysunz ki bugn de işler çok yoğun bakalım görüşebilcezmi
günaydn örtmenm nasılsın canım ???
Brans neydi canim senin benim kimyaiyiyim canım sabahtan beri ders anlatıyorum zilin çalmasına 5 dk var tahtayı defterlerine geçirsinler dedim bende burdayım işte aslında hep burdayımda yazamıyorum
ayy bende çok yoğunm azcık öğlen filan diei yemek zamanı hesabı iki lafın belini kıram dedm geldm
yasakımmmmmmmyaww ayarlardı morem aslından noldu böle bilemedim yaa :44::44::44::44:
öylemikeske gelsede okuduysa kesin bi söylese ipekimm:26:zikzak sabah burdaymis keske oda bi söylesseydi neyse morem hanceke teldende sorar ama diger kislar nerde bilmiyorum canom gelmiyo yine:26:
Gunaydin tekrar derse girdim yazamadim bi daha
Brans neydi canim senin benim kimya
hoşgeldin canımcımcanım çok teşekkür ederim bilgi için .. ama benmki genel bi durum malsef hayırlı habere vesile olmadı şimdiye kadar((
güzellik sen çok hoşgeldinmorem galiba hic gelmemissmorem hani ortak yol bulacaktin herifinleee yaw listeyi bilem yayinlayamamissinn
bari bi cekilde dua listesini koyum deseydinyaw tut kolundan at disari
Annem ameliyat oldu kac gundur giremedim cok yorgunum ama ozledimde sizivar mi bir gelisme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?