Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

topikkkk sinik avliyorrr

artikin böyle dilekim alismamiz lasim bu duruma yaz geliyo malümm

Son düzenleme:
günaydın kayr_bebek... eger lekenme gıbıyse bi kan testi yaptır derım yarın....çünkü üstüne görme olabılırsın...tedbırını al ilaç falan kullanma ..... umarım hamişsindir canım...

canım çok teşekkür ederim bilgi için .. ama benmki genel bi durum malsef hayırlı habere vesile olmadı şimdiye kadar ((

morem galiba hic gelmemissmorem hani ortak yol bulacaktin herifinleeeyaw listeyi bilem yayinlayamamissinn

bari bi cekilde dua listesini koyum deseydinyaw tut kolundan at disari

acaba okumayan kisalrda okuyanalr varmii:26::26::26:

kislar okudunuzmu okumadinizmi bi haber verseniz keske yoksa abbayy kisceye cok kalacakk:26::26:

iyiyim canım sabahtan beri ders anlatıyorum zilin çalmasına 5 dk var tahtayı defterlerine geçirsinler dedim bende burdayım işte aslında hep burdayımda yazamıyorum

ayy bende çok yoğunm azcık öğlen filan diei yemek zamanı hesabı iki lafın belini kıram dedm geldm

peei kiscemmbak kavustuk geldimm ipekimde moremden ses yok yawlisteyi bilem koyamamisss:26::26:

yasakımmmmmmm yaww ayarlardı morem aslından noldu böle bilemedim yaa :44::44::44::44:

zuhal ya okudum ya da okurum demişti canım adet bitti demişti .. diğer kızçelerden hiç haberm yok ne zamandır ?????

öylemi keske gelsede okuduysa kesin bi söylese ipekimm:26:zikzak sabah burdaymis keske oda bi söylesseydi neyse morem hanceke teldende sorar ama diger kislar nerde bilmiyorum canom gelmiyo yine:26:

günaydın canımiyiyiz başladık bir haftaya daha sen nasılsın

buluşamayız tabi gelmysunz ki bugn de işler çok yoğun bakalım görüşebilcezmi

günaydn örtmenm nasılsın canım ???
Gunaydin tekrar derse girdim yazamadim bi daha
iyiyim canım sabahtan beri ders anlatıyorum zilin çalmasına 5 dk var tahtayı defterlerine geçirsinler dedim bende burdayım işte aslında hep burdayımda yazamıyorum
Brans neydi canim senin benim kimya

ayy bende çok yoğunm azcık öğlen filan diei yemek zamanı hesabı iki lafın belini kıram dedm geldm

yasakımmmmmmm yaww ayarlardı morem aslından noldu böle bilemedim yaa :44::44::44::44:

evdeki hesap carsiya uymadi morem herifcigiyle ortak yolu bulamamis demekkii verme yanacikalrindan yosam bu neti sana vermez dedim dinlemedi zaarki verdi yanacikalrindan herifide kale almadi sonrasinda neti hic vermedi bizim moreye listede topikte böyle öksüz kaldi iste

öylemi keske gelsede okuduysa kesin bi söylese ipekimm:26:zikzak sabah burdaymis keske oda bi söylesseydi neyse morem hanceke teldende sorar ama diger kislar nerde bilmiyorum canom gelmiyo yine:26:

kimsecikler yok herkes bi telaşlı anlaşılan .. ama arada bi ses verseler de iyi olmamı yaa :26::26: moremden de haber yok yaaa ben güncel haberi vermeyi unuttm haftasno ki,msecikler olmayınca konuşamadık .. ben adet oldum ctesi günü bu akşam dr gidicem kızçem

Gunaydin tekrar derse girdim yazamadim bi daha

Brans neydi canim senin benim kimya

olsun canm işler güçler napalım

canım çok teşekkür ederim bilgi için .. ama benmki genel bi durum malsef hayırlı habere vesile olmadı şimdiye kadar ((
hoşgeldin canımcım
morem galiba hic gelmemissmorem hani ortak yol bulacaktin herifinleeeyaw listeyi bilem yayinlayamamissinn

bari bi cekilde dua listesini koyum deseydinyaw tut kolundan at disari
güzellik sen çok hoşgeldin
Annem ameliyat oldu kac gundur giremedim cok yorgunum ama ozledimde sizi var mi bir gelisme

mersahım geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…