- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #4.701
4444 ü okuyacak kişi sayısınamı böleceğiz kızlar kim ne kadar okuyacak o ne zaman belli olacak
ben yanlış biliyom demekki
Evet bitanemm benim dijital tesbihimde var iyi oluyor sizde alın isterseniz fiyatıda uygunmuş banada bir arkadaşım almıştı
Evet bitanemm benim dijital tesbihimde var iyi oluyor sizde alın isterseniz fiyatıda uygunmuş banada bir arkadaşım almıştı
yawwwwsimdik ilk aklima gelenn bu olduu
bende alcam bu hafta yasakımmm iiyi fikir takibi kolay
nerdesin sen kız halvete mi gittin yosa
yerim senii kiz hancekim diyecektin galibaaaa
benimde zikir madiğim var onunla çok kolay oluyor....
ilkinde neler yapmadım ki doğum günümde gelmişti bebeğim ve o gün güzel yemekler, hazırlayıp masaya 3.bi tabak koydum küçük kaşıklar ve çatallar (bebeklerin hani) bu ne böyle dedi tabi anlamadı o zaman bende artık çekirdek bi aile olacaz hayatım dedim ve sonuçlarımı masaya koydum bu arada telefonumda kayda almıştım videoya çekiyordu bizi agladı çünkü uzun süre beklemiştik ama nerden bilebilirdim ki beni bırakacağını sevincimizin yarım kalacağını,inançlı olmak tek dayanak, Allah sevdiklerini sık sık denermiş sabır ettim bebeğim ufacık ultrason resimlerini bıraktı giderken biz ekalbim durucak sanki dedim o gün inan yer, gök, hayat, bahar her şey durdu(o gün benim icin) aylardır anneliğe
hazırlanan ruhum çok kırgın,durgun, suskundu ama benim bebeğim; mahşer günü milyonlarca insan içinde babasını ve annesini bulacak ve sizi kendisi ile cennete götürecek....bunları niye yazdım bende bilmiyorum ama içimden geldi şimdi ....
şimdi ise diyer meleğim benle benden bir ben daha çıkıyor, sevdiğim adamın parçası içimd ebüyüyor, en büyük hayalim gerçe koluyor allahıma şükürler olsun.yüzlerce, binlerce kez şükürler olsun. bu sabah bende 19dan beri iki tane kalp atıyor bende eşimin tepkisi mi ne ol du bunda artık öyle birşey ki sevinemiyorsunuz inanın......
valla degilherifim gec geldi yemegimizi ancak yedik masayi topladim hepicigini mutfaga attim geldim
bendede var zikirmatik
canlar kim yapacak şimdi listeyi...
halvet kim biz kimm yaslandik bizden gecti o islerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?