- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.841
bilgisayar meslek öğretmeniyimGunaydin tekrar derse girdim yazamadim bi daha
Brans neydi canim senin benim kimya
inş kıscem ettiğimiz dualarımız kabul olur inş bigün
kızlar adet kanaması kısa sürenlerde rahim tabakası ince olabaliyomuş endometrium tabakası...
çünkü o tabaka adet zamnına doğru en kalın halini alımyomuş adet kanıyla dökülüyomuş ipekim istersen doktoruna sor gidince ultarasonla ölçsün bakalım çünkü o tabaka ince olduğundada hamile kalmak zorlaşabiliyomuş
günaydın canımnasılsın bebiş nasıl
Amin canim insallah. cok aci cekti yaa cok uzulduk hepimiz insallah daha da kotu bisi cikmaz
Saol ipegim ne guzel reglin gelmis benim hala gelmedi
Hosbulduk canim
çoğunlukla böle kızçem .. doru yumurtladm ama neblym işte .. bu drlar bişey atlıyolarsa die düşündm yaa, belki bu bi belirtidir aslında ?? hani bitanesi bile böle durumlarda şu testi yapabiliriz şu değere bakabiliriz demedi ki ? ama kızçelerin çoğu da böle görmüyo adeti ve dediğim gibi kist olunca, gecikme olunca koyu renk olabilir, korunmak için hap kullanınca ve progestan da miktarını azaltır, ama bunların hiçbiri olmadığı zaman da insan merak ediyo haliyle ??? neyse canım akşam sorarım tekrar artk bakalım ne diek ?? aaa bu arada dün sabah kan verdm prl de baktrdm .. tabiki yern dibine düşmüş :) zaten emindim düştüğüne canım hatta çok düşük şuan bakalım bu ay ilacı bıraktırırmı dr napar artk ??
Ayy ne guzel. bizede akilli tahta egitimine basladilar sanada kurs gorevi cikti mibilgisayar meslek öğretmeniyim
melekimmm
co kgecmis olsun örtmenimmmkiscem bi degisiklik yok hamilede cikaramadik simdilik bu ay
yaww işte bunu demek istedm bende melekim yaa( ben dr lara hep sordum bunu daha ne sorucam bilmyrum ki? bu akşam tekrar bahsedicem zaten işte artk .. kendi kendime tırmalamaktan yoruldum ama yaa ?? şu da var doktor bey, şöle durumlar oluyo dr hanım herşeyi anlatyrum .. eee birisi de desin ki biz senin şu şu şu testlerine de bakıp iyice bi kontrol edelim desin yaa !! ben böle iyice yorulup yıprandıktan sonra deseler ne fayda (((((
ipekim bak prolaktinde düsmüs günündede geldi bence cok önemli bi engel yok önünde yumurtlama oluyosa heleki hic korkma seninkdie böyle baska kislarla kendini karsilastirma herkesin hormonu vücut yapisi farkli galibada miamoreninkide sadece 3 gün ne sürüyo diye hatirliyorum bak hamile kaldi sen kafana takma artik onu prolaktinde düsmüskennbi git doktora ne diycek bizede yaz hmen gelismeleri hayirli güzel haberlerle gel inslalahh
canım gelmedimi hay Allah yaa( inşallah kısa sürede olur da kurtulursun canım .. sen çok özel meseleleri de stres yapysun o da etkiler be gülüm :)
Sor ipekcimmmm ama ben hep iki maksimum 3 gün adet olurdum
yaww işte bunu demek istedm bende melekim yaa( ben dr lara hep sordum bunu daha ne sorucam bilmyrum ki? bu akşam tekrar bahsedicem zaten işte artk .. kendi kendime tırmalamaktan yoruldum ama yaa ?? şu da var doktor bey, şöle durumlar oluyo dr hanım herşeyi anlatyrum .. eee birisi de desin ki biz senin şu şu şu testlerine de bakıp iyice bi kontrol edelim desin yaa !! ben böle iyice yorulup yıprandıktan sonra deseler ne fayda (((((
yok henüz çıkmadı burda tam uygulamada değil zaten bizim okulumuzda hiç yok akıllı tahta zatenAyy ne guzel. bizede akilli tahta egitimine basladilar sanada kurs gorevi cikti mi
Saol canim
örtmenim geçmiş olsunAmin canim insallah. cok aci cekti yaa cok uzulduk hepimiz insallah daha da kotu bisi cikmaz
Saol ipegim ne guzel reglin gelmis benim hala gelmedi
Hosbulduk canim
kıscem aslında doktorunun ilgisi nasıldır bilmiyorum ama sen yinede bunu hatırlat derimyaww işte bunu demek istedm bende melekim yaa( ben dr lara hep sordum bunu daha ne sorucam bilmyrum ki? bu akşam tekrar bahsedicem zaten işte artk .. kendi kendime tırmalamaktan yoruldum ama yaa ?? şu da var doktor bey, şöle durumlar oluyo dr hanım herşeyi anlatyrum .. eee birisi de desin ki biz senin şu şu şu testlerine de bakıp iyice bi kontrol edelim desin yaa !! ben böle iyice yorulup yıprandıktan sonra deseler ne fayda (((((
Regl sokturucu alsam mi cumartesi fenalastim bende 4defa kustum ..anneme uzulmusum test yaptirdik kanda cikmadi
yok henüz çıkmadı burda tam uygulamada değil zaten bizim okulumuzda hiç yok akıllı tahta zaten
2-3 gün olmasına takılmıyrum da miamorem , koyu renk ve az olmasına bras takılyrum, kırmızı ve kanamalı olmyo, bak günlük pedler yeterli oluyo düşün.. melekimin yazdığı şeyden dolayı endişeliym bras .. yoksa 2-7 gün hatta 10 güne kadr normal değerlendiriliyo biliyrum .. mesela ben düşük yaptıktan snra da kayda değer bi kanamam olmamıştı dr da şaşırmıştı ???
bursada erkek lisesindeyim ama okula henüz gelmedi canımOra nere ki canim.. bizde de var ama ogrenculer kullaniyo simdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?