Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaww işte bunu demek istedm bende melekim yaa ( ben dr lara hep sordum bunu daha ne sorucam bilmyrum ki? bu akşam tekrar bahsedicem zaten işte artk .. kendi kendime tırmalamaktan yoruldum ama yaa ?? şu da var doktor bey, şöle durumlar oluyo dr hanım herşeyi anlatyrum .. eee birisi de desin ki biz senin şu şu şu testlerine de bakıp iyice bi kontrol edelim desin yaa !! ben böle iyice yorulup yıprandıktan sonra deseler ne fayda (((((

Amin canim insallah. cok aci cekti yaa cok uzulduk hepimiz insallah daha da kotu bisi cikmaz

Saol ipegim ne guzel reglin gelmis benim hala gelmedi

Hosbulduk canim

canım gelmedimi hay Allah yaa ( inşallah kısa sürede olur da kurtulursun canım .. sen çok özel meseleleri de stres yapysun o da etkiler be gülüm :)

ipekim bak prolaktinde düsmüs günündede geldi bence cok önemli bi engel yok önünde yumurtlama oluyosa heleki hic korkma seninkdie böyle baska kislarla kendini karsilastirma herkesin hormonu vücut yapisi farkli galibada miamoreninkide sadece 3 gün ne sürüyo diye hatirliyorum bak hamile kaldi sen kafana takma artik onu prolaktinde düsmüskennbi git doktora ne diycek bizede yaz hmen gelismeleri hayirli güzel haberlerle gel inslalahh

Sor ipekcimmmm ama ben hep iki maksimum 3 gün adet olurdum

akşam gidicem yasakım .. işte muayene eder mi bilemyrum yoosam kafadan 5. gün klomen mi başlar acaba? akşam dr dan gelince yaxzarm 8-9 gibi anca olur zati dr 7,30 da .. inşallah yasakm herşey yolundadır artıkın kolaylıklar olur benm için de nasip kısmet bakalım .. dün eşime dedm ki 01 mayıs işçi bayramını güzelce kutlayabilirz dedm

canım gelmedimi hay Allah yaa ( inşallah kısa sürede olur da kurtulursun canım .. sen çok özel meseleleri de stres yapysun o da etkiler be gülüm :)

Regl sokturucu alsam mi cumartesi fenalastim bende 4defa kustum ..anneme uzulmusum test yaptirdik kanda cikmadi

Sor ipekcimmmm ama ben hep iki maksimum 3 gün adet olurdum

2-3 gün olmasına takılmıyrum da miamorem , koyu renk ve az olmasına bras takılyrum, kırmızı ve kanamalı olmyo, bak günlük pedler yeterli oluyo düşün.. melekimin yazdığı şeyden dolayı endişeliym bras .. yoksa 2-7 gün hatta 10 güne kadr normal değerlendiriliyo biliyrum .. mesela ben düşük yaptıktan snra da kayda değer bi kanamam olmamıştı dr da şaşırmıştı ???

ipekim bazi doktorlarin söyle huyu var benimkide öyle mesala kendi bakiyo cok fazla bilgi vermiyo bizim anlamaz diye düsünüyoylar galiba bu rahim duvari kalinligi ne hakkindaaadoktorun bilmiyorum ama bence rahim duvari kalinligina ne bakiyodur o cok önemli reglin miktarinda ne

Amin canim insallah. cok aci cekti yaa cok uzulduk hepimiz insallah daha da kotu bisi cikmaz

Saol ipegim ne guzel reglin gelmis benim hala gelmedi

Hosbulduk canim
örtmenim geçmiş olsun
kıscem aslında doktorunun ilgisi nasıldır bilmiyorum ama sen yinede bunu hatırlat derim

bana bile doktorlar bunu 4.tedavinin transfer aşamasında söyledi sanki gözü görmüyomuş gibi oysa gün aşırı muayene etmişti
ve sonucunda endometrium tabakası gelişmemiş diye transferi iptal etti
embriyolarımız zaten kalitesizdi kalitesiz olduğunu bildiği halde dondurdu embriyolsrı dondurulunca sadece 1 embriyo canlı kalbilmiş onuda 1 ay sonra transfer etti ama olmadı aslında doktor hatası bizim gördüğü halde son anda çare aradı ve bizim onca umudumuzun masrafımızın çöpe gitmesine sebeb oldu doktor..
bidaha gitmem oraya bide tv de görüpte gitmiştim

Regl sokturucu alsam mi cumartesi fenalastim bende 4defa kustum ..anneme uzulmusum test yaptirdik kanda cikmadi

ayy canım benm üzülme böle nolur yıpratma kendini benm de geçen yıl bu zamanlar annem düşüp elini kırmıştı acilde ona bakarken rengim atmştı çok kötü olmuştm snra da reglim gelmişti belki yerleşme kanamsıdır die ümitlenmiştm ( kafana göre söktürücü kullanma canım git bi doktora artk ne derse ona göre işlem yap .. daha fazla da bekleme bence .. bitki çayını filan geç artk dr ayarla hemen ...

10 cok ipekim yediye kadar normal sen o zaman doktotra rahim duvari kalinligin ibi aklian düsürde usgde bi ölcüm yapsinn

mesala benimki kürtajdan sonra ik iay azalmisti ya ipekim doktora söyledim oda hemen usg de ölcüm yapmisti mesala bu gün reglimin 10 günü ya rahim duvarinin kalinligini ölcmüstü normal cikmisti...sen bi söyle zor bisey degil usgde ölcsün bi bakalimmm aslinda onun icin progesteron verebilir varsa öyle bisey bi ara sende kullanmissin zaten olmadi biraz daha kullanirsinn

Son düzenleme:
kızlar napıyonuuz gariniz geldi gariii ...gız bana ders oldu valla nese bi tecrübem oldu hayalim çok öptüm seniiiiiii nasıma selam söle ....hamil kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…