- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.821
kimsecikler yok herkes bi telaşlı anlaşılan .. ama arada bi ses verseler de iyi olmamı yaa :26::26: moremden de haber yokyaaa ben güncel haberi vermeyi unuttm haftasno ki,msecikler olmayınca konuşamadık .. ben adet oldum ctesi günü bu akşam dr gidicem kızçem
olsun canm işler güçler napalım
Annem ameliyat oldu kac gundur giremedim cok yorgunum ama ozledimde sizivar mi bir gelisme
evdeki hesap carsiya uymadi morem herifcigiyle ortak yolu bulamamis demekkii verme yanacikalrindan yosam bu neti sana vermez dedim dinlemedi zaarki verdi yanacikalrindan herifide kale almadi sonrasinda neti hic vermedi bizim moreye listede topikte böyle öksüz kaldi iste
slm gençlik ben geldim
hoşgeldin canımcım
güzellik sen çok hoşgeldin
mersahım geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin....
ipekim neka güzel bihaber bukimsecikler yok herkes bi telaşlı anlaşılan .. ama arada bi ses verseler de iyi olmamı yaa :26::26: moremden de haber yokyaaa ben güncel haberi vermeyi unuttm haftasno ki,msecikler olmayınca konuşamadık .. ben adet oldum ctesi günü bu akşam dr gidicem kızçem
olsun canm işler güçler napalım
ayy peri kiscem valal ben bu habare sevindim tabi hamile olmanan daha co ksevinirdim aam bu bilem beni sevindirdi kiscem bak zamaninda seni ugrastirmadan geldi hemde kendiliginden cogu kisda gecikme yasanirken hemidehersey yerine oturuyo insallahhhh yakin ipekim yakin bebisin gelcek insalalhh ...dünmü oldun reglini bende dün oldummm..
geçmiş olsun canm .. bende bişey yok adet oldum işte
o yanacıkları vermeseydi bu iş oluudu diyosun
slm canm
sende tatlım hoş güzel günlerin olsun :)
ipekim neka güzel bihaber buinş bidaha ki ayada hamileyim dersin halay çekeriz
hosgeldiniz kiscelerimmm
ctesi oldum yasakım bende .. aslında yumurtlama erken olduydu bekliodum ama hep geciktiğinden önümüz haftasonuna kadr beklicektm canm .. normal kızçeler gibi 28. günde adet oldum ben deyalnız kanamam yok denecek kadr az işte bugn bitti gibi bişey ( rengi de çok koyu kahveyfi .. bunlar da kafamı çok karıştırıo ( şimdiye kadr çok sordum drlara bişey demediler ?? eğer gecikmeli olsam mantıklı, hadi orda beklemiş oluyo rengi de kendi de koyulaşıyo ama bu sefer erken de oldu neden kırmızı değil ?? yasakım senin normal kanamalı ooluo dmi? akşam dra gidiyorum işte ne dicek bilmem artk ??
ctesi oldum yasakım bende .. aslında yumurtlama erken olduydu bekliodum ama hep geciktiğinden önümüz haftasonuna kadr beklicektm canm .. normal kızçeler gibi 28. günde adet oldum ben deyalnız kanamam yok denecek kadr az işte bugn bitti gibi bişey ( rengi de çok koyu kahveyfi .. bunlar da kafamı çok karıştırıo ( şimdiye kadr çok sordum drlara bişey demediler ?? eğer gecikmeli olsam mantıklı, hadi orda beklemiş oluyo rengi de kendi de koyulaşıyo ama bu sefer erken de oldu neden kırmızı değil ?? yasakım senin normal kanamalı ooluo dmi? akşam dra gidiyorum işte ne dicek bilmem artk ??
ipekim hamile olupta üstüne görmüş olmayasın:44::44::44::44:
ipekim hamile olupta üstüne görmüş olmayasın:44::44::44::44:
ben bu ay yumurtlama falan hesaplamayacağım neden bilmiyorum ama içimden hiç gelmiyo hesapladığım aylarda farketmedi
bak dediğin gibi hesaplasan adetin geçse yumurtlama günüde yalan oluyo allah bilir ne zaman yumurtlatacağını isterse yumurtlatmadan verir hayırlısı hakkımızda hepimizin....
hoşgeldin canım...
slm gençlik ben geldim
hosgeldiniz kiscelerimmm
Annem ameliyat oldu kac gundur giremedim cok yorgunum ama ozledimde sizivar mi bir gelisme
inş kıscem ettiğimiz dualarımız kabul olur inş bigünahh melekim canım bemnekadar isterimki size böle bi haber vereym inşallah kısmet olur canım inşallah hep beraber .. dilerim sen de buralara gelmek zorunda kalmadan kalıverirsin inşallah ...
yok kızçem yok benm genel bi durum bu( kopkoyu kahve bişey .. yerleşme olsa açık kahve sulu sulu olur yok canm olmadığına eminim (
kızlar adet kanaması kısa sürenlerde rahim tabakası ince olabaliyomuş endometrium tabakası...olurmu olur bak benim aklima ogelmedii
hemide 28 .gündeeeipekim benim bi kürtajimda nerdeyse ik iay sadece iki gün süren ve az gelen reglim olmustu doktora dedim biseymi var diye dediki eger cok gecikmeden gününe yakin günde oluyosa azda olsa o regl oluyosun sayilir dedi korkma demisti..simdi ise normal geliyo az degil öyle ..ama seninki cogunlukla böyle degilmiydi zatennn gecen ay yumurtlamistin bile...
sende hoşgeldin kıscemhoşgeldin canım...
hoşbulduk
yasakım güzel gözlü kıscemmelekimmm
cokgecmis olsun örtmenimmmkiscem bi degisiklik yok hamilede cikaramadik simdilik bu ay
Amin canim insallah. cok aci cekti yaa cok uzulduk hepimiz insallah daha da kotu bisi cikmazhoşgeldin canımcım
güzellik sen çok hoşgeldin
mersahım geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin....
Saol ipegim ne guzel reglin gelmis benim hala gelmedigeçmiş olsun canm .. bende bişey yok adet oldum işte
o yanacıkları vermeseydi bu iş oluudu diyosun
slm canm
sende tatlım hoş güzel günlerin olsun :)
hosgeldiniz kiscelerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?