Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

günaydınn arkadaşlarrr sabahh test yaptımmm maleseff sonuç negatıfff

oysaa buay yapmadıgım kalmadı nerdeysee sogen kuru yaptımm ,silkeleme olayını yapmaya çalıştımm ve ne olur nee olmaz diyee eşimee keçi boynuzu kuru artı dualarr ......

rabbim vermeyinceee olmuyor işteee

çok üzgünüm ama ağlamıycamm bu ay tam teslimiyett göstereceğimmmm

çok bilgi vermemeleri de mantıklı herşeyi takıyoz düşünüyoz die onlar da demek istemyo fazla .. bak şimdiki adam bana iğne vermedi yumurta olmasına rağmen geçen ay, dediki yeterli kalınlaşma olmamış, bu aşamada iğne olursan kist yapabilir dedi ve kendi haline bıraktı çatlamayı, baktık ovulasyon oldu .. demekki bu braz dikkatli bu konularda, yani inşallah öyledir .. mesela önceki iğnemden sonra hem yumurtlama olmuştu hem de kist olmuştu ne hikmetse ?? artk kısmet Allahtan napym gidip geliyorum işte .. Rabbim sağlık versin, herşeyde bi hayır vardır yasakm yaa.. bu mevzulardan dolayı hep derdim ki bi bebem olsa da bi normal doğum yapmaya çalışaym da belki şifa olur bana derdm içimden .. ama daha gebe kalamadım ki bi türlü (((

işte görüyomusun melekim bak bende bunu diyorum .. çok çok titiz ve dikkatli olmalı doktorlar .. bu gibi durumlar ne kadar hassas oysaki .. maddi manevi hem uğraşyruz hem üzülüyoruz sonrasında .. o kadar parayı neden veriyoruz güvenyruz diye .. baştan daha detaylı özverili olsalar böle olmaz belki braz da neblym yaa ( neresiydi orası canım ??

kızlar napıyonuuz gariniz geldi gariii ...gız bana ders oldu valla nese bi tecrübem oldu hayalim çok öptüm seniiiiiii nasıma selam söle ....hamil kaçar

hosgeldin hamilim gizzz olsun kiscem bunalr yasanmasa nasi ögrenecez hayatiinere heemn du bi iki kelime delimm yawwwww

istanbul tüpbebek merkezi suzan hanım taksim de

Saol canim

Dr gecen hafta cumartesi verdi zaten almamistim gelir diye gelmedi bidaha mi gideyim acilde test te yaptilar cikmadi bisi

hayrilisi olsun zeynebim nurumm

10 cok ipekim yediye kadar normal sen o zaman doktotra rahim duvari kalinligin ibi aklian düsürde usgde bi ölcüm yapsinn

yaa ölçer zaten ölçüyo muayenelerde de .reglin 10. günü mü ölçüyo canım ?? oı zaman yumurta takibinde ölçer heralde ?? neblym bugn bi gidiym de önce dr la konuşym bakym nasl bi yol izlicez bu defa, snra duruma bakarm .. zaten bu ay soğan kürü yapam demiştim bakym vakti gelsin hele ..

üzülme şanlı zeynebim herşeyde bi hayır vardır .. bende regl oldum nasip dicek bişey yok ...

Saol canim

Dr gecen hafta cumartesi verdi zaten almamistim gelir diye gelmedi bidaha mi gideyim acilde test te yaptilar cikmadi bisi

gitme canım zaten verdiyse .. başla o zaman vakit kaybetme, ben unutmuşum onu .. zaten kanda baktılarsa negatşf ise yoktur, sen üzüntüden moralsişzlikten öle olmuşsundur muhtemelen midene vurdu ((

hayrilisi olsun zeynebim nurumm

üzülme şanlı zeynebim herşeyde bi hayır vardır .. bende regl oldum nasip dicek bişey yok ...

evett canımm hakkımızdaa hayırlıısı artıkk önümüzdeki aya bakcazz

ya birşey sorcamm adetime daha var prolaktın için adet olmadan gitsem dogru cıkarmı test yaparlarmıı bilginiz vardır sizinn yasakımm engin bilgilerinii paylaşırmısın benleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…