- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.861
Ora nere ki canim.. bizde de var ama ogrenculer kullaniyo simdilik
kızlar napıyonuuz gariniz geldi gariii ...gız bana ders oldu valla nese bi tecrübem oldu hayalim çok öptüm seniiiiiii nasıma selam söle ....hamil kaçar
ipekim bazi doktorlarin söyle huyu var benimkide öyle mesala kendi bakiyo cok fazla bilgi vermiyo bizim anlamaz diye düsünüyoylar galiba bu rahim duvari kalinligi ne hakkindaaadoktorun bilmiyorum ama bence rahim duvari kalinligina ne bakiyodur o cok önemli reglin miktarinda ne
örtmenim geçmiş olsun
kıscem aslında doktorunun ilgisi nasıldır bilmiyorum ama sen yinede bunu hatırlat derim
bana bile doktorlar bunu 4.tedavinin transfer aşamasında söyledi sanki gözü görmüyomuş gibi oysa gün aşırı muayene etmişti
ve sonucunda endometrium tabakası gelişmemiş diye transferi iptal etti
embriyolarımız zaten kalitesizdi kalitesiz olduğunu bildiği halde dondurdu embriyolsrı dondurulunca sadece 1 embriyo canlı kalbilmiş onuda 1 ay sonra transfer etti ama olmadı aslında doktor hatası bizim gördüğü halde son anda çare aradı ve bizim onca umudumuzun masrafımızın çöpe gitmesine sebeb oldu doktor..
bidaha gitmem oraya bide tv de görüpte gitmiştim
kıscelerim ben çıkıyorumşimdilik size iyi muhabbetler bi ara gelirim yine
kıscelerim ben çıkıyorumşimdilik size iyi muhabbetler bi ara gelirim yine
kızlar napıyonuuz gariniz geldi gariii ...gız bana ders oldu valla nese bi tecrübem oldu hayalim çok öptüm seniiiiiii nasıma selam söle ....hamil kaçar
istanbul tüpbebek merkezi suzan hanım taksim deçok bilgi vermemeleri de mantıklı herşeyi takıyoz düşünüyoz die onlar da demek istemyo fazla .. bak şimdiki adam bana iğne vermedi yumurta olmasına rağmen geçen ay, dediki yeterli kalınlaşma olmamış, bu aşamada iğne olursan kist yapabilir dedi ve kendi haline bıraktı çatlamayı, baktık ovulasyon oldu .. demekki bu braz dikkatli bu konularda, yani inşallah öyledir .. mesela önceki iğnemden sonra hem yumurtlama olmuştu hem de kist olmuştu ne hikmetse ?? artk kısmet Allahtan napym gidip geliyorum işte .. Rabbim sağlık versin, herşeyde bi hayır vardır yasakm yaa.. bu mevzulardan dolayı hep derdim ki bi bebem olsa da bi normal doğum yapmaya çalışaym da belki şifa olur bana derdm içimden .. ama daha gebe kalamadım ki bi türlü(((
işte görüyomusun melekim bak bende bunu diyorum .. çok çok titiz ve dikkatli olmalı doktorlar .. bu gibi durumlar ne kadar hassas oysaki .. maddi manevi hem uğraşyruz hem üzülüyoruz sonrasında .. o kadar parayı neden veriyoruz güvenyruz diye .. baştan daha detaylı özverili olsalar böle olmaz belki braz da neblym yaa( neresiydi orası canım ??
melekimmmmmmmmm
Saol canimörtmenim geçmiş olsun
kıscem aslında doktorunun ilgisi nasıldır bilmiyorum ama sen yinede bunu hatırlat derim
bana bile doktorlar bunu 4.tedavinin transfer aşamasında söyledi sanki gözü görmüyomuş gibi oysa gün aşırı muayene etmişti
ve sonucunda endometrium tabakası gelişmemiş diye transferi iptal etti
embriyolarımız zaten kalitesizdi kalitesiz olduğunu bildiği halde dondurdu embriyolsrı dondurulunca sadece 1 embriyo canlı kalbilmiş onuda 1 ay sonra transfer etti ama olmadı aslında doktor hatası bizim gördüğü halde son anda çare aradı ve bizim onca umudumuzun masrafımızın çöpe gitmesine sebeb oldu doktor..
bidaha gitmem oraya bide tv de görüpte gitmiştim
ayy canım benm üzülme böle nolur yıpratma kendinibenm de geçen yıl bu zamanlar annem düşüp elini kırmıştı acilde ona bakarken rengim atmştı çok kötü olmuştm snra da reglim gelmişti belki yerleşme kanamsıdır die ümitlenmiştm ( kafana göre söktürücü kullanma canım git bi doktora artk ne derse ona göre işlem yap .. daha fazla da bekleme bence .. bitki çayını filan geç artk dr ayarla hemen ...
günaydınn arkadaşlarrr sabahh test yaptımmm maleseff sonuç negatıfff
oysaa buay yapmadıgım kalmadı nerdeysee sogen kuru yaptımm ,silkeleme olayını yapmaya çalıştımm ve ne olur nee olmaz diyee eşimee keçi boynuzu kuru artı dualarr ......
rabbim vermeyinceee olmuyor işteee
çok üzgünüm ama ağlamıycamm bu ay tam teslimiyett göstereceğimmmm
10 cok ipekim yediye kadar normalsen o zaman doktotra rahim duvari kalinligin ibi aklian düsürde usgde bi ölcüm yapsinn
mesala benimki kürtajdan sonra ik iay azalmisti ya ipekim doktora söyledim oda hemen usg de ölcüm yapmisti mesala bu gün reglimin 10 günü ya rahim duvarinin kalinligini ölcmüstü normal cikmisti...sen bi söyle zor bisey degil usgde ölcsün bi bakalimmm aslinda onun icin progesteron verebilir varsa öyle bisey bi ara sende kullanmissin zaten olmadi biraz daha kullanirsinn
günaydınn arkadaşlarrr sabahh test yaptımmm maleseff sonuç negatıfff
oysaa buay yapmadıgım kalmadı nerdeysee sogen kuru yaptımm ,silkeleme olayını yapmaya çalıştımm ve ne olur nee olmaz diyee eşimee keçi boynuzu kuru artı dualarr ......
rabbim vermeyinceee olmuyor işteee
çok üzgünüm ama ağlamıycamm bu ay tam teslimiyett göstereceğimmmm
Saol canim
Dr gecen hafta cumartesi verdi zaten almamistim gelir diye gelmedi bidaha mi gideyim acilde test te yaptilar cikmadi bisi
örtmenimmmmmmmmmm
istanbul tüpbebek merkezi suzan hanım taksim de
hayrilisi olsun zeynebim nurumm
üzülme şanlı zeynebim herşeyde bi hayır vardır .. bende regl oldum nasip dicek bişey yok ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?