Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

sen buu erken hamilelik testlerinee güveniyomusunn canımm tamm 3 günü gidiyim ozamann

zeynebim nurum bende hep doru sonuc verdilerr..:26:mesala yumurtlama günlerin cok gec olmuyosa bi de pcos ne yoksa bence doru sonuc veriyo sen ne zaman yumurtladigini biliyomusun :44:

zeynebim nurum bende hep doru sonuc verdilerr..:26:mesala yumurtlama günlerin cok gec olmuyosa bi de pcos ne yoksa bence doru sonuc veriyo sen ne zaman yumurtladigini biliyomusun :44:

pko yok canımm normaldee 15. gun olurduu ama bu ay sogan yaptımm hıç akıntı gelan olmadıı ters tepkii yaptıı galibaa tam hangi gün yumurtladıgımı anlamadımm bu ayy genele göre hesaplayıp yaptımm sogannın bi etkisi varmıdırr

sogan geciktirmez sanirimm aksine günündeo lunmasi icin yapiliyo..kiscem herkes ovulasyon testi aliyo netten uygun fiata bide onu deneseb böyle kacirmazsin yumurtlamayi ne zaman oldugunu bilirsinnkacinci günün bu günn:44:

kızlarrr ben yazdım sabah gelince görmediniz sanırımmm ben hem buryuka hemde ababy e okudum... nazıma da demiştim zaten ekleyin listeye mutlaka

sogan geciktirmez sanirimm aksine günündeo lunmasi icin yapiliyo..kiscem herkes ovulasyon testi aliyo netten uygun fiata bide onu deneseb böyle kacirmazsin yumurtlamayi ne zaman oldugunu bilirsinnkacinci günün bu günn:44:

şipariş etmiştim canımm ama yetişmedii
geçmiştii sanırımm benım tahmınım gecen pazartesi olmuş olması lazımm cünkü salı ve carşamba yaptımm sılık cıktıı satımda 31 marttı batıdaa 30 nisan yada 1mayısta bekliyorumm peki neden akıntı olmadıı bende yaa kullanan lar hep oluyo diyolar bende hiç olmadıı varyaa çok dikkat ettimm

kiscem sen ne diyon daah batina cok var niye böyle acele ediyosan simdiden cikmazki bende bugün regl günün sanmistimmmbi bekle yaw erken gebeleik testide olsa net sonuc vermezki ancak kanda bilem regle 4 gün kala ne yaptirin diyo doktorlar ..cok acele etmisinnbide her sogan kürü yapanda akinti gelmezk ibendede hic gelmez genelikle iltihabi olanda ne gelirr

Amin canim insallah. cok aci cekti yaa cok uzulduk hepimiz insallah daha da kotu bisi cikmaz

Saol ipegim ne guzel reglin gelmis benim hala gelmedi

mersahımm canım öncelikle çok geçmiş olsuna annene.... Allah şifa versin ................canım senin çok uzun zaman oldu bence söktürücü kullanıp rahatlasaydın iyi olacaktı...ben regl gelmesinin nasıl önemli birşey olduğunu anladım bu ay o yüzden sildim kafamdan herşeyi................. doktorun verdiği söktürücüyü al canım bence.. bak ben 1 tane aldım pat diye regl oldumm bitti bile çoktan hatta bu hafta yumurtlama haftam....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…