- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.901
sen buu erken hamilelik testlerinee güveniyomusunn canımm tamm 3 günü gidiyim ozamann
geri kendi yuvasina dönüyo hemenn
İstanbul tatlim gezcek yer coookkkk
Anam bu kiz yerinde duramiyo habire kaciyo
zeynebim nurum bende hep doru sonuc verdilerr..:26:mesala yumurtlama günlerin cok gec olmuyosa bi de pcos ne yoksa bence doru sonuc veriyosen ne zaman yumurtladigini biliyomusun :44:
Bende kactin sandim
Yasakimmmmmmm sana birsey soracagim gazlı bezin almancasi nedir biliyormusun cnm?
gız ilknurumsuz topik çok özledim valla ilkmurum yuvana dön çoluk çocuk perişan gariiiiiii
hoşgeldinn canımmm nerelerdesinn sennn yaaaa
Istanbula bir kere geldimmm gercekten cok güzel ve cok kalabalık
pko yok canımm normaldee 15. gun olurduu ama bu ay sogan yaptımm hıç akıntı gelan olmadıı ters tepkii yaptıı galibaa tam hangi gün yumurtladıgımı anlamadımm bu ayy genele göre hesaplayıp yaptımm sogannın bi etkisi varmıdırr
gız ben yuvamdayım gariiiii de gızlar ben kaçtım geriiiiii
yok burdayim
mull verband kiscemm
sogan geciktirmez sanirimm aksine günündeo lunmasi icin yapiliyo..kiscem herkes ovulasyon testi aliyo netten uygun fiata bide onu deneseb böyle kacirmazsin yumurtlamayi ne zaman oldugunu bilirsinnkacinci günün bu günn:44:
gız ilknurumsuz topik çok özledim valla ilkmurum yuvana dön çoluk çocuk perişan gariiiiiii
kızlarrr ben yazdım sabah gelince görmediniz sanırımmm ben hem buryuka hemde ababy e okudum... nazıma da demiştim zaten ekleyin listeye mutlaka
istanbull şiir gibi bir şehirdirr canımm ama ben maleseff eşimden dolayıı ankaradayımmm
şipariş etmiştim canımm ama yetişmedii
geçmiştii sanırımm benım tahmınım gecen pazartesi olmuş olması lazımm cünkü salı ve carşamba yaptımm sılık cıktıı satımda 31 marttı batıdaa 30 nisan yada 1mayısta bekliyorumm peki neden akıntı olmadıı bende yaa kullanan lar hep oluyo diyolar bende hiç olmadıı varyaa çok dikkat ettimm
istanbull şiir gibi bir şehirdirr canımm ama ben maleseff eşimden dolayıı ankaradayımmm
Amin canim insallah. cok aci cekti yaa cok uzulduk hepimiz insallah daha da kotu bisi cikmaz
Saol ipegim ne guzel reglin gelmis benim hala gelmedi
zeynebim gel değişelim yaw illeri bende eşimden istanbuldayım ahh ahh ankarada olsam hep sevemedim istanbul bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?