- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.921
Olsun ankarada güzel ben seviyorum ankarayi
kiscem sen ne diyon daah batina cok var niye böyle acele ediyosan simdiden cikmazki bende bugün regl günün sanmistimmmbi bekle yaw erken gebeleik testide olsa net sonuc vermezki ancak kanda bilem regle 4 gün kala ne yaptirin diyo doktorlar ..cok acele etmisinn bide her sogan kürü yapanda akinti gelmezk ibendede hic gelmez genelikle iltihabi olanda ne gelirr
şaire sormuşlar ankaranın nesinii seviyorsunuz diye oda demişkii istanbula giden yollarını seviyorum demiş bendee bi tokatlı olarak tokata giden yollarını seviyorummm
ne biliyimyaa bugun programım vardı iptal oldu bende evde kalınca dedimm yapımm ongune kadar gösteriyo diyolaryaa bende deim yapımm
canım bendedee iltihap var demişti doktor ama ilaç kullandımyaa demekkii geçmiş neysee hayırlıı artıkkk ne diyimm
şaire sormuşlar ankaranın nesinii seviyorsunuz diye oda demişkii istanbula giden yollarını seviyorum demiş bendee bi tokatlı olarak tokata giden yollarını seviyorummm
canımm sen nerdesin nerelisinn
ne biliyimyaa bugun programım vardı iptal oldu bende evde kalınca dedimm yapımm ongune kadar gösteriyo diyolaryaa bende deim yapımm
canım bendedee iltihap var demişti doktor ama ilaç kullandımyaa demekkii geçmiş neysee hayırlıı artıkkk ne diyimm
Şair gibi konustun canimm
Ozaman bende ordu ya giden yollari seviyorum
zeynebim gel değişelim yaw illeri bende eşimden istanbuldayım ahh ahh ankarada olsam hep sevemedim istanbul bi
canımm ankarada çok güzel aslındaa tam yaşanılacakk bir yerr amaa insanın sevdikleri vee özledikleri başka şehirlerdeysee oralar daha güzel geliyoo burda benımde eşimindee hiç tanıdıgımız yok ondan sadece iş arkadaşları var onlarda aile gibi olmuyoo yoksaa ankarayıda seviyorumm
yok yasağım nerdeankara gibisi varmii
canımm ankarada çok güzel aslındaa tam yaşanılacakk bir yerr amaa insanın sevdikleri vee özledikleri başka şehirlerdeysee oralar daha güzel geliyoo burda benımde eşimindee hiç tanıdıgımız yok ondan sadece iş arkadaşları var onlarda aile gibi olmuyoo yoksaa ankarayıda seviyorumm
kisclerim ben cikiyorum daah biseyde yemedim zayiflim diye biseyler yiyim artikinhoscakalin allaha emanet olunnn
zeynebimnurum demmekki gecmis iltihabinnkiscem vala daha co kerken du bi hele bence acele etme biraz daha sabir pazara kadar bekle gelmezse saabah ilk idrarla yaparsin cok nadir kisislerde cikiyo oda erken döllenme olursa yoksa co kzor bi haftadan önce cikmasi ben hep bi gün kala yada batim 1 gecince yaptim öyle ögrendim hic daha önce ögrenmedimm
canımm çok erken yaa test için daha bence en güzeli geçmesini beklemek her zaman..... hem hayal kırıklığı olmaz hem strese girmezsin yok yere.. soğan suyuna gelince çok araştırdım ben illa akıntı gelecek diye birşey yok bana etki etmedi vs gibi düşünme kesinlikle...
Avusturya da yasiyorum ben canim
Selamm kizlarana ben geldim yasakhayalim gitmis afiyet olsun yasakhayalim baya erken yiyosun ogle yemegini ya
evet canımm inşallah bir daha gelmezz neden oldu anlamadım zatennn ya napım varmı yokmu diye beklemek insanı bitiriyoo resmen iki gündür uyku uyuyamadımm ruyalarımdaa test yapıyorumm bebekler görüyorumm acaip birşey anlatamam yanııı
kasıklarımda felan batma vardı umutlandım yaptımm iştee ama ne biliyım yaa hayırlısı artıkk
yaaa çok uzakmışsın canımm dünyanınn obur ucu sayılır trye göree benımdee eşimm yurtdışında işlere bakıyo ama ben dedimm azerbaycan veyaa turkmenistana giderimm başka yerleree gelmem tek gitmek istiyosan bak dedimm hayırlı bakalımm bizdee beklemedeyizz
yok yasağım nerde
haklısın öyle canımsın,ankarada geçirdim tüm yaşamımı şimdi istanbul beni boğuyor sanki
Selamm kizlarana ben geldim yasakhayalim gitmis afiyet olsun yasakhayalim baya erken yiyosun ogle yemegini ya
hoşgeldinnnn canımmmmm bendee cıkıyımm daha kahvaltı yapmadımmm bugun evdeyimm sonraa yine gelirimm bi dışarıı cıkıp gelcemm sonraa burdayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?