Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Olsun ankarada güzel ben seviyorum ankarayi

şaire sormuşlar ankaranın nesinii seviyorsunuz diye oda demişkii istanbula giden yollarını seviyorum demiş bendee bi tokatlı olarak tokata giden yollarını seviyorummm
canımm sen nerdesin nerelisinn

ne biliyimyaa bugun programım vardı iptal oldu bende evde kalınca dedimm yapımm ongune kadar gösteriyo diyolaryaa bende deim yapımm

canım bendedee iltihap var demişti doktor ama ilaç kullandımyaa demekkii geçmiş neysee hayırlıı artıkkk ne diyimm

Son düzenleme:

zeynebimnurum demmekki gecmis iltihabinnkiscem vala daha co kerken du bi hele bence acele etme biraz daha sabir pazara kadar bekle gelmezse saabah ilk idrarla yaparsincok nadir kisislerde cikiyo oda erken döllenme olursa yoksa co kzor bi haftadan önce cikmasi ben hep bi gün kala yada batim 1 gecince yaptim öyle ögrendim hic daha önce ögrenmedimm

Şair gibi konustun canimm

Ozaman bende ordu ya giden yollari seviyorum

canımm çok erken yaa test için daha bence en güzeli geçmesini beklemek her zaman..... hem hayal kırıklığı olmaz hem strese girmezsin yok yere.. soğan suyuna gelince çok araştırdım ben illa akıntı gelecek diye birşey yok bana etki etmedi vs gibi düşünme kesinlikle...

zeynebim gel değişelim yaw illeri bende eşimden istanbuldayım ahh ahh ankarada olsam hep sevemedim istanbul bi

canımm ankarada çok güzel aslındaa tam yaşanılacakk bir yerr amaa insanın sevdikleri vee özledikleri başka şehirlerdeysee oralar daha güzel geliyoo burda benımde eşimindee hiç tanıdıgımız yok ondan sadece iş arkadaşları var onlarda aile gibi olmuyoo yoksaa ankarayıda seviyorumm

sende haklisin kiscemmdoru normalde cok büyük ve herseyi bulunan imkani olan bi sehirrr

ankara gibisi varmii
yok yasağım nerde

haklısın öyle canımsın,ankarada geçirdim tüm yaşamımı şimdi istanbul beni boğuyor sanki

kisclerim ben cikiyorum daah biseyde yemedim zayiflim diye biseyler yiyim artikin hoscakalin allaha emanet olunnn

Selamm kizlar ana ben geldim yasakhayalim gitmis afiyet olsun yasakhayalim baya erken yiyosun ogle yemegini ya

evet canımm inşallah bir daha gelmezz neden oldu anlamadım zatennn ya napım varmı yokmu diye beklemek insanı bitiriyoo resmen iki gündür uyku uyuyamadımm ruyalarımdaa test yapıyorumm bebekler görüyorumm acaip birşey anlatamam yanııı

kasıklarımda felan batma vardı umutlandım yaptımm iştee ama ne biliyım yaa hayırlısı artıkk

Avusturya da yasiyorum ben canim

yaaa çok uzakmışsın canımm dünyanınn obur ucu sayılır trye göree benımdee eşimm yurtdışında işlere bakıyo ama ben dedimm azerbaycan veyaa turkmenistana giderimm başka yerleree gelmem tek gitmek istiyosan bak dedimm hayırlı bakalımm bizdee beklemedeyizz

Uzak canim ama neyapacaksin ekmegimizi burda kazanıyoruz hayirlisi canım gurbetlik cok zor

Selamm kizlar ana ben geldim yasakhayalim gitmis afiyet olsun yasakhayalim baya erken yiyosun ogle yemegini ya

hoşgeldinnnn canımmmmm bendee cıkıyımm daha kahvaltı yapmadımmm bugun evdeyimm sonraa yine gelirimm bi dışarıı cıkıp gelcemm sonraa burdayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…