- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.941
lorine hoşgeldin canım, yavrun nasıl canım gittin mi doktora
Hosgeldin loorimmm canim
hosbulduk nunummmiyiyiz Allaha sukur sen nasilsin? haftaya pazartesi gidicez insallah baya heyecan yaptim bu sefer ama
hosbulduk dilegimmmmefem napiyoooo
büyümüştür artık yavrun ya artık söylerler cinsiyetinide evet insan çok heyecan yapıyor her seferinde, bende iyiyim şükür
Efem napsin teyzesi emzigiyle oynuyor çanta gibi parmağına takiyor emzigi.
Allahimm yarabbim yaa bu cocuk beni cildirticakk yaa yanimda olsaydi valla yerdim onu herhalde
hem emziriyosun hem emzik mi emiyo yani bebekler ikisinide yapabiliyomu emzik verince memeyi emmez fln diyolar
Ben senin yerine yiyorum:27
Alakasi yok canım memeyi emiyor ben hiç sorun yasamadim valla emzik benim için çok iyi bir yere gittigimde mama vermedigim için agladiginda emzik veriyorum ciunku herzaman memeyi acamiyorum
ne biliyim bende emzik kullanmasini istiyorum ve cok yakisiyo bebeklerede ama diyolar ki emzik alinca memeyi almaz fln ne biliyim iste her kafadan bi ses
yeee onu yeeeeeeeee
Canım almanlara bak hepsi emzik veriyor bebeklere ben çok seviyorum ve bi zararida yok öneririm sana
Neyse bende cikiyorum canim kendine iyi bak öptüm,
mersahımm canım öncelikle çok geçmiş olsuna annene.... Allah şifa versin ................canım senin çok uzun zaman oldu bence söktürücü kullanıp rahatlasaydın iyi olacaktı...ben regl gelmesinin nasıl önemli birşey olduğunu anladım bu ay o yüzden sildim kafamdan herşeyi................. doktorun verdiği söktürücüyü al canım bence.. bak ben 1 tane aldım pat diye regl oldummbitti bile çoktan hatta bu hafta yumurtlama haftam....
Ankaranin bağları da büklüm büklüm yollari
doru vala yine bi kilo bilem gitmiyooAeol yasakim
Birşey yemedende ollmaz kiss
Selamm kizlarana ben geldim yasakhayalim gitmis afiyet olsun yasakhayalim baya erken yiyosun ogle yemegini ya
Gittim dr a zuhalim vermisti regl sokturucu ama almadim az daha bekleyeyim dedim cay fln ictim. annem rahatsizlaninca unuttum. simdi dra gittim bidaha yine kan aldi carsamba sonuclari gosteririm verir artik .... sikildim artik gelmemesini bile takmiyorum yaa. bu gece annemin yanindaydim okula gidemedim ondan rapor icin gittim valla hastaneye yoksa regli bile takmiyorum simdi
gel artikin yawdoktordan kan sonucun alacaktin mearkla beklemekteyimm gelde bi yaz sonucu:26::26::26: sabah gidecektiniz ama halen yoksunn esinin pc sisidemi bozuldu yosamm böyle olmazki senden haber alamiyoruzzz bari telden ya hanceke yada miamoreye yazsaydinda onlarda burayi yazsa ne var ne yok diyee
Yasagim more sonuclari almaya mi gidiyo cerrahpasaya mi gitti beni de goturseydi beyaa
mersahim keske alsan söktürücüyü böyle sikinti olmaz en azindan
Gittim dr a zuhalim vermisti regl sokturucu ama almadim az daha bekleyeyim dedim cay fln ictim. annem rahatsizlaninca unuttum. simdi dra gittim bidaha yine kan aldi carsamba sonuclari gosteririm verir artik .... sikildim artik gelmemesini bile takmiyorum yaa. bu gece annemin yanindaydim okula gidemedim ondan rapor icin gittim valla hastaneye yoksa regli bile takmiyorum simdi
ivet örtmenim en son öyle yazmisti pazartesi sabahi sonucu alcakti tel de sonucun cikti ama buraya gelince sonucu ögrenecen demisler sözde bu sabah gideceklerdi ama ses yok merak icindeyimm:26::26::26:kiscem annen ordami yatiyo
olsun canımm iyi olmuş tekrar tahlil yaptırman.... sen de rahatlarsın.. takmıyorum deme gecikmesi de iyi birşey değil canımm...bu arada sende nazımla beraber kan pıhtılaşması testi yaptırmış mıydın ne oldu onun sonuçları kaçırdım ben galiba ??
... Annen hayırlısıyla iyileşir inşallah canım benim üzülmee hiçç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?