Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Daha iyi oldu bende rahatladim. zuhalim cok kotuydu yaa cok korkuttu bizi. İnsallah sonuclarda iyi cikar bidaha ameliyat gerekebilir dediler .

Allah korusun canım dua edeceğim inşallah gerek kalmasın bir daha ameliyata filan canım korkma lütfen....

Kasiklarimda agri fln da yok ben bu ay yumurtlamadim ondan regl olmadim galiba sasilacak bi durum sikinti yapmiyo hic normal gunlerde gibiyim.

mersahim dorudur simcik sikinti yapmiyodur ama böylede gelmesi uzun sürebilir en azindan hemen sökülür stres olmazsin ne zaman geldi gelecek diyeee

Son düzenleme:
ana senindemi cikti sonucun :26:inslalah bisey cikmamistir seninki cabuk ciikmisss moremki cumaa günü cikmis daha
Moremle kanlar karismis olmasin
Bana gunu yanlis vermisler genetik icin. bayram haftasina geliyomus ertelemek icin aradilar. bende sordum cikti onay bekliyo dedi gecen hafta unuttum ama.

İnsallah canim sagol. Sen nasilsin yumos takibi fln yapiyon mu akisina mi biraktin yoksa

valla mersahım ovu testi aldım ben adet olmadan önce bir daha ki ay yaparım dedim ama yapasım yok nedense anlamadım bu ay salladım gitti.. tarih takibine göre bu hafta yumurtlamam lazım sanırım yapmaya başlayacağım bugün ya da yarından itibaren testleri o da aldım diye artık ama öyle takacak gibi durmuyorum bu ay.... sadece gün aşırı ilişki ....olursa olur olmazsa nasip.. olursa çok sevinirim olmazsa zamanı varmış derim. olmazsa da regl gecikmesin işte ona takarım

dün yapayım dedim vazgeçtim erken diye içeriğindende pek bişey anlamadım ovu testi yapanlardan biraz bilgi istiyorum konusu açılmışken o zaman .... günde 1 defa mı yaptılar? hangi saatlerde yaptılar? iki kırmızıyı görünce mi ilişki yoksa ertesi gün mü?

Son düzenleme:
allah kabul etsin insalalhhhhokuyanalr ya baana yada ilhananzimiza özelden bildirsinnnn

Moremle kanlar karismis olmasin
Bana gunu yanlis vermisler genetik icin. bayram haftasina geliyomus ertelemek icin aradilar. bende sordum cikti onay bekliyo dedi gecen hafta unuttum ama.

olurmu olur morem yosam yanlis sonucumu aldi simcikk

mersahim dorudur simcik sikinti yapmiyodur ama böylede gelmesi uzun sürebilir en azindan hemen sökülür stres olmazsin ne zaman geldi gelecek diyeee
Yaa saldim kendimi dr verirse alirim daa da bisi yapmicam sogandan sonra dengem sasti bi erken oldu simdi de olmadi bana yaramadi sogan
Yumurtlama gunlerinden once yap ki koyu cizgiyi yakalayasin. Zaten koyu cizgi catlamadan once cikiyo. Yapmadan iki saat once bisi yiyip icme hergun bi tane ayni saatte yapmaya calis. sabah bide 11 den once yapilmiyomus diye biliyorum. koyu ikinci cizgiyi gordukten sonraki gun catliyomus ama iliski once olmasi mantikli hazirda bekler askerler.
olurmu olur morem yosam yanlis sonucumu aldi simcikk
Hayiirrr hatta nayir nolamaz. bide moremle kardes cikmayalim turk filmi gibi
insalah gerekmez örtmenim habbitemm

İnsallah canim

yasakim ben okudum zuhalin duasini haberin olsun...
Allah kabul etsin canim
insallah kabul eder :)

nazimiz yok bugün...nerelerde?
sabahta yoktu!

kizlar bugün doktora gittim...kist varmis, birtanesi patlamis, ve ondan agrim varmis, ve lekelenmelerim varmis

Reglin mi gecti canim yoksa lekeler erken mi geldi

inşallah cnm ben bu ay bekliyorum bebişimi umulandırmak istemiyorum kendimi ama genede umutlanıyorum bugün son günüm yarın test alsam çıkar mı acaba

bence kan testı yap tatlım...çünkü çubukta çıkmıyor bazen insan deli oluyo ...en azından kan testi konti garanti net sonuç alırsın yani canım...

Allah kabul etsin canim

Reglin mi gecti canim yoksa lekeler erken mi geldi

sag tarafimda agrilarim vardi ya, gecen ayda öyle olmustu, bu ayda agrilarin yanina birde lekelenmeler oldu (ama kipkirmizi geliyor bende 8 gündür) daha batima bir hafta var...doktora gittim bugün ve kist oldugunu söyledi birtanesi patlamis, biride 2 cm ve biride kücükmüs...
yumurtlamisim bu arada, oda görünmüs doktorum öyle dedi...dedim kistle hamile kala bilirmiyim dedim, oda evet dedi, hamile kalan var dedi...
iste kan aldi, ve haftaya birdaha gidecem...sag agrilarim olursa acilen geri gel dedi

Yardima gelem mi tatlim

hemen gel öle güzel olur ki inan :))

Rapor almam lazim giderim dra bulabilirsem yer.

git canım yaa soğandanmı diyosun ben de bu defa yapmak istydum ama kafam karıştı şimdi ???

geçmiş olsun canm .. benm de kist patlamıştı geçen sene ama kanamalı akıntı olmadı sadece çok sancım olmuştu .. üzülme takma sakın önemli bişey değil ben yaşadm bunu birkaç defa ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…