- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.981
Yumurtlama gunlerinden once yap ki koyu cizgiyi yakalayasin. Zaten koyu cizgi catlamadan once cikiyo. Yapmadan iki saat once bisi yiyip icme hergun bi tane ayni saatte yapmaya calis. sabah bide 11 den once yapilmiyomus diye biliyorum. koyu ikinci cizgiyi gordukten sonraki gun catliyomus ama iliski once olmasi mantikli hazirda bekler askerler.
hemen gel öle güzel olur ki inan :))
git canım yaa soğandanmı diyosun ben de bu defa yapmak istydum ama kafam karıştı şimdi ???
geçmiş olsun canm .. benm de kist patlamıştı geçen sene ama kanamalı akıntı olmadı sadece çok sancım olmuştu .. üzülme takma sakın önemli bişey değil ben yaşadm bunu birkaç defa ..
zuhaim tatlım nedir mevzu ben kaçırdm galiba dra mı gittin sen önemli bişe yok inşallah ??
hic olmazdi ya ilk defa cok sancili ve kanamali oldu bende...doktor agrin olursa acil birdaha gel dedi...yarim saate yakin muahne etti beni...bakalim haftaya beli olacak hepsi ....takmiyorum zaten canim...rabbime siginiyorum o bilir en iyisini
yok kuşumm dr. afilan gitmedim ama uzak duruyorum artık.. ovu testi almıştım geçen ay da bu ay yapayım diyorum
bu hafta yumurtlamam lazım sanırım bakalım bi yapalım bu ay regl şaştı yaa belki yumurtlama da şaşırırben hiç yapmadım da mersahıma soruyordum bilgin var mı diye...
Bebek bekleyen tüm arkadaşlarımı duamda geçiriyorum amin diyin.......ya rabbi evelimden ahirime bilerek bilmeyerek tum azalarımla işlediğim günahlara tövbe estafiğrullah el-azim el-kerim...sen rahmansın sen rahımsın affedicisin affı seversin benim ve tüm ümmedi muhammedi evlatlarının günahlarını bağişla...çocuk sahibi olmak isteyenlere azadan noksansız hayırlı evlatlar nasibeyle ya rabbi...Hak sensin verende sen alanda sensin ya rabbim....hayırlısı ıle hayırlı olacak zamanda hayırlı evlatlar ver bizlere allahım.. AMİN....
Kızlar belkı işlediğimiz günahların kefaretıdır bu bekleyiş belki de rabbimin bizi secdeyi rahmana davet edişidir bana dön , hak yoluna dön çağrısıdır...kim bilebilir...
ben hergun 100 defa ALLAHÜMME YA EVVEL tesbih çekiyorum ve Eşimle münasebet esnasında da ALLAHUMME YA MUĞNİ diyorum diyebıldığım kadar aklıma geldikçe...
birsürü dualar var sizinle paylaşmak isterım yapabıldiğiniz kadarını yapın rabbim elbet bizi görüyo ki ona aşk la görevimizi yaptığımızda o bizi mükafatlandıracaktır...
Dua yazımı paylasıyorum bi altta.....
sag tarafimda agrilarim vardi ya, gecen ayda öyle olmustu, bu ayda agrilarin yanina birde lekelenmeler oldu (ama kipkirmizi geliyor bende 8 gündür) daha batima bir hafta var...doktora gittim bugün ve kist oldugunu söyledi birtanesi patlamis, biride 2 cm ve biride kücükmüs...
yumurtlamisim bu arada, oda görünmüs doktorum öyle dedi...dedim kistle hamile kala bilirmiyim dedim, oda evet dedi, hamile kalan var dedi...
iste kan aldi, ve haftaya birdaha gidecem...sag agrilarim olursa acilen geri gel dedi
candan amiinn .. ağzına yüreğine sağlık .. tek ihtiyacımız olan koşulsuz itikat .. Allahım bizleri affetsin mükafatlandırsın inşallah hayırlı sağlılı evlatlarla .. amin ...
çıkmam lazm kurs ve dr var bu akşam çok yoğunum yne byess iyi bakın kendinize ..
canım takma gerçekten ben bi gece acillere gittim ama dr önemli bişey yok korkma dedi hayırlısı şifana vesile olur inşallah
Gecmis olsun canim insallah. catlayan yumoslardan guzel gelismeler olur.
Kızlar bu ovi testi nasıl oluyo benı bılgılendırebılırmısınız bende yılda 2-3 kez yumurtluyorum tavuk gıbı oldum :)))
takmiyorum canim, herseyde vardir bir hayir...bekliyorum haftaya tam belli olur insallah :)
insallah canim...haftaya batim, ama bu sefer hic böyle icimden gecmiyor günleri saymak :)
nasilmi, bak canim ayni hamilelik testi gibi idrarla oluyor, ben sabah idrarimla yapiorum cünkü en etkili oymus...
ben adetim bitikten 7 gün sonra basladim..sonra sasirdim alla alla dedim neden ovu testinde 2 cizgi cikmiyor, bende gec yumurtluyormusum adetime 10 gün kala yumurtluyormusum. yani sendede ilk basta ola bilir ortasinda ola bilir, bence adetin bitikten sonra hemen basla canim
hmmm tmmm anladım teşekkür ederım ...pekı çift çizgi çıkınca mı yumurtlamış oluyormuşsun yani
yani 24 saat icinde yumurtlama gerceklesecek demek...sonradan silik olursa yumurtlamis oluyorsun...öyle okumustum ben
inşallah yumurtlarım bu ay :)) kuluçkaya yatar gıbı olduk varya...aman rabbım şifasız hastalık vermesın...
insallah canim, ben yumurtladim bu ay :)
hehehe demesi bile cok degisik degilmi....
hayirlisi canim...allahimiza siginalim :)
bencedemeelkim bu kisce cok tatli yawwww
yaa orada aret kamar varmş, bi çok iyi konuşuyolar bi de çok kötü ??? neyse canım sen artk bak istediğin yerde devam et tedavine canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?