Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hadi yaaaa gecmis olsun canimm ilac fln bisey verdimi pekii

yok vermedi canim...
1. si kan aldi....hormonlar düzene girmemis dedi.
2. hayit hapi iciyordum onu birak kan sonucu gelene kadar dedi
3. birtanesi patlamis, birtane daha varmis 2 cm birtaneside daha kücükmüs.
4. o yüzden agrilarim ve kanamam varmis.

haftaya birdaha gidecem o zamana kadar sonuclar gelecekmis...

ona gore bi tedavi uygulicak yani gecmis olsunn canim ya herkesin biseyi cikiyo iste insallah duzelirsin en kisa zamanda alirsin bebisini kucagina sikma canini yoluna girer hersey

ona gore bi tedavi uygulicak yani gecmis olsunn canim ya herkesin biseyi cikiyo iste insallah duzelirsin en kisa zamanda alirsin bebisini kucagina sikma canini yoluna girer hersey

loorim bilioyrmusun hic kafama takmiyorum..cünkü kist olupta hamile kalan cok varmis, bari buldular neyim oldugunu, o yüzden mutluyum esasinda...herseyde vardir bir hayir, bekliyoruz ve göreceyiz...
evet tedaviye haftaya karar verilecek kan sonucum geldikten sonra...iki ay önce kist falan yoktu....

aynen canim tam onu dicektim kistleri olup hamile kalanlar var rahat ol sadece stres yapma en kisa zamanda gelcek miniginn

geçmiş olsun canım yaa bak kafana çok takma bi de her şeyi içme hamile kalıcam diye kistler ondan da olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…