- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.041
akşamı kılıp geliyorum nazım gitme sende :26:
enişte azcık izin versin bizde özlüyoruz amaaa
Allah razı olsunnn canımmmmdeğer yazmıorki listedee sadece 4 tane test adı var MRHFR c677T heterozigot sağtandı dio Altada açıllaması varr... ben 2 aydır hep içyom folik asit ama bilmiorum kii en iyi cevabı kadın doğumcum vercekk bidee kroımozon testlerimm temmuzdaydı oradakı dr dedii samatyaya sizi yolliyım dedii orda dr hm yazı yazcam size erken bi tarih versinn beklemyeyin burda aylarca dedi tamam dedimmm gitiim mayısın 7 ne aldımm çok şükürr bakalım onlarda ne çıkcakk
herşeyin hayırlsı canımmm zaten kendimi alıştırmıştımm herşeye :13:
hayırlısı bitanem seni böyle güçlü görmek çok güzel MRHFR c677T heterozigot sun taşıyıcıssın canımsın sen büyük ihtimal iğne seninde gebelik başlayınca ama benimkinden iyi ben homozigotum yani hastasıyım
herkese merhabaaaaa...... nazzzzzzz üzülmüyorsun dimi....
merhaba canım hoşgeldin...herkese merhabaaaaa...... nazzzzzzz üzülmüyorsun dimi....
herşeyin hayırlsıı canımm rabbim daha büyük bir derrt vermesinnn en azından bunların tedavisi varrrhemm ben çpk mutlu oldmmn iyiki sizi dinlemiş gitmişim yoğsammm hep süpeli olcaktımmm Allah hepinizdennn razı olsunnn hakınızı helal edinnn
merhaba canım hoşgeldin...
aynen öyle nazlım, evet iyiki yaptırdın canım çok iyi oldu en azından artık ona göre hareket edersin
hoşşş geldinnnnn miamoremmmmmm
yok beaaa üüzlmüorummmm
daha beterinden korusunn Rabbimmmmm
canım seninde hamileliğin hayırlı olsun....
karameliimm hayurlsı olsunn yiğenimmmmmmm
Allahıma şükürrrrler olsunnn inş... busefewr herşeyy iii olcakk bitanemmm
hoşşş geldinnnnn miamoremmmmmm
yok beaaa üüzlmüorummmm
daha beterinden korusunn Rabbimmmmm
merhaba canım hoşgeldin...
aynen öyle nazlım, evet iyiki yaptırdın canım çok iyi oldu en azından artık ona göre hareket edersin
aynen öyle güzelim herseyin beteri var.... bak bana amniyosentez dedi doktor..afam karisik kac saattir okuyorum arastiriyorum. bana daha ikili test yapmadi, 3 lü yapmadi 4 lü yapmadi direkt amniyo dedi. yaptirsan bir dert yaptirmasan bir dert.... yani kisacasi hamile kalsan bir dertttt, kalmasan kalamdim diye dertt.. herseyin hayirlisi....
geldimmmm canımmmmmmmmmmmm
bende de varr maleseff pıhtılaşmaa bide folik asit eksikmişşş
cuma dr uma gidip kontrol olcammm
aynen öyle güzelim herseyin beteri var.... bak bana amniyosentez dedi doktor..afam karisik kac saattir okuyorum arastiriyorum. bana daha ikili test yapmadi, 3 lü yapmadi 4 lü yapmadi direkt amniyo dedi. yaptirsan bir dert yaptirmasan bir dert.... yani kisacasi hamile kalsan bir dertttt, kalmasan kalamdim diye dertt.. herseyin hayirlisi....
cok saoll, hsbuldukkk
anaa ne demekmşşş oo miamoremm yawww
bak şimdii görüdün mü nesee geççek herşeyyy hayırlsı ileee
canım geçmiş olsun...
ben zuhal zerrinin meryem surelerini okudum allah kabul etsin
bebegin icinde bulundugu sividan alacaklar igne ile. düsük riski var, dogum suyu gelebilir... ayica stresi var. hem daha mantarim ne durumda ona bakmadik.. ayyyy delircem.
bebegin icinde bulundugu sividan alacaklar igne ile. düsük riski var, dogum suyu gelebilir... ayica stresi var. hem daha mantarim ne durumda ona bakmadik.. ayyyy delircem.
ahanda baktımmm cankuşummm 35 yaş üstü hamile annelerde yapyolarmışş
demekk sıkıntılı bişey değilll haaa :26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?