Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hayırlısı bitanem seni böyle güçlü görmek çok güzel MRHFR c677T heterozigot sun taşıyıcıssın canımsın sen büyük ihtimal iğne seninde gebelik başlayınca ama benimkinden iyi ben homozigotum yani hastasıyım

herşeyin hayırlsıı canımm rabbim daha büyük bir derrt vermesinnn en azından bunların tedavisi varrr hemm ben çpk mutlu oldmmn iyiki sizi dinlemiş gitmişim yoğsammm hep süpeli olcaktımmm Allah hepinizdennn razı olsunnn hakınızı helal edinnn

herkese merhabaaaaa...... nazzzzzzz üzülmüyorsun dimi....
merhaba canım hoşgeldin...

aynen öyle nazlım, evet iyiki yaptırdın canım çok iyi oldu en azından artık ona göre hareket edersin

merhaba canım hoşgeldin...

aynen öyle nazlım, evet iyiki yaptırdın canım çok iyi oldu en azından artık ona göre hareket edersin

aynen ölee canımmmm yoğsamm bekle dur 3 can kolaymı yaa onun üüzüntüsüne katlanamazdımmm böle bilnçli olupp beklemek en iyisii

hoşşş geldinnnnn miamoremmmmmm

yok beaaa üüzlmüorummmm

daha beterinden korusunn Rabbimmmmm

aynen öyle güzelim herseyin beteri var.... bak bana amniyosentez dedi doktor..afam karisik kac saattir okuyorum arastiriyorum. bana daha ikili test yapmadi, 3 lü yapmadi 4 lü yapmadi direkt amniyo dedi. yaptirsan bir dert yaptirmasan bir dert.... yani kisacasi hamile kalsan bir dertttt, kalmasan kalamdim diye dertt.. herseyin hayirlisi....

canım seninde hamileliğin hayırlı olsun....

amin cnm darısı bekleyen bütün arkadaşlarımın başına ilk işim sizin için dua etmek oldu rabbim kabul etsin inşallah...

karameliimm hayurlsı olsunn yiğenimmmmmmm

Allahıma şükürrrrler olsunnn inş... busefewr herşeyy iii olcakk bitanemmm

yeğenin biran önce kardeş bekliyor haberin ola
inşallah aramız çok açılmadan ayağımı sürtüyom bak çabucak gel emi

hoşşş geldinnnnn miamoremmmmmm

yok beaaa üüzlmüorummmm

daha beterinden korusunn Rabbimmmmm

nazım

anaa ne demekmşşş oo miamoremm yawww

bak şimdii görüdün mü nesee geççek herşeyyy hayırlsı ileee

çok geçmiş olsun canım sen neden amniyosentez yaptıracaksın neye göre doktor dedi...

miamorem sende hoş geldin
doktrolara çok takılma inan bazen çok can sıkıcı olabiliyorlar
haklısın şimdi seni düşünceler sarmıştır :26: zor bir durum ama dua et bol bol inşallah hiçbişeycik olmadan sağlıcakla kucağına alacaksın bak gör dediydi dersin

bebegin icinde bulundugu sividan alacaklar igne ile. düsük riski var, dogum suyu gelebilir... ayica stresi var. hem daha mantarim ne durumda ona bakmadik.. ayyyy delircem.

yok yokkk üüzlmee ne olurr bişeycik olmazz Allahın izniyle canımm bak bende bakıorum şimdiii sık rastlanan bir testmiş :44::44::44::44:

bebegin icinde bulundugu sividan alacaklar igne ile. düsük riski var, dogum suyu gelebilir... ayica stresi var. hem daha mantarim ne durumda ona bakmadik.. ayyyy delircem.

kesinlikle olumlu düşün canım benim teyzemin kızına %100 down sendromlu dediler sıvı aldılar çocugu aldırın dediler isterseniz falan, bebek doğdu tüm çocuklarından daha sağlıklıydı

ahanda baktımmm cankuşummm 35 yaş üstü hamile annelerde yapyolarmışş

demekk sıkıntılı bişey değilll haaa :26::26::26::26:

değilmiş nazım en azından bebişte bir sorun var anlamına gelmiyor

bak cnm ablamda 40 yaşında doğurdu en küçük yeğenimi şimdi sordum oda yaptırmış sadece işini iyi yapan biri olsun evet riskli ama iyi ellerde sorunsuz atlatılıyor dedi için rahat olsun
rabbim onu korur yiyecek ekmeği varsa o bu dünyaya gelecek
ki zaten bir sorunda yok ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…