Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

inşallahhhh karamelimmmm bende inanıorummm hepicimizzz hamiş kalcas sadece biraz sabır biraz zaman

ooyyy ben kardeşimii yiirmmmmm

saolsunnnn karemelimmm oyyy çok duygulandımmm şimdiii

ben hemen ağlarımmm amaa yaaaa

saolsunnnn can ımm yawwww rabbimmm hepinizi korusunnn

inşallahhh oluşumuzada bir kardeş vercekk Rabbimmmm

doğru diosunn kuşum yawww inşallahh artıkk hayırlsııı dua etces heppp

inşallah bişeycik olmucakk inşallahhh

kizlar ben biraz cikiyorummmmm....yine gelirimmmm....öptümmm

selametle git miamorem

ağlamaaa
gülcez nazım hep gülücez ben biliyorum gelecek yakında bize ceee eeee diyecek

selametle git miamorem

ağlamaaa
gülcez nazım hep gülücez ben biliyorum gelecek yakında bize ceee eeee diyecek

inşallahhhhhh karamelimmmm ballı lokumummm

bende hep pozitif olmaya çalışıorummm ama iştee bazen bunu yapmak o kadar zor oluyor kii

rabbimm öle irade vermişkiii yılmıyorrr herşeye rağmenn gülümsüyorummm

"yuvama yeni nefes geliyor" çokkk anlamlıı çok güzelllll

bende bi geçmişi bakemm barimmm çok geç kaldımm çokkk

gül bitanem sen güldükçe hayatta sana gülüyor ben o yüzden kötüyken kabuğuma çekiliyorum kimse beni öyle görmesin hep gülerken hatırlasınlar diye
bak hayatına seni deliler gibi seven bir eşin var kimseye muhtaç değilsin meleğinle hayat sana muhteşem olacak

te bende öleyimm karamelimmmm çekiliorummm keneraa tek başımaa bende böle beni hep pozitif hatırlasınlar dioruö

güçsüzlüğümü göstermeyi hiç sevmemm hepp böle dimdik hatırlanmak isterimmm inş. ta hep böle olcakk

yawww dünn teyzeme yemeğe gittik akşma yiğenimi sevdimm Allahım ne tatlı bir bebekk bir gössennn

bi yanak varrr vallaaa ısırmamak için zor durusunnn hiç te ağlamazz maşşallahhhh akşam onu sıka sıka bbir haloldummm

ama en güzell sahne kocişimnnn ona bakışı ve o özlem dolu gözleriydiii hiç böle görmemiştimmm oda ben güçlü tutmak iiçn yanımda

özlemni dile getirmio demekkii iiyii kii var canımm benimmmmm eşim olmasaydııı bu kadar güçlü olamazdımmm

oyyy yerler onuu
elbetteki istiyordur cnm senin gibi bir eşten kim olsa bebiş ister helede öylesine aşıkken
benim eşim bebeklerden pek anlamaz ama şöyle 2 yaşına geldiğinde yani kendisini anlayabilecek kıvama gelince elinden al alabilirsen
eşinin havalara uçtuğu zaman yakında biricik karısı gibi gönlü güzel yüzü güzel bir meleğiniz olacak
bulduğun bebişi sıkıştır kokla içine çek ki göbüşünde bebişleri çeksin bana öle diyoda burdaki teyzeler eminim güzel anlamda bişey diyolar dediler ve oldu bende sana diyimmmm olsunnnn

çokkk özledimmmm moreeee

sen gelmedennn çıkmıcamm bu geceeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…