- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.081
inşalahhhhhhhhhhhhhhh
inşallah nazım korkmuyorum desem yalan olur doktor baya emindi ama ben onu görene kadar hatta kucağıma alana kadar bunu yaşıcam
rabbim sanada bekleyen bütün arkadaşlarımada nasip edecek inşallah dualarımdasınız birimizin olmasa diğerimizin duası kabul olur inşallah
aminnnn Rabbim mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimizin yüzüne baksin insalllah.... göge acilan tüm elleri bos cevirmesinnn...
amin nazım rabbim sağlığımızla sınamasın hiçbirimizi hele sevdiklerimizin sağlığıyla hiç sınamasın
inşallah güzel günler içinde yoldaşlığımız devam edecek oğluş bile sana dua ediyor naz ablası gelsin kardeşimiz
bak az önce namaz kılarken soruyor sipariş varmı anne diye
ben ona hep diyorum sağlık iste annecim diye sıpa beni tiye alıyor artık
yeterince sorusturdum nazim daha ne yapayim.. kimse kimse icin garanti veremez. doktorun yaninda dönerci vardi, ona sordum herkes iyi diyor dedi. daha ne sorayim kime sorayim... hayirlisi olsun dicez artik, doktordan daha bilecek degiliz artikkk....
kizlar ben biraz cikiyorummmmm....yine gelirimmmm....öptümmm
kizlar ben biraz cikiyorummmmm....yine gelirimmmm....öptümmm
ooyyy ben kardeşimii yiirmmmmm
saolsunnnn karemelimmm oyyy çok duygulandımmm şimdiii
ben hemen ağlarımmm amaa yaaaa
saolsunnnn can ımm yawwww rabbimmm hepinizi korusunnn
inşallahhh oluşumuzada bir kardeş vercekk Rabbimmmm
selametle git miamorem
ağlamaaa
gülcez nazım hep gülücez ben biliyorum gelecek yakında bize ceee eeee diyecek
inşallahhhhhh karamelimmmm ballı lokumummm
bende hep pozitif olmaya çalışıorummm ama iştee bazen bunu yapmak o kadar zor oluyor kii
rabbimm öle irade vermişkiii yılmıyorrr herşeye rağmenn gülümsüyorummm
"yuvama yeni nefes geliyor" çokkk anlamlıı çok güzelllll
oy tek kaldımm moreee
bende bi geçmişi bakemm barimmm çok geç kaldımm çokkk
gül bitanem sen güldükçe hayatta sana gülüyor ben o yüzden kötüyken kabuğuma çekiliyorum kimse beni öyle görmesin hep gülerken hatırlasınlar diye
bak hayatına seni deliler gibi seven bir eşin var kimseye muhtaç değilsin meleğinle hayat sana muhteşem olacak
sağol nazım
yok kuzum burdayımda net gidip geliyorarada düşüp düşüp kalkıyorum
bak bitanesi bende kızlara bakim ben bişey demeden takvimi koydumonlarada sölim
te bende öleyimm karamelimmmm çekiliorummm keneraa tek başımaa bende böle beni hep pozitif hatırlasınlar dioruö
güçsüzlüğümü göstermeyi hiç sevmemm hepp böle dimdik hatırlanmak isterimmminş. ta hep böle olcakk
yawww dünn teyzeme yemeğe gittik akşma yiğenimi sevdimm Allahım ne tatlı bir bebekk bir gössennn
bi yanak varrr vallaaa ısırmamak için zor durusunnn hiç te ağlamazz maşşallahhhh akşam onu sıka sıka bbir haloldummm
ama en güzell sahne kocişimnnn ona bakışı ve o özlem dolu gözleriydiii hiç böle görmemiştimmm oda ben güçlü tutmak iiçn yanımda
özlemni dile getirmio demekkiiiiyii kii var canımm benimmmmm eşim olmasaydııı bu kadar güçlü olamazdımmm
he iste bu erkekler hep böyle benimkinede diyorumki epeydir sperm tahlili yaptirmadik gel pekmez ne ic diyom yok tiksiniyom ondan diyo:4yigenleri hic bitmez benimkininde iki tane erkek yigeni var cok severrr ama bizim olsun onun abisinin bizim bebegi sevecegini hic sanmiyorum cok kiskanc kör olasiyaa bide karisinin korkusundan sevemez zaten bacaksiz ya bogmak istiyom bunlarin hepicigini
kis aldatma bak gözüm üstündeee
cok acikmistim hemen cikktim kiscemmm
onudami sevmiyon yosam yaw bende herseyi seviyom istah in masallahi vaaaa
satsin moremyaw nefret ediyom kadindan elime gecse zaten citlembik bi sikimlik cani var elimde kalirrrr yaw iyikide görmüyon ben buna tahammül edemezdim tutardim girtlagindan o derece doluyum he ona karsii büüyk nede dememm gözüm dönmüs ona karsii
gelemedim morem dün co kgezdim survivora baktim bacaciklarim cok agriyo du hep yukari dikip dinlendimm
a.s moremmmkiscem cok ösledim burnumda tütüyonn
öööööööööööööpppppppppppppppppppppppppppp
yasakııııııııııııııııııııııııııııııııııııımgelde sarılam nerdesin bugün görüşemedik yaaaaaaaawwwwwwwwwwwwww
kızlar neden yoksunuz saclarınızı çekim barii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?