- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.061
ahanda baktımmm cankuşummm 35 yaş üstü hamile annelerde yapyolarmışş
demekk sıkıntılı bişey değilll haaa :26::26::26::26:
değilmiş nazım en azından bebişte bir sorun var anlamına gelmiyor
bak cnm ablamda 40 yaşında doğurdu en küçük yeğenimi şimdi sordum oda yaptırmış sadece işini iyi yapan biri olsun evet riskli ama iyi ellerde sorunsuz atlatılıyor dedi için rahat olsun
rabbim onu korur yiyecek ekmeği varsa o bu dünyaya gelecek
ki zaten bir sorunda yok ortada
miamorem sende hoş geldin
doktrolara çok takılma inan bazen çok can sıkıcı olabiliyorlar
haklısın şimdi seni düşünceler sarmıştır :26: zor bir durum ama dua et bol bol inşallah hiçbişeycik olmadan sağlıcakla kucağına alacaksın bak gör dediydi dersin
evet canimmmm yaaa, simdi aradim tr deki doktorumu iyi eller yaparsa sorun yok diyor da nerden bilecem bu doktorun iyi oldugunu??
ayyyyy anneeemmm yaaa sen hamilemisinnnnn, hayirli ugurlu olsunnnnn. Rabbim sagliklisindan dogum versin insallllahhhhhh.. ayyy ya gözüm dönmüs bisi göremedim:))) ayyy cok sevindimm haydiii yaa bana yoldas olunnnnnnn, gelin hepiniz hamile hmileee:)))
evet tatlim simdi tr deki doktoru aradim. oda 37 yasinda yapmis ilk dogumunu kendine yaptirmis. bence yaptir dedi... iyi bir el yaparsa hic bir riski yok dedi. amaaaaaaa ben igneden cokkkk korkarim kipirdaman duramam beni bayiltmasi lazimmmm...
yazdığım mesajlardan sadece biri gitmiş :44::44::44::44::44:
benim net yinemi sapıttı
evet canimmmm yaaa, simdi aradim tr deki doktorumu iyi eller yaparsa sorun yok diyor da nerden bilecem bu doktorun iyi oldugunu??
ayyyyy anneeemmm yaaa sen hamilemisinnnnn, hayirli ugurlu olsunnnnn. Rabbim sagliklisindan dogum versin insallllahhhhhh.. ayyy ya gözüm dönmüs bisi göremedim:))) ayyy cok sevindimm haydiii yaa bana yoldas olunnnnnnn, gelin hepiniz hamile hmileee:)))
evettt canım ben de araştrummmm yaptıranlar vvarr rsksizmiş
evet yahuuu o sıkıntı baygın yaparlarmıkiii :44::44::44::44:
bende çok koarkkarınn beaaa
cnm önceden yaptığı hastasını bulabilirsin netten araştırabilirsin amniyosentez yaptıran aynı şehirdeki hastalara sorabilirsin inşallah bulursun cnm sıkma canını babişin büyüdü hissediyor bak
sağol miamorem
nazıma ilk öğrendiğimde söyledim kızlarada kesinleşince söyleriz dedim sağolsun kırmadı beni
bizde şaşkınız ailecek biraz yüksek çıktı bhcg ve benim bat yarın :44: biraz korktum yine düşükmü olacak diye ama doktorum bugün sağlıklı dedi 24ünde tekrar gidicez ultrasonla bakıcak tekrar bhcg yapılcak inşallah bu sefer beni bırakmıcak...
olabiliii karamelimm sütlüçöreğimmmmmm
tazecikk annecikklere yapyı buu internet bölee
maşşallahh karemelimeee
inşallahhh bizde gelrizz artıkınnnn
cnm önceden yaptığı hastasını bulabilirsin netten araştırabilirsin amniyosentez yaptıran aynı şehirdeki hastalara sorabilirsin inşallah bulursun cnm sıkma canını babişin büyüdü hissediyor bak
sağol miamorem
nazıma ilk öğrendiğimde söyledim kızlarada kesinleşince söyleriz dedim sağolsun kırmadı beni
bizde şaşkınız ailecek biraz yüksek çıktı bhcg ve benim bat yarın :44: biraz korktum yine düşükmü olacak diye ama doktorum bugün sağlıklı dedi 24ünde tekrar gidicez ultrasonla bakıcak tekrar bhcg yapılcak inşallah bu sefer beni bırakmıcak...
hiçç bişeyy olmucannnn bidenemmmm busefer kalıcı ooo Alahımınnn hepinizin evlatlarını koorusunnnn inşallahhhhh rabbiiimmm sağlıklı sıhatlı kucaklamayı nasp etsinnnn tüümm gebe kardeşlerimize ablalarımızaaa
insaalllah insaalllah..... korktugun basina gelirmissssss... o yüzden dua et sakin kall....
ben de korkağım hele iğne
eşim iğnelerimi yapıyordu eskiden ( böbrekler için ) her seferinde ağlıyordumkollarımı delik deşik etsinler gıkım çıkmaz ama totoşuma dokunmasınlar yaaa çok acıyor
haklısın cnm sürekli okuyorum dua ediyorum rabbime emanet HAYIRLISI OLSUN HEPİMİZİN HAKKINDA...
gelicen tabi nazım kocaman bir halka yapıcaz halay çekicez
insaalllah insaalllah..... korktugun basina gelirmissssss... o yüzden dua et sakin kall....
kader yoldaşımsınn benimmm karamelimmmmm
Rabbim aynı gnleri yaşatmasınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?