Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ahanda baktımmm cankuşummm 35 yaş üstü hamile annelerde yapyolarmışş

demekk sıkıntılı bişey değilll haaa :26::26::26::26:

evet tatlim simdi tr deki doktoru aradim. oda 37 yasinda yapmis ilk dogumunu kendine yaptirmis. bence yaptir dedi... iyi bir el yaparsa hic bir riski yok dedi. amaaaaaaa ben igneden cokkkk korkarim kipirdaman duramam beni bayiltmasi lazimmmm...

evet canimmmm yaaa, simdi aradim tr deki doktorumu iyi eller yaparsa sorun yok diyor da nerden bilecem bu doktorun iyi oldugunu??

ayyyyy anneeemmm yaaa sen hamilemisinnnnn, hayirli ugurlu olsunnnnn. Rabbim sagliklisindan dogum versin insallllahhhhhh.. ayyy ya gözüm dönmüs bisi göremedim:))) ayyy cok sevindimm haydiii yaa bana yoldas olunnnnnnn, gelin hepiniz hamile hmileee:)))

evet canimmmm yaaa, simdi aradim tr deki doktorumu iyi eller yaparsa sorun yok diyor da nerden bilecem bu doktorun iyi oldugunu??

cnm önceden yaptığı hastasını bulabilirsin netten araştırabilirsin amniyosentez yaptıran aynı şehirdeki hastalara sorabilirsin inşallah bulursun cnm sıkma canını babişin büyüdü hissediyor bak

sağol miamorem
nazıma ilk öğrendiğimde söyledim kızlarada kesinleşince söyleriz dedim sağolsun kırmadı beni
bizde şaşkınız ailecek biraz yüksek çıktı bhcg ve benim bat yarın :44: biraz korktum yine düşükmü olacak diye ama doktorum bugün sağlıklı dedi 24ünde tekrar gidicez ultrasonla bakıcak tekrar bhcg yapılcak inşallah bu sefer beni bırakmıcak...

evet tatlim simdi tr deki doktoru aradim. oda 37 yasinda yapmis ilk dogumunu kendine yaptirmis. bence yaptir dedi... iyi bir el yaparsa hic bir riski yok dedi. amaaaaaaa ben igneden cokkkk korkarim kipirdaman duramam beni bayiltmasi lazimmmm...

evettt canım ben de araştrummmm yaptıranlar vvarr rsksizmiş

evet yahuuu o sıkıntı baygın yaparlarmıkiii :44::44::44::44:
bende çok koarkkarınn beaaa

maşşallahh karemelimeee

inşallahhh bizde gelrizz artıkınnnn

evettt canım ben de araştrummmm yaptıranlar vvarr rsksizmiş

evet yahuuu o sıkıntı baygın yaparlarmıkiii :44::44::44::44:
bende çok koarkkarınn beaaa

ben de korkağım hele iğne
eşim iğnelerimi yapıyordu eskiden ( böbrekler için ) her seferinde ağlıyordum kollarımı delik deşik etsinler gıkım çıkmaz ama totoşuma dokunmasınlar yaaa çok acıyor

hiçç bişeyy olmucannnn bidenemmmm busefer kalıcı ooo Alahımınnn hepinizin evlatlarını koorusunnnn inşallahhhhh rabbiiimmm sağlıklı sıhatlı kucaklamayı nasp etsinnnn tüümm gebe kardeşlerimize ablalarımızaaa

insaalllah insaalllah..... korktugun basina gelirmissssss... o yüzden dua et sakin kall....

inşallah nazım korkmuyorum desem yalan olur doktor baya emindi ama ben onu görene kadar hatta kucağıma alana kadar bunu yaşıcam
rabbim sanada bekleyen bütün arkadaşlarımada nasip edecek inşallah dualarımdasınız birimizin olmasa diğerimizin duası kabul olur inşallah

kader yoldaşımsınn benimmm karamelimmmmm

Rabbim aynı gnleri yaşatmasınızzz

kader yoldaşımsınn benimmm karamelimmmmm

Rabbim aynı gnleri yaşatmasınızzz

amin nazım rabbim sağlığımızla sınamasın hiçbirimizi hele sevdiklerimizin sağlığıyla hiç sınamasın
inşallah güzel günler içinde yoldaşlığımız devam edecek oğluş bile sana dua ediyor naz ablası gelsin kardeşimiz
bak az önce namaz kılarken soruyor sipariş varmı anne diye
ben ona hep diyorum sağlık iste annecim diye sıpa beni tiye alıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…