- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.101
oyyy yerler onuu
elbetteki istiyordur cnm senin gibi bir eşten kim olsa bebiş isterhelede öylesine aşıkken
benim eşim bebeklerden pek anlamaz ama şöyle 2 yaşına geldiğinde yani kendisini anlayabilecek kıvama gelince elinden al alabilirsen
eşinin havalara uçtuğu zaman yakında biricik karısı gibi gönlü güzel yüzü güzel bir meleğiniz olacak
bulduğun bebişi sıkıştır kokla içine çek ki göbüşünde bebişleri çeksinbana öle diyoda burdaki teyzeler eminim güzel anlamda bişey diyolar dediler ve oldu bende sana diyimmmm olsunnnn
melekim duygularin neka karisikksüpürgene binmisin ssaskinliktan böyle bakmisin bunun gibi delice sevinmisin
topikkkk sinik avliyorrr
Dun aksamdan beri hatta geceden beri sadece 3 sayfami ilerlemisizzbende nasil okicam diye dert yaniyodum gorunce soke oldum 7
Dilekimm geldim imdatinaaa
dilekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn uuufffffffffffffff yalniz kaldimmm
arkadaşlar benide aranıza alın cok dertliyim bu aralar((((
cok kafam karısık 3 yıldır bebegim olmuyo bir kere tup bebek yaptırdık yarıda kesildi tedavi doktor yumurta toplayamadı cok uzulduk sonra başka doktora gittik catlatma ignesi yaptı gene olmadı 040 cıktı beta hcg şimdi aşılama yapılcak ama ben korkuyorum gene olmazsa diye eşime dedim bi daha tup bebek yaptıralım dedim anlııycan kafam cok karısık sizce ne yapmalıyım
Günaydın herkese
iyiyim hala yok canım gelen giden bugün 5. günü ama malesef gelen giden yada pozitif sonuç yok
yok canım kan da test yaptırmadım
bir kaç gün daha bekleyim diyorum ondan sonra doktora giderim
biter biter merak etme sen
speedy hayırlısı canım inş hamişsindir ama bu ay herkesde bi gecikme oldu benim 12 gün oldu hala gelen giden yok 2 kez test yaptım negatif bugün kan vercem bakalım hayırlısı olsun sanırım mevsim geçişinden falan kaynaklanıyor
efendim canimmm..
yok daha bugün saat 11 de TR saatiyle saat 12 de..
esrarengizim biliyormusun cumartesi ve dün ovu testinde cift cizgi cikti... :)
demek ki yumurtluyorum...
benm de aynen 2 gün sürdü ve günlük pedler idare ediyo kayda değer bir kanama yok, rengi de koyu( ya bu doktorlar beni çıldırtıcak .. eğer bunlar birşeyin belirtisi ise neden hiçbi doktor söylemedi, yapılması gereken test ne varsa hazırm ben .. ama yok kimse anlamlı açıklama yapmıyo delircem yaa (
günaydın kızlar brn geldim bugün adet olmam lazım son günüm ama tıkyok inşallahta olmaz kızlar rüyamda ne gördüm biliyomusunuz su içyodum suyu içtim şişeye birdaha su koydum gene içtim baktım netten eğer kişi şişeye su içtiğini görürse o kişi gebe kalıcak diyo inşallah rabbim dedim dua ediyorum şimdi sizler ne yapıyosunuz
inşallah cnmn ya bu ay çokrüya gördüm hepsi de iyi yorumlanıyo beklediğin bişey var o gelicek diyo bugünde öle görünce çok umutlandım inşallah üzülmem psikolojik mi yapıyorum bilmiyorum ama sanki bu ay olucakmış gibi doğuyo içime
peei kiscemmbak kavustuk geldimm ipekimde moremden ses yok yaw listeyi bilem koyamamisss:26::26:
dorusun hamilimne bilim belkim soru soran ne olurda görmemisim diye bakmistimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?