Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

alla alla kizz niye yemiyosun et fln ye yaaa ye gitsin boyle daha mi olucak doktor ilac fln bisey verdimi ne yapicak

yokkk loorimm hiç yemedimmm tadını bilemmm bide içim almıooo

bimorumm napcammm burası genetikk merkez ilaç vermioalrr kendi dr gitcem bu haftaa o yazcakk

insallah kabul eder :)

nazimiz yok bugün...nerelerde?
sabahta yoktu!

kizlar bugün doktora gittim...kist varmis, birtanesi patlamis, ve ondan agrim varmis, ve lekelenmelerim varmis

geçmiş olsunnn kuuzmm tahmin ettğimiz gibii inşallahhhh geccek bişey kalmıcakk korkulacak bişe yokk

bimorumm napcammm burası genetikk merkez ilaç vermioalrr kendi dr gitcem bu haftaa o yazcakk

bende oyle haslama fln asla yiyemem ama kofte fln dami yiyemiosunn?

git ihmal etme biran once herseyiniz duzelsin guzel haberlerle gelinn

amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Allah razıı olsunnn canımmmm çokk saollll

Kizlar ben cikiyorum benimkide gelir birazdan basim cok agriyo bu duruma uyuz oluyorum... Iyi geceler hepinize opuyorum sizleri

bende oyle haslama fln asla yiyemem ama kofte fln dami yiyemiosunn?

git ihmal etme biran once herseyiniz duzelsin guzel haberlerle gelinn

yokkk loorimmm onuda yemiorummmm

inş.bakalımmm ne dcek hoş bu dr hiç sevmiorumm bakalımm başka drta bakmam lasımm

kis morem bundan sonra ye demiycem he pihtilasmada et balik tavuk pek önerilmiyo ama ben daynamiyorum ya en cok sevdigim seylerrrr

Kizlar ben cikiyorum benimkide gelir birazdan basim cok agriyo bu duruma uyuz oluyorum... Iyi geceler hepinize opuyorum sizleri

Allah rahatlık verisnn loorimmm yat kuşumm dinlende geçsin başınn inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…