Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ülemiiiii o zamn şanlııymhaaa
yaşasın etsizz hayattt

öyle morem yaw pihtilasma diyetini yapanlar vaa tüm hayvansal gidalar kisitli haftada yersen eger bi köfte büyüklügünde olacakmissssyani protein olan seyler ya hepten yasak yada kisitliiiyani bu diyet benlik degil yawwww etsiz napim ben

moremmmdu bi mis kokunu bi alimmnörün yaw gözümüz yolarda kaldiiimesajini hemen okuyup geldim anlat baakalim ne pihtilasmasi ciktiii

evet ysakımm beaa şükürrr kavuşturanaaa ohhhh kendime geldimm vallaaaa yaww şey yazyo bakk MTHFR C677T mutasyonu heterozigot olarak saptanmıştır dio... :44::44::44:
aşada açıklma yapmışlarrr bide folik asit eksikliği mevcutut dio ama ben içyommm :44::44::44: anlamadımm işte kendi dr uma gitcemm bu haftaa

yanlış mı anladım yasakhayal... et balık vb..proteınler kistide mi buyutuyormus...

selamın aleyküm kızlaaar ..... nabersiniz bakalım...yeni gelişmeler kimde var....

a.s kuşumm hoşş geldinnn bende sana özelden yacaktımm ovu. testlerinii nasıll anlamadığın bi ley varmııı hoşş geldinn buaradaa

Moremm ne oldu hayırdı gecmısss olsunnnn kızcemmmm:26::26::26::26:

valla bana hava hoşş yasakım ozamannnn

bakalımmm dr ne dicekkk ziilli karıı neden bana danışmadan test yaptırdınız derse ypolcamm onuu

folikasitin hangisin ialiyosun folbilolu:26::26:dememk vücudun yeterince tutamiyo alinanii en yüksek dozda alamlisin onu doktorun söylerrrrpihtilasman en hafifindenn doktorlar cogu kadinda var diyo ama morem doktorun derseki igneye gerek yok cok basit pihilasma sakin iananma saan igne yazan doktoru bulana kadar doktor ara kendineeehep öyle basit pihtilasma derler kadin arka arkaya düsük yaparrrr

a.s kuşumm hoşş geldinnn bende sana özelden yacaktımm ovu. testlerinii nasıll anlamadığın bi ley varmııı hoşş geldinn buaradaa

hoş buldum kuzucukum benım.... ilk defa yapacağım adet bıtınce ....anladım nasıl olduugunu hayatım...ilgine teşekkür ederım prenses...

valla bana hava hoşş yasakım ozamannnn

bakalımmm dr ne dicekkk ziilli karıı neden bana danışmadan test yaptırdınız derse ypolcamm onuu

desin bosver sen onu bak haberin oldu tedbirin ialcan bi canin daha yanmadann

morem simdidenn coraspin al eczaneden günde sadece bi defa yut onun zarari yok pihtilasmasi olan herkes gebelikten önce kullaniyo simdiden kanin biraz civiklassinn

folbiol alyomm yasakım 5 mg ama bencede bana az çünkü vücutta vitamnın yokkk
bana şimdi iğnemi yapcakarr öle demedi genetiktekii dr kan sulandırıcı ilaç verirleer dedii

ballim eger bebek istiyorsan folbiolu kullanmanı tavsiye ederım bana dr um 3 ay kullanmamı onerdı guvendııım bi dr...çouk olmadan kullanılmalıymıski folıkasıt eksıklııı beişlerde iyi sonuçlar doğurmazmış...kullan ballim olurmu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…