- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.161
kis morem bundan sonra ye demiycem he pihtilasmada et balik tavuk pek önerilmiyo ama ben daynamiyorum ya en cok sevdigim seylerrrr
edam arkamdamiydin görmedim ksicem bende yen iinise gecmistimhosgeldinnn
Allah rahatlık verisnn loorimmm yat kuşumm dinlende geçsin başınn inşallahhh
ülemiiiii o zamn şanlııymhaaa
yaşasın etsizz hayattt
moremmmdu bi mis kokunu bi alimm nörün yaw gözümüz yolarda kaldiii mesajini hemen okuyup geldim anlat baakalim ne pihtilasmasi ciktiii
selamın aleyküm kızlaaar ..... nabersiniz bakalım...yeni gelişmeler kimde var....
öyle morem yaw pihtilasma diyetini yapanlar vaa tüm hayvansal gidalar kisitli haftada yersen eger bi köfte büyüklügünde olacakmissssyani protein olan seyler ya hepten yasak yada kisitliii yani bu diyet benlik degil yawwww etsiz napim ben
selamın aleyküm kızlaaar ..... nabersiniz bakalım...yeni gelişmeler kimde var....
evet ysakımm beaa şükürrr kavuşturanaaaohhhh kendime geldimm vallaaaa yaww şey yazyo bakk MTHFR C677T mutasyonu heterozigot olarak saptanmıştır dio... :44::44::44:
aşada açıklma yapmışlarrr bide folik asit eksikliği mevcutut dio ama ben içyommm :44::44::44: anlamadımm işte kendi dr uma gitcemm bu haftaa
a.s melek kisceeeana sen 3. melek kiscemizsin senden önce iki melegimiz daaha varrrr [/QU
evet ballimmm bende melekim 03haha sıramla nickim aynı :*
öyle morem yaw pihtilasma diyetini yapanlar vaa tüm hayvansal gidalar kisitli haftada yersen eger bi köfte büyüklügünde olacakmissssyani protein olan seyler ya hepten yasak yada kisitliii yani bu diyet benlik degil yawwww etsiz napim ben
evet ysakımm beaa şükürrr kavuşturanaaaohhhh kendime geldimm vallaaaa yaww şey yazyo bakk MTHFR C677T mutasyonu heterozigot olarak saptanmıştır dio... :44::44::44:
aşada açıklma yapmışlarrr bide folik asit eksikliği mevcutut dio ama ben içyommm :44::44::44: anlamadımm işte kendi dr uma gitcemm bu haftaa
Moremm ne oldu hayırdı gecmısss olsunnnn kızcemmmm:26::26::26::26:
a.s kuşumm hoşş geldinnn bende sana özelden yacaktımm ovu. testlerinii nasıll anlamadığın bi ley varmııı hoşş geldinn buaradaa
a.s melek kisceeeana sen 3. melek kiscemizsin senden önce iki melegimiz daaha varrrr [/QU
evet ballimmm bende melekim 03haha sıramla nickim aynı :*
valla bana hava hoşş yasakım ozamannnn
bakalımmm dr ne dicekkk ziilli karıı neden bana danışmadan test yaptırdınız derse ypolcamm onuu
folikasitin hangisin ialiyosun folbilolu:26::26:dememk vücudun yeterince tutamiyo alinanii en yüksek dozda alamlisin onu doktorun söylerrrrpihtilasman en hafifindenn doktorlar cogu kadinda var diyo ama morem doktorun derseki igneye gerek yok cok basit pihilasma sakin iananma saan igne yazan doktoru bulana kadar doktor ara kendineee hep öyle basit pihtilasma derler kadin arka arkaya düsük yaparrrr
ooyy saol edaam ciddi bişey değil kuşumm kan pıhtı testi yaptırmıştım yaa bende de çıktıı o yanii
folikasitin hangisin ialiyosun folbilolu:26::26:dememk vücudun yeterince tutamiyo alinanii en yüksek dozda alamlisin onu doktorun söylerrrrpihtilasman en hafifindenn doktorlar cogu kadinda var diyo ama morem doktorun derseki igneye gerek yok cok basit pihilasma sakin iananma saan igne yazan doktoru bulana kadar doktor ara kendineee hep öyle basit pihtilasma derler kadin arka arkaya düsük yaparrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?