Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hoş buldum kuzucukum benım.... ilk defa yapacağım adet bıtınce ....anladım nasıl olduugunu hayatım...ilgine teşekkür ederım prenses...

rica ederimm canımmmm
ama eczaneden alma internetten al orda daha fiyatı daha uygunnn

folbiol alyomm yasakım 5 mg ama bencede bana az çünkü vücutta vitamnın yokkk
bana şimdi iğnemi yapcakarr öle demedi genetiktekii dr kan sulandırıcı ilaç verirleer dedii

alla alla baya yüksekinden aliyosun ama pihtilasma oldugu icin vücut tutamiyo demmekkiii:26:sen hergün al folbilouu aam cok zayif besleniyosun morem bulgur yesillik ne ye bolca böyle olmazzkiscem hamile kalir kalmaz heparin ignesine basliycannnkorkma morem napalim bebisimiz icin igne onun mamasi senin yediklerinden cok o igneye ihtiyaci olacak beslenmesi icinnn

iivett yaa onu alimm bennn yasakım ii aklıma getirdinnn ben bu dr lara bakarsan çok canım yanardıı

bugün size çok dua ettikk iii ki gitmişimmm vallaa dr a

canım benim geçmiş olsun senin kaç düşük vardı benim 4 genimde saptanmıştır yazıyo senin mthfr yalnız mı sanırım bu gen düşüğü tetikliyor bende de var coraspin ve folbiol önerirler büyük ihtimal Allah hepimize yardım etsin bu arada süre okunmuş rabbim hepinizden razı olsun tüm dileklerimizi kabul eylesin inş.

iivett yaa onu alimm bennn yasakım ii aklıma getirdinnn ben bu dr lara bakarsan çok canım yanardıı

bugün size çok dua ettikk iii ki gitmişimmm vallaa dr a

morem yeterki kimsenin cani yanmasin aynurada diyorum git bak iki düüsük oldu diye zorluycam onada yaptiracam sen dedigim hapi hemen al kullnamaya basla bi an öncee

Son düzenleme:

evet yasakım yaa beslenmem çok kötüü dikkat etmeliiymmmm :26::26::26::26:

zatenn alınabişecek en ii seviyede içyomm folik asıtii artırmazlarr daha fazla

şimdii gün aşırı bulgur yapcam yicem napimmm dedğin gibii anne sağlıklı olsunda bebeğide sağlıklı gelisinn inşallahhh

burada dr bize bi iyilik yaptıı bize kormozon testlerini mayısa çektii mayıs 7

iste en önemli test o morem o saglam ciksin yeterki yine herseyin bi tedavisi var kromozomlarinda var ama onda tüp sart oluyo o daha mesakkatli bi yol oldugu icin insalalh kromozomlar saglam cikarr. bide ona baktirin iciniz iyice bi rahat etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…