- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.181
a.s melek kisceeeana sen 3. melek kiscemizsin senden önce iki melegimiz daaha varrrr [/QU
evet ballimmm bende melekim 03haha sıramla nickim aynı :*
ne güzel bi melekimiz daaha oldumelek 181 kiscemi cok severim senide sevdim melek kiscemm
hoş buldum kuzucukum benım.... ilk defa yapacağım adet bıtınce ....anladım nasıl olduugunu hayatım...ilgine teşekkür ederım prenses...
ne güzel bi melekimiz daaha oldumelek 181 kiscemi cok severim senide sevdim melek kiscemm
mersilerden bir demet ballim ...bende seni sevdım burdakisıcak yazışmalar ınsanı gerccekten mutlu edıyor...buraya gelmek ıçın can atıyorum...ınsallah bıgun yuzyuze buluşmak nasıbolur :)))
folbiol alyomm yasakım 5 mg ama bencede bana az çünkü vücutta vitamnın yokkk
bana şimdi iğnemi yapcakarr öle demedi genetiktekii dr kan sulandırıcı ilaç verirleer dedii
desin bosver sen onu bak haberin oldu tedbirin ialcan bi canin daha yanmadann
morem simdidenn coraspin al eczaneden günde sadece bi defa yut onun zarari yok pihtilasmasi olan herkes gebelikten önce kullaniyo simdiden kanin biraz civiklassinn
rica ederimm canımmmm
ama eczaneden alma internetten al orda daha fiyatı daha uygunnn
evet ysakımm beaa şükürrr kavuşturanaaaohhhh kendime geldimm vallaaaa yaww şey yazyo bakk MTHFR C677T mutasyonu heterozigot olarak saptanmıştır dio... :44::44::44:
aşada açıklma yapmışlarrr bide folik asit eksikliği mevcutut dio ama ben içyommm :44::44::44: anlamadımm işte kendi dr uma gitcemm bu haftaa
Gecmıs olsunnn tatlımmm faktor kaç ?:26:
mersilerden bir demet ballim ...bende seni sevdım burdakisıcak yazışmalar ınsanı gerccekten mutlu edıyor...buraya gelmek ıçın can atıyorum...ınsallah bıgun yuzyuze buluşmak nasıbolur :)))
hergün meleik kiscem simdi bura biraz tenha yaz geliyo kislar biraz uzaklasti bak sonbaharda bu topik dolar tasar kislardannherseyimizi konusuyoruz sadece bebek degil ne derdimiz varsa paylasiyoruzz valla...kaynana derdi buna dahilll
nerde otuonn kuşummm
iivett yaa onu alimm bennn yasakım ii aklıma getirdinnn ben bu dr lara bakarsan çok canım yanardıı
bugün size çok dua ettikk iii ki gitmişimmm vallaa dr a
alla alla baya yüksekinden aliyosun ama pihtilasma oldugu icin vücut tutamiyo demmekkiii:26:sen hergün al folbilouu aam cok zayif besleniyosun morem bulgur yesillik ne ye bolca böyle olmazzkiscem hamile kalir kalmaz heparin ignesine basliycannn korkma morem napalim bebisimiz icin igne onun mamasi senin yediklerinden cok o igneye ihtiyaci olacak beslenmesi icinnn
canım yazmıoki bu kağıtta değerler sadece açıklamaları var okadar ama dr çok ileri seviye değilll korkulcak bişey yokmuşş
evet yasakım yaa beslenmem çok kötüü dikkat etmeliiymmmm :26::26::26::26:
zatenn alınabişecek en ii seviyede içyomm folik asıtii artırmazlarr daha fazla
şimdii gün aşırı bulgur yapcam yicem napimmm dedğin gibii anne sağlıklı olsunda bebeğide sağlıklı gelisinn inşallahhh
burada dr bize bi iyilik yaptıı bize kormozon testlerini mayısa çektii mayıs 7
hosgeldin ipemm
merhabalaaaar herkeseee
hergün meleik kiscem simdi bura biraz tenha yaz geliyo kislar biraz uzaklasti bak sonbaharda bu topik dolar tasar kislardannherseyimizi konusuyoruz sadece bebek degil ne derdimiz varsa paylasiyoruzz valla...kaynana derdi buna dahilll
acıkası kaynana derdım yok gulum olsa bıle görmemezlikten gelmeyı öğrendim tatlım çünkü ne eşimle nede aılesıyle bi huzursuzluk yasamk benı uzer o yüzden saygı cercevesın de iyi bir bağım var kayıvalıdemle kayın babamla bıle arkadaş gıbıyız hele görümceler kardesım den farkı yok...bu nasıl oldu pekı saygı mı bozmadım onlara karsı çünkü kötülükten hep korkarım iyiliği yap at denıze demısler ya o mısal işte kul bılmese rab bilir dimi bebişim... o yüzden hamdolsun kaynana derdım yok ama sızın ne sorununuz varsa bende arkanızda olurum ve dertlesebılırız herrr zaman anacazım benımmm
hosgeldin ipemm
cerennazli kiscem sende hosgeldinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?