- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.201
hmmm tmm o zaman önerebıleegın bı ısım varmı peki kuzucuk...
hosgeldin ipemm
cerennazli kiscem sende hosgeldinn
acıkası kaynana derdım yok gulum olsa bıle görmemezlikten gelmeyı öğrendim tatlım çünkü ne eşimle nede aılesıyle bi huzursuzluk yasamk benı uzer o yüzden saygı cercevesın de iyi bir bağım var kayıvalıdemle kayın babamla bıle arkadaş gıbıyız hele görümceler kardesım den farkı yok...bu nasıl oldu pekı saygı mı bozmadım onlara karsı çünkü kötülükten hep korkarım iyiliği yap at denıze demısler ya o mısal işte kul bılmese rab bilir dimi bebişim... o yüzden hamdolsun kaynana derdım yok ama sızın ne sorununuz varsa bende arkanızda olurum ve dertlesebılırız herrr zaman anacazım benımmm
aman ne güzel hep mutlu iyi olun kiscem malesef bendede tam tersi kaynanamla sorunlar yasadim kayinbabam ve görümcem iyi ama onla anlasamiyozzz
Hoş geldınız kızlaaarrrr))))
canım benim geçmiş olsun senin kaç düşük vardı benim 4 genimde saptanmıştır yazıyo senin mthfr yalnız mı sanırım bu gen düşüğü tetikliyor bende de var coraspin ve folbiol önerirler büyük ihtimal Allah hepimize yardım etsin bu arada süre okunmuş rabbim hepinizden razı olsun tüm dileklerimizi kabul eylesin inş.
hergün meleik kiscem simdi bura biraz tenha yaz geliyo kislar biraz uzaklasti bak sonbaharda bu topik dolar tasar kislardannherseyimizi konusuyoruz sadece bebek degil ne derdimiz varsa paylasiyoruzz valla...kaynana derdi buna dahilll
evet yasakım yaa beslenmem çok kötüü dikkat etmeliiymmmm :26::26::26::26:
zatenn alınabişecek en ii seviyede içyomm folik asıtii artırmazlarr daha fazla
şimdii gün aşırı bulgur yapcam yicem napimmm dedğin gibii anne sağlıklı olsunda bebeğide sağlıklı gelisinn inşallahhh
burada dr bize bi iyilik yaptıı bize kormozon testlerini mayısa çektii mayıs 7
Hoş geldınız kızlaaarrrr))))
hoşbuldum napıyonuz bakem topicik doluymuş gözlerm yaşardı
morem yeterki kimsenin cani yanmasin aynurada diyorum git bak iki düüsük oldu diye zorluycam onada yaptiracamsen dedigim hapi hemen al kullnamaya basla bi an öncee
hoşbulduuum yatmadan önce bi bakıym selam veriym dedimmm yazmadan duramıyorum
ivett bendee sıkıştırcamm onuuuu
2 koldan saldırlalım yasakımmm
tamam hemen alcamm yarınn açık olumuki 23 nisan ama :44::44::44:
ınsalllahh tatlımm ılerlemıs olmasında allagmm saglık versınnn ınsallahhhhhhh
aman ne güzel hep mutlu iyi olun kiscem malesef bendede tam tersi kaynanamla sorunlar yasadim kayinbabam ve görümcem iyi ama onla anlasamiyozzz
bebegım benım haklıysan elbet yaptıkları ayağına dolanır annenın...annemın bı lafı vardır <. kocasını seven anasını da sever anasını sevmezse kocasınıda sevmez der hep doğruluk payını bılmem ama bu felsefeyle hep iyi davranıyorum...içimden kızdığım çoook sey oluyo ama işte kıyamıyorum neden se....bişi benı tutuyo sanırım ahh almaktan korkuyorum tatlışkom...
Hekese merabalar bende buralarda yeniyim derdimi paylasip biraz olsn rahatlamaya umudumu guclendirmeye geldm :) bir bucuk yildr evliym ama cok istiyorum bebisimin olmasini asilama yaptrdm persembeye belli olcak dua edin bana lutfen
iyi ettin cerennazli kiscem öyle unutma bizi
iste en önemli test o morem o saglam ciksin yeterki yine herseyin bi tedavisi var kromozomlarinda var ama onda tüp sart oluyo o daha mesakkatli bi yol oldugu icin insalalh kromozomlar saglam cikarr. bide ona baktirin iciniz iyice bi rahat etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?