Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

saol canımm benim bitane varr bende yalan söledim öle yaptırdmmm MTHFR C677T yazyo canım sadece taşıyıcımışımmm :44::44::44::44:

Allah kabul etsinn canımmm bidek monarrosam kaldı onada msj attcam büyük ,ihtimal okumuşşturr

Hekese merabalar bende buralarda yeniyim derdimi paylasip biraz olsn rahatlamaya umudumu guclendirmeye geldm :) bir bucuk yildr evliym ama cok istiyorum bebisimin olmasini asilama yaptrdm persembeye belli olcak dua edin bana lutfen

sonuçlarn mı çıktı kızçem nedir durum ???

Hoş geldınız kızlaaarrrr ))))

slm canım

morem yeterki kimsenin cani yanmasin aynurada diyorum git bak iki düüsük oldu diye zorluycam onada yaptiracam sen dedigim hapi hemen al kullnamaya basla bi an öncee

ivett bendee sıkıştırcamm onuuuu

2 koldan saldırlalım yasakımmm

tamam hemen alcamm yarınn açık olumuki 23 nisan ama :44::44::44:

Hekese merabalar bende buralarda yeniyim derdimi paylasip biraz olsn rahatlamaya umudumu guclendirmeye geldm :) bir bucuk yildr evliym ama cok istiyorum bebisimin olmasini asilama yaptrdm persembeye belli olcak dua edin bana lutfen

hayirli olsun insallah yawrunn seninledir gulbis canimmmbu arada hosgeldin aramizaaaaa

inşallahh moree ii olduu erkene alınmadıı inş. oo temiz çıkarrr :26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…