Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Hekese merabalar bende buralarda yeniyim derdimi paylasip biraz olsn rahatlamaya umudumu guclendirmeye geldm :) bir bucuk yildr evliym ama cok istiyorum bebisimin olmasini asilama yaptrdm persembeye belli olcak dua edin bana lutfen

hayırlısı olsun canım inşallah herşey gönlünce olur sağlıkla selametle

doldu peri kiscemmbende biraz önce giris yaptim morem lede kavustukksen naptin doktora gittin demii

gittim yasakm .. dedm çok az oldu rengi de koyuydu dedm .. tamam bi bakalım dedi .. baktı güsel herşey normal dedi ??klomen 5 gün snra kontrol dedi ?? dedm polip kendiliğinden kaybolabilrmi ? bazen olabiliyo dedi bazen de olmuyo dedi .. peki soğan suyu diyolar faydalı dye dedm .. insanları böle nasl dedi sömryolar onlar da çaresizlikten yapyolar öle kürler filan dedi yararı olmaz :26::26::26: istersen iç aklında kalmasın filan dedi :26::26: böle işte kuzum ..
moremin sonuçlar çıktımı ??

kuzum özelden aldım msj ı ama daha yenı olduum için msj atamadım sana tatlışkom ...hemen alacağım onu ve regl bıter bıtmez baslıam...saol bebişşş

Hekese merabalar bende buralarda yeniyim derdimi paylasip biraz olsn rahatlamaya umudumu guclendirmeye geldm :) bir bucuk yildr evliym ama cok istiyorum bebisimin olmasini asilama yaptrdm persembeye belli olcak dua edin bana lutfen

hoş geldinn canımmm aramızaa burdan daha ii yer bulamasıınnn

inşallah rabbim yardımcın olsunnn

ama anım ben 15gun içtim ve sadece önce allah sonra soğan kürü sayesınde 1 er cm 2 kıstımde küçülmüş....dr da içebılırsın dedı ve kesınlıkle başka ilaç vermesı...ne olursa oldun bi ılc tamır ederken başka yerden patlak yapıyomus diye duydum o yüzden hep bıtkısel kullanıyorum ama soğan kurundenn fayda gordum tatlım önerırım...

doktorlar ipekim kürlere hic inanmiyoki zatennmasalalh bak güzel cikmis herseyinnklomen bide catlatma ignesi inslalah bu ay hayirlisi olurrrmoremde hafif pihtialsma cikmis cuma kendi doktoruna sonucu götürecekmissss

kuzum özelden aldım msj ı ama daha yenı olduum için msj atamadım sana tatlışkom ...hemen alacağım onu ve regl bıter bıtmez baslıam...saol bebişşş

tamam kuşummm

al hemen başla biterbitmezz inş... uğurlu gelirizz bebem sana

doktorlar ipekim kürlere hic inanmiyoki zatennmasalalh bak güzel cikmis herseyinnklomen bide catlatma ignesi inslalah bu ay hayirlisi olurrrmoremde hafif pihtialsma cikmis cuma kendi doktoruna sonucu götürecekmissss

inşallahhhhhhh

[table="width: 600, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]
Dua Sahipleri​
[/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td]
Sonuc
[/td][td]
Durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2
[/td][td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]
2
[/td]
[td] [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]
2
[/td]

[/tr][tr]
[td] Mersah 22 [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buyruk [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]

[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
7
[/td]
[td] [/td][td] okunuyor [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] perşembe başlanıcak… [/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] basa86[/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] kutuktupense [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td]
[td] [/td]
[/tr] [tr] [td] ayynuuurr [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]

[td]
[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]

[td]
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] melek1984 [/td]

[td]
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

Allah kabul etsin inşallahhh

canım ben içicem zaten bu ay kendisinin de haberi oldu işte .. demesin arkamdan benden habersiz onu bunu içiyonuz die .. faydası olmazsa da zararı da olmaz ki içicem bu ay canım :))

yaww içecem yasakm dr a haber verdm işte içecem diye .. hem totem yapyrum bunu içicem polip de gidicek .. dr a dicemki bak ben içtim soğanı polip gitti gördünmü dicem yasakm inşallah hayırlısı olur bilemyrum, klomeni önce günde 2 dedi, geçen ay tek demiştiniz dedm haa evet 1 alın dedi ?? 5 gün snra yani adetn 10. günü gibi kontrol dedi, yani ben hesaplyrum ctesi gibi çıkıyo dr hastanede olmuyo ?? ptesiye geç mi kalmış olurum acaba ?? bu sefer kendi kendine bırakıcakmı çatlamaya bilmyrum hiçbişeyi ya .. ben çalışmalara cumadan başlarım artk ??

ooyy saoll ipemmm bak ayamı sürtümmm geldi bütün canlarrr

bende çıktı kızçemm pıhtılaşmaa

yaa nazım benm kafam da karıştı şimdi görüyomusun ?? bak zorla teste gidysunz önlem alıysunz ben de yaptırabilrmym acaba bu testleri yaa ???? canım bem üzülme geçmiş olsun bak herşeyleri öğreniysun kurukuru çalışmysun en azından ne gerekiosa yaparak devam edicen hadi hayırlısı canm benm yaa ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…