- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.221
Hekese merabalar bende buralarda yeniyim derdimi paylasip biraz olsn rahatlamaya umudumu guclendirmeye geldm :) bir bucuk yildr evliym ama cok istiyorum bebisimin olmasini asilama yaptrdm persembeye belli olcak dua edin bana lutfen
doldu peri kiscemm bende biraz önce giris yaptim morem lede kavustukk sen naptin doktora gittin demii
bebegım benım haklıysan elbet yaptıkları ayağına dolanır annenın...annemın bı lafı vardır <. kocasını seven anasını da sever anasını sevmezse kocasınıda sevmez der hep doğruluk payını bılmem ama bu felsefeyle hep iyi davranıyorum...içimden kızdığım çoook sey oluyo ama işte kıyamıyorum neden se....bişi benı tutuyo sanırım ahh almaktan korkuyorum tatlışkom...
kiscem kocayi sevsen ama karsidaki kocandan seni kiskaniyosa napacannn baska sorunumuz yok hersey kiskancliktan basladiio iyi kaynana olursa oglunu seven anasina katlanir lafi gecerlii kadin seytan dedikoducuysada sevilmezki melekimm.gezdigi yerde dedikodumu yapiyomus kulagima geliyo daha nesini sevim cadininn ahh derdimi bi anlatsam topik derdimle dolar sayfalar yetmezzz
Hekese merabalar bende buralarda yeniyim derdimi paylasip biraz olsn rahatlamaya umudumu guclendirmeye geldm :) bir bucuk yildr evliym ama cok istiyorum bebisimin olmasini asilama yaptrdm persembeye belli olcak dua edin bana lutfen
ipemmmmmmmmmmmm hoşş geldinnnn kuşummmm
hayırlısı olsun canım inşallah herşey gönlünce olur sağlıkla selametle
gittim yasakm .. dedm çok az oldu rengi de koyuydu dedm .. tamam bi bakalım dedi .. baktı güsel herşey normal dedi ??klomen 5 gün snra kontrol dedi ?? dedm polip kendiliğinden kaybolabilrmi ? bazen olabiliyo dedi bazen de olmuyo dedi .. peki soğan suyu diyolar faydalı dye dedm .. insanları böle nasl dedi sömryolar onlar da çaresizlikten yapyolar öle kürler filan dedi yararı olmaz :26::26::26: istersen iç aklında kalmasın filan dedi :26::26: böle işte kuzum ..
moremin sonuçlar çıktımı ??
hayırlısı olsun canım inşallah herşey gönlünce olur sağlıkla selametle
gittim yasakm .. dedm çok az oldu rengi de koyuydu dedm .. tamam bi bakalım dedi .. baktı güsel herşey normal dedi ??klomen 5 gün snra kontrol dedi ?? dedm polip kendiliğinden kaybolabilrmi ? bazen olabiliyo dedi bazen de olmuyo dedi .. peki soğan suyu diyolar faydalı dye dedm .. insanları böle nasl dedi sömryolar onlar da çaresizlikten yapyolar öle kürler filan dedi yararı olmaz :26::26::26: istersen iç aklında kalmasın filan dedi :26::26: böle işte kuzum ..
moremin sonuçlar çıktımı ??
sonuçlarn mı çıktı kızçem nedir durum ???
slm canım
herşey gönlünce istediğin gibi olur inşallah
kuzum özelden aldım msj ı ama daha yenı olduum için msj atamadım sana tatlışkom ...hemen alacağım onu ve regl bıter bıtmez baslıam...saol bebişşş
moreem bi sarılmm ya neka özledm seniyaww nerelerde kaldın da gelemedin kızçem sen yaa
hoşgeldın aramıza tatlımcıkımmm....sabırlı ol canım umarım duan kabul olurda o sevınçlı haberı bızımle payşlasırsın balliş <:::
doktorlar ipekim kürlere hic inanmiyoki zatennmasalalh bak güzel cikmis herseyinn klomen bide catlatma ignesi inslalah bu ay hayirlisi olurrr moremde hafif pihtialsma cikmis cuma kendi doktoruna sonucu götürecekmissss
kiscem kocayi sevsen ama karsidaki kocandan seni kiskaniyosa napacannn baska sorunumuz yok hersey kiskancliktan basladiio iyi kaynana olursa oglunu seven anasina katlanir lafi gecerlii kadin seytan dedikoducuysada sevilmezki melekimm.gezdigi yerde dedikodumu yapiyomus kulagima geliyo daha nesini sevim cadininn ahh derdimi bi anlatsam topik derdimle dolar sayfalar yetmezzz
oyşh o ayaklı adıyı yola getirmek zor olur ama allaha havale et allah için sevıyorum de boşver salla gıtsın gulum bölesiyle de bı omur uğraşılmaz sadece saygını yıtırme herkez görür zaten...etsın dedıkodunu işte ne güzel senın günahlarını alıyo kuzusu
ama anım ben 15gun içtim ve sadece önce allah sonra soğan kürü sayesınde 1 er cm 2 kıstımde küçülmüş....dr da içebılırsın dedı ve kesınlıkle başka ilaç vermesı...ne olursa oldun bi ılc tamır ederken başka yerden patlak yapıyomus diye duydum o yüzden hep bıtkısel kullanıyorum ama soğan kurundenn fayda gordum tatlım önerırım...
doktorlar ipekim kürlere hic inanmiyoki zatennmasalalh bak güzel cikmis herseyinn klomen bide catlatma ignesi inslalah bu ay hayirlisi olurrr moremde hafif pihtialsma cikmis cuma kendi doktoruna sonucu götürecekmissss
ooyy saoll ipemmm bak ayamı sürtümmm geldi bütün canlarrr
bende çıktı kızçemm pıhtılaşmaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?