- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.421
valla aynen kafam doldu bugün bat olcam bugün yumurtluycam bide ya olmassa ben ne yapıcam çevre senden bebek bekliyo eşin hepsi üstüste dağ dibi beynime yığılıyo ne çekiyoz be biz
hoş geldinizzz
geçmiş olsun miamorem :26:
bende yeni yeni atlatıyorum soğuk algınlığını boğazım çok kötüydü sonrada burnum yandı artık geçecek heralde hibiskus çayı içtim sürekli bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş bende çok severim ekşi ekşi
hmm ola bilir canim mevsimlerdendir...kan testi yaptir yada doktora git bir...baksinlar, kist de ola bilir
yaaaaaa ben kist felan istemiyom ben bebiş istiyorum pozitif düşünüyorum bebiş annene gellllll annene gelllllll
cevrreyi hic deme ne ceneleri kapanir ne baska biseyleriiiagzi büzülesicelerrrrrrr
o ne? hic duymadim galiba. her cayi icemiyoruz kii.. aksam zencefil ictim, sabahda papatya... bal koyuyorum icine. simdide meyve suyu siktim taze zencefil yine icine... doktorumu aradim ama doguma girmis üffffff
ayy cok gecmis olsunn bence hava degisikliginden oldu saan miamoremm:26:ilik su ic bide ilik tuzlu su ile bogazini gargara yap süreklii:26:aan ben hava degisikligi dedim ama galiba degil disin bence bogazina vuruyo seninn:26:dayanamazsan disciye git ksicem nasi olsa il k12 haftayi doldurdun tehliken kalmadi bi hap ne verirrrr:26:
yaaaaaa ben kist felan istemiyom ben bebiş istiyorum pozitif düşünüyorum bebiş annene gellllll annene gelllllll
cnm tadı aynı kuşburnu gibi bir tür nar çiçeği ben sordum doktoruma bende içmiyorum hatta çok sevdiğim yeşil çayı bile bıraktım
ben nane limon içtim ama onu sormadım :26:
eşim yapmıştı midemde kötüydü çok iyi geldi sende sor inşallah hemen geçer
mevsik geçişleri böyle yapıyor
offf çok kötü bu senden önce evlendi bak bebeiş var sen yapmıyon mu daha bebiş olmıyoz mu kız yapta bir bebek sevelim geç kaldım tüh bismillah daha 6 ay oldu diyorum geç diyolar
disim egil annem dislerimin hepsi agriyor. bence agir grip oluyorum. dislerime yeni baktirdim sayilir, hic cürük yok cok sükür ama kontrol zamani geldi hafta ranevum var. dün esim döner yerken disini kirdi hahahahah:)
cevreyi hic deme ne ceneleri kapanir ne baska biseyleriiiagzi büzülesicelerrrrrrr
disim egil annem dislerimin hepsi agriyor. bence agir grip oluyorum. dislerime yeni baktirdim sayilir, hic cürük yok cok sükür ama kontrol zamani geldi hafta ranevum var. dün esim döner yerken disini kirdi hahahahah:)
döner yerken miiii
ayy geçmiş olsun ya benimki dişlerini pek sever 10 sene önce birini çektilerdi 1 sene yas tuttu
geçmiş olsun sanada canım hoşbulduk dikkat hamişsin birdehoş geldinizzz
geçmiş olsun miamorem :26:
bende yeni yeni atlatıyorum soğuk algınlığını boğazım çok kötüydü sonrada burnum yandı artık geçecek heralde hibiskus çayı içtim sürekli bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş bende çok severim ekşi ekşi
hoşbulduk güzellikhosgeldin nuarinimmm
ahahahahaha, alemsin sen vallaaaa.... ama hak veriyorum sana, buradaki Türkler cok konuskan insanlar:)))) herkesin her sey hakkinda yorumu ve fikri var:)))
bide sana diyolar daah 6 aylik evlisin yuh diyorum yaniisana gec diyen beni herhalde o yerde barindirmazlarrrr kiscem sen bosver yaw onlari kafayi yemisler moal bozmaktan baska amaclari yok belli kendileri dogursun kendi bebeklerini sevsinler o zamannn
ahahaahhahaha... valla benimki doktor fobisi var. 7 aylik dogmis cok yatmis hastanede... o yüzden ölmeye yakin gidiyor doktora....
he iyi o zaman dis daha zor cünküüaana disinimi kirdi ne varmis dönerin icindeki disi kirmis böylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?