Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

valla aynen kafam doldu bugün bat olcam bugün yumurtluycam bide ya olmassa ben ne yapıcam çevre senden bebek bekliyo eşin hepsi üstüste dağ dibi beynime yığılıyo ne çekiyoz be biz

cevreyi hic deme ne ceneleri kapanir ne baska biseyleriiiagzi büzülesicelerrrrrrr

o ne? hic duymadim galiba. her cayi icemiyoruz kii.. aksam zencefil ictim, sabahda papatya... bal koyuyorum icine. simdide meyve suyu siktim taze zencefil yine icine... doktorumu aradim ama doguma girmis üffffff

cevrreyi hic deme ne ceneleri kapanir ne baska biseyleriiiagzi büzülesicelerrrrrrr

offf çok kötü bu senden önce evlendi bak bebeiş var sen yapmıyon mu daha bebiş olmıyoz mu kız yapta bir bebek sevelim geç kaldım tüh bismillah daha 6 ay oldu diyorum geç diyolar

o ne? hic duymadim galiba. her cayi icemiyoruz kii.. aksam zencefil ictim, sabahda papatya... bal koyuyorum icine. simdide meyve suyu siktim taze zencefil yine icine... doktorumu aradim ama doguma girmis üffffff

cnm tadı aynı kuşburnu gibi bir tür nar çiçeği ben sordum doktoruma bende içmiyorum hatta çok sevdiğim yeşil çayı bile bıraktım
ben nane limon içtim ama onu sormadım :26:
eşim yapmıştı midemde kötüydü çok iyi geldi sende sor inşallah hemen geçer
mevsik geçişleri böyle yapıyor

disim egil annem dislerimin hepsi agriyor. bence agir grip oluyorum. dislerime yeni baktirdim sayilir, hic cürük yok cok sükür ama kontrol zamani geldi hafta ranevum var. dün esim döner yerken disini kirdi hahahahah:)

iki gündür hava güzel diye disarda cok kaldim bir de cim bicmistim cumartesi günü terledim demek ki.... ama fark etmedim ki....

offf çok kötü bu senden önce evlendi bak bebeiş var sen yapmıyon mu daha bebiş olmıyoz mu kız yapta bir bebek sevelim geç kaldım tüh bismillah daha 6 ay oldu diyorum geç diyolar

bide sana diyolar daah 6 aylik evlisin yuh diyorum yaniisana gec diyen beni herhalde o yerde barindirmazlarrrrkiscem sen bosver yaw onlari kafayi yemisler moal bozmaktan baska amaclari yok belli kendileri dogursun kendi bebeklerini sevsinler o zamannn

disim egil annem dislerimin hepsi agriyor. bence agir grip oluyorum. dislerime yeni baktirdim sayilir, hic cürük yok cok sükür ama kontrol zamani geldi hafta ranevum var. dün esim döner yerken disini kirdi hahahahah:)

döner yerken miiii
ayy geçmiş olsun ya benimki dişlerini pek sever 10 sene önce birini çektilerdi 1 sene yas tuttu

he iyi o zaman dis daha zor cünküü aana disinimi kirdi ne varmis dönerin icindeki disi kirmis böylee

Son düzenleme:
geçmiş olsun sanada canım hoşbulduk dikkat hamişsin birde
hosgeldin nuarinimmm
hoşbulduk güzellik

ayy nasıl bir döner sevdası çok mu seviyor eşin öyle

ahahahahaha, alemsin sen vallaaaa.... ama hak veriyorum sana, buradaki Türkler cok konuskan insanlar:)))) herkesin her sey hakkinda yorumu ve fikri var:)))

sorma miamorem valla hani bi magazalara ne gidiyosun be kadin bi hafta önce sordunya tekrar görünce yinemi sorulur bi hemen olacak seymi bi bekle bu ayki yumurtlama bitti gelcek ayi bekel diycen olmuyo isteee

demi cnm ya boşveriyorum zaten benim halamda birsenede hamile kalmış 2 çocuğunada acaba ona mı çektim ki diyorum

he iyi o zaman dis daha zor cünküü aana disinimi kirdi ne varmis dönerin icindeki disi kirmis böylee

ahahahaha valla artik nasil isirdiysa....adamin döneri fena degildi valla. gerci ilk defa yedik orada....benimkinin disleri pek saglam degil, sapsari. ailesindeki herkesin öyle, dua ediyorum bebegimin disleri bana benzesinn:))ama gözleri esiminkinin aynisi olsun insaalllahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…