- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.441
demi cnm ya boşveriyorum zaten benim halamda birsenede hamile kalmış 2 çocuğunada acaba ona mı çektim ki diyorum
sorma miamorem valla hani bi magazalara ne gidiyosun be kadin bi hafta önce sordunya tekrar görünce yinemi sorulur bi hemen olacak seymi bi bekle bu ayki yumurtlama bitti gelcek ayi bekel diycen olmuyo isteee
ahahahaha valla artik nasil isirdiysa....adamin döneri fena degildi valla. gerci ilk defa yedik orada....benimkinin disleri pek saglam degil, sapsari. ailesindeki herkesin öyle, dua ediyorum bebegimin disleri bana benzesinn:))ama gözleri esiminkinin aynisi olsun insaalllahhhh
ahahahaha valla artik nasil isirdiysa....adamin döneri fena degildi valla. gerci ilk defa yedik orada....benimkinin disleri pek saglam degil, sapsari. ailesindeki herkesin öyle, dua ediyorum bebegimin disleri bana benzesinn:))ama gözleri esiminkinin aynisi olsun insaalllahhhh
benim esiminkide pek saglam degil ta kücüklukten baslamis dolgu cektirme islerine fircaliyo yok yine agri cekiyo bence genetik bunlarinkii bende öyle diyorum disi gözü insalalh bana benzerrrr diye sükür benim disimde eksik yokkk
yaaaaaa ben kist felan istemiyom ben bebiş istiyorum pozitif düşünüyorum bebiş annene gellllll annene gelllllll
ahahahahahah, söylesene güzelim sen cocuklarini her ay mi dogurdun diye:))) yaa bilmiyorum bana sormaya korkarlar benim dilim biraz sokar insani, öyle patavatsizliklar yapamazlar bana. Tr de ise kimse sormaz cünkü herkes egitimli kültürlü insanlar. en fazla bir kere eee artik bebis gelsin falan derler oda sevdikleerinden....hem sende cok takma elalem ne demis ne sormu, neyi takip etmis. simdi bebek yapsan daha kirki cikmadan ikinci ne zaman derler:)))
sadiyem bi yil icinde olmasi normalllzaten doktorlarda eger yasin 30 dan büyük degilse hele bi yil bekleyin diyolar 12 .ayda hamile kalma sansin % 85 mis tabi bi sorun yoksaaa
cogunluk sormuyo ama arsiz olanalr var icinde biseyde demek istemiyorum benden büyük diye ama nereye kadarheel tr komsumuz vaa annem bahceye gidemiyorum diyo hemen kosup annaemin yanina gelip beni sorarmis bisey varmi diyeeee annemde yok dermis hayirlisi olursa olur olmazsa olmaz dermis sükür bizimkielrin hep var dermis allah daha cok versinde sizinkilere be kadin bizi rahat birak bari
kist olup hamile olanda var canim...sorun etme...dün doktora sordum ben...cünkü bendede kist cikti ...ama hic üzülmüyorum..o yüzden takma, hata bir kistim patlamis bile...iki tane daha varmis, ve böyle kistler karin agrisi, karinda siskinlik, adet düzensizligi lekelenme gibi belirtiler verirmis
cok sükür benimkide cok iyidir. dis doktorum nazar degdi ceviz kiriyordum disimle birini kirdim:))) aileden genetik disleri sari ama saglikli, cürügü neyin yok ama sapsariiiii... günde iki kere fircalar ama degismez rengi. yegeni var 17 yasinda kiz, disler ayni baba tarafi sapsariiii....üzülüyorum gördükce..
cogunluk sormuyo ama arsiz olanalr var icinde biseyde demek istemiyorum benden büyük diye ama nereye kadarheel tr komsumuz vaa annem bahceye gidemiyorum diyo hemen kosup annaemin yanina gelip beni sorarmis bisey varmi diyeeee annemde yok dermis hayirlisi olursa olur olmazsa olmaz dermis sükür bizimkielrin hep var dermis allah daha cok versinde sizinkilere be kadin bizi rahat birak bari
insallah sadiyem yeterki sorun olmasinninşallah sorun yoktur bende 1 sene bekliycem olmassa dr gitcem kendime 1 sene şans verdim
var öyle densizler canimm heryerde.. onlarin isi gücü, derdi tasasi yok. onlar sadacee elalalemin derdini desmek icin yasiyorlar. ama uzak durmak lazim öyle insandan. zarar verir...
dememkki onlarinki geenetik insalalh bebeginki benzemezzzzsen dün doktora gittin demi miamorem nasi gördünmü ufakligi
ay bizimde var öle bi komşu ben anneme gidince hemen geir kendi kızı hamile şimdi sürekli onu anlatıyo sende yok diyo sinirlerim tavan yapıyo
sadiyem bunlardan heryerde var napacakalr milletin kizinin oglunun cocugu olmus veya olmamis anlamiyorumm valla sizene
ben dün doktora gittim, 20 sn ultrason tuttu yine pek iyi göremedik. resim verdi yüzü gözü biraz belli. neyse hersey yolunda dedi, cuma gününe ac karnina idrar istedi, mantara bakacak gecmis mi diye. sonra 15 mayis icin termin verdi, o zaman konusalim amniyosentez öneriyorum dedi. bende neden sorun mu var dedim oda bilemeyiz bunu yapmadan dedi. ee diger testleri ypmicakmisiyiz dedim, gerek yok onlarin dogruluk orani kesin degil degil dedi. karari bize birakti.
bende hemen tr deki doktorumu aradim, kadin doktorun hakli dedi. diger testlere gerek yok 37 yasindasin, esinde 41 cok normal dedi. bence mutlaka yaptirmalisin dedi.
öyle kara kara düsünüyorum iste.....
ayni anda ayni konuyu düsünmüsüzz:))
bende anlamıyorumn cnm sıkıyorum kendimi hele bi bebişim olsun kendime tşört yaptırcam bendde artık hamileyim diye sonra çenelerini kapatım otururlar bi taraflarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?