Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ilk bende hemen tepki verdim. Arap doktora sordum sen ne diyorsun dedim? yani senin sahsi fikrin ne dedim. ben olsam yaptirirdim dedi, esin 7 aylik, esinin annesi 7 aylik dedi... down sendromu olup olmadigi bilmelisin bu senin sorumlulugun dedi.

tr deki doktorum da bende 37 yasinda dogum yaptim ve yaptirdim cünkü bilmem gerekiyordu dedi.

esim yaptirmak istiyor cünkü korkuyor 7 aylik oldugu icin. ben ise hic bisi hossetmiyorum, yani bana testten bahsetmeseler bi bakalim demezdim. ama simdi sorumluluk yüklediler ve kimsede almiyor bu sorumlulugu....

kimse almazki kiscem sen düsük yapmisin yada yapamamisin zaten imza alacaklarr:26:sen kalbinin sesini dinle o nederse onu yap o zaman:26:simdi eger isterseniz ne zaman yaptiracaksinizzzaam benim icimden deki ses bebisin insallah cok saglikli diyo hic süphem yokk

insaallah yasakcitirim... 15 mayis a termin verdi, o zamana kadar düsüncez. sonra da kararimiz pozitif ise amniyo icin termin verir herhalde yada hemen mi yapar. kliniginde mi yapiyor yoksa hastanaéde mi?

insaallah yasakcitirim... 15 mayis a termin verdi, o zamana kadar düsüncez. sonra da kararimiz pozitif ise amniyo icin termin verir herhalde yada hemen mi yapar. kliniginde mi yapiyor yoksa hastanaéde mi?

hastanede yaptiranlarda var kliniktede:26:bildigim kadariyla 16 ile 18 haftari arasi yapiliyoobanada önerirebilirler bunu benim düsük sayim fazla ya:26:3.bebekte ikili testi yapan doktor istersen amniosentezi yaptir demisti düüsüklerin var cünkü demisti kendi doktorum hayir olmaz demisti gerci bebegi 15 .haftada kaybetmistimm:26:aslinda yaptiranda cok bisey olmuyo istisnai durumlari olsada bisey olmadan sonucu ögrenende varrr:26:korkma miamorem bi düsünün iyice kararinizi verin rabibm yardimciniz olsunn topiklrede bi bak okuu bilgi sahibi ol

selam canlarım nasılsınız?

sizleri özlüyorum arada bakıp çıkıyorum her zaman yazamıyorum kusuruma bakmayın, bulantılarım çok evde yatıyorum bol bol,
sizler nasılsınız bakalım

çokkk güzellll yaww çok beğendimmmm işte ne gelirse rabbimiden geldinn inşallahhh

ayy çok anlamlı yaa çok beğendimmmm

yasakım hem sana hemde ilhanazıma özel mesaj attım ama ikinizde görmediniz sanırım ben ababynin duasını okudum :26:
Allah kabul etsinn bidenemmm yazmıştımmm seniiii

mesajini aldim zikzakim habbitem morem eklemis zaten sen merak etme dünden itibaren zuhale basladik sükür herkes okudu eksiksiz abbayyima insallah zuhalinkide öyle olurda listeyi bi an önce bitirriizzzzz

günaydın kızlar test yaptım negatif çıktı ama daha bat olmadım kiyo beirtimde yok hemen çıkıyomu yoksa bir hafta felan beklemem mi gerekiyodu acaba ama adetim geçikmezdi hiç kafam karıştı

kızçem inş.. geç döllenmedirrr

yada bu ay hepimizi saran mevsim geçisinden de olabilirr biraz daha bekle bakalımmm canım

cok sükürrr.... ben cok hastayimmm, bogazim sismis yutkunamiyorumm, kasiklarima sancilar giriyor. basim gözüm disim agriyorrrr,,,, ühühühühühühühü

ooyy geçmiş olsunnnn canımm beaaa

[table="width: 600, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]
Dua Sahipleri​
[/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td]
Sonuc
[/td][td]
Durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2
[/td][td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]
2
[/td]
[td] [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]
2
[/td]

[/tr][tr]
[td] Mersah 22 [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buyruk [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]

[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
7
[/td]
[td] [/td][td] okunuyor [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] perşembe başlanıcak… [/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] basa86[/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] kutuktupense [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td]
[td] [/td]
[/tr] [tr] [td] ayynuuurr [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]

[td]
[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]

[td]
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

Allah kabul etsin inşallahhh

kızçelrrimm zuhalime okuyoruzzzz

perşembe son die son güne bırakmayalımmm hemen okuyalım bitsinnn

yaz mamurluğu gelmedennn listemiz bitsin hepimizz vicdanı rahat duralımmm

Burada zuhalime okuyan canlarımmm

şimdiden karamelime ve monarossama başlayalımm

illaki gününde okumaka şart değill

demek ben yokkene koca gün boş duruoduu topicikkk

havalar ıısındı kızçlerr gezyoo tabii

bide eşler evdeyse ohh değmen keyfee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…