- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.481
hiişşttt nerdesiniz moreee
Tsk ederim hosbulduk.Rabbim dualarimizi kabul etsin butun isteyenlere versin..hayirli olsun insallah yawrunn seninledir gulbis canimmmbu arada hosgeldin aramizaaaaa
ayy çok anlamlı yaa çok beğendimmmm
Hala toplam bir kulanici yazior....havalar güzelmi disardamisiniz kizlar
Ben burdayimmnasilsin
Kımseeeeee yokmuuuuuuuu
aa merhaba, bende kimse yok biliyordum....topigi ben doldurim dedim...iyim sagol sen nasilsin?
seninle sanirim daha tanismadik...
ben 26 yasindayim 7.5 aydir evliyim ve hic korunmadim cünkü bebis istiyoruz...ya sen?
dünde doktora gittim kist varmis, tedavi icin kan aldi, ve haftaya birdaha gidecem ama bu hamile kalmamak icin bir sebeb degilmis
Bende geldim basamm nasılsıın ? ?
Bende bir bucuk yildir evliyim 24 yasindayim ben sadece uc ay korundm ondan snra kist flan ugrastm bir dusuk olayi yasadm ama bir aylkti.asilama oldum iste bugun on ucuncu gunum ama bugun simsyah katran gbi kanama oldu su anda yok cok korkuyorum :-( :-(
slm hancekim naber kiz...
ben iyim canim..ne olsun iste.-...hayat....
korkma canim, batina kac gün daha var?
hic birsey yaptinmi simdiye kadar? yani ovulation testlerini kulandinmi?
profesor olduk artik bu konularda :)
Aynen canım yaa,iyiyim Allaha sükür.Annemdeyim bende hanım dilendi bey beğendi yapıyoruz:)
Canımm korkma sakın uzan biraz kendini yormamaya çalış,Allahın izniyle seninledir bebişin inşallahBende bir bucuk yildir evliyim 24 yasindayim ben sadece uc ay korundm ondan snra kist flan ugrastm bir dusuk olayi yasadm ama bir aylkti.asilama oldum iste bugun on ucuncu gunum ama bugun simsyah katran gbi kanama oldu su anda yok cok korkuyorum :-( :-(
allah iylik verrsin canim, annene slm söyle...
yaptiginiz sey nedir?
yapmaya çalışıımız modelin ismi bitanemm.Benim berjerlerin üzerine koltuk şalı yapıyoruz
güzelmis canim...öylesinemi yapiorsunuz...kiz sizin isiniz gücünüz yokmu benim zamanim yok böyle seylere
yoksa dekorasyon olsun diyemi...oh oh oh hamarat kadinlarsiniz yaaa
Öylesine yapıyoruz canım dekorasyon amaçlı boş vakitlerde evde değilim bugün evde olsam yapamazdım,bitmiyor evin işi maalesef
Canımm korkma sakın uzan biraz kendini yormamaya çalış,Allahın izniyle seninledir bebişin inşallah
El işini seviyorum canım,doğal terapi:)işlerimi bitirince 5 dakika ble olsa yapmak istiyorumwalla benim böyle seylere zamanim yok..nasil zaman buluyorsun böyle seylere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?