- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.241
Alamadim canim
zuhalcim neden kan pıhtılaşması testini yaptırmak istiyorsun??
afiyet olsunn yasakım bende çıkcamm nedense içim sıkıldıı birdenn görşürzzz bidenemmm
Sen dr a gosterdin mi nazim
kiscem kan pihtilasmasi önemli bizede sormustu doktorrr:26:iyiki yaptirmisin örtmenim ikincinin ignesiz devam etmesi cok zorduuu:26:hangilerinde cikti peki yazmiyomuu:26:sende hemen coraspine basla bekleme
alla alla bu hastalik herkeste cikmaya basladi ilk düsükte biel belli ediyo kendiniii:26:
stress vede düzensiz besmlenme çevresel faktörlerr hepsii yasakımmmbnlar bize tümlen zarar zatenn nesekii gittik öğrendik Allhım tekrar versee bilinçli olcas hiç olmassa
hayirdir morem simdi nasil oldun kiscemmm:26:
oda dğruu yasakımmmm ne bilimm yawww gdo lu besinlerr tüm genetiğimizi bosuo ya ondann aklıma hep o geliokiscem bunun beslenem yada stresle alakasi yok tüm doktorlar genetik bi hastalik diyo yani anne veya babadan geciyoooo
iyim şükürr yasakımm arada daralıorummm bölee delimiyim neyimmm
mersahım sendede mi çıktı yaaa... iyi ki yaptırmışsınızz bende bi fırsat bulup haftaya bu işi halletmeliyim acil tarafındann ben coraspin kullanıyorum doktorum vermişti zaten ama bu testi de yaptırsam kafam rahat olacak en azından.. sana da geçmiş olsun canımm en azından artık önlem alırsınn üzülme hiçç
hancekimden haber vami moremmm
Yasagim simdi yoldayim da yeni bakiyom mthfr heterozigot faktor v leiden homozigot cikmis nasil ben anlamadim varmi pihtilasmakiscem kan pihtilasmasi önemli bizede sormustu doktorrr:26:iyiki yaptirmisin örtmenim ikincinin ignesiz devam etmesi cok zorduuu:26:hangilerinde cikti peki yazmiyomuu:26:sende hemen coraspine basla bekleme
alla alla bu hastalik herkeste cikmaya basladi ilk düsükte biel belli ediyo kendiniii:26:
Saol kuzum canimtelden alırıs kızçemm samatyada vardırr sıkma sen canını olmassa beraber giderizzz
Benimde okulda regl gelmisyarın gitcemm canımm bende randevu aldımmm adettim bitsin die bekledimmm iştee,
iyiki gitmişizzz bakk her şeyde bi hayır var rabbimm
mersahım sendede mi çıktı yaaa... iyi ki yaptırmışsınızz bende bi fırsat bulup haftaya bu işi halletmeliyim acil tarafındann ben coraspin kullanıyorum doktorum vermişti zaten ama bu testi de yaptırsam kafam rahat olacak en azından.. sana da geçmiş olsun canımm en azından artık önlem alırsınn üzülme hiçç
örtmenim nasılsın nedir son durumlar merak etim snei ya ??
zuhalim senle de konuşamadık, körolasıca işler yüzünden girer girmez çıkmak zorunda kalyrum ya
yaptırrr zuhalimm ihmal etmeee ne olur olmazzz
örtmenim nasılsın nedir son durumlar merak etim snei ya ??
zuhalim senle de konuşamadık, körolasıca işler yüzünden girer girmez çıkmak zorunda kalyrum ya
Yasagim simdi yoldayim da yeni bakiyom mthfr heterozigot faktor v leiden homozigot cikmis nasil ben anlamadim varmi pihtilasma
Saol kuzum canim
Benimde okulda regl gelmis
Daha olayin farkinda diilim uzulmuyorum. bakiyim dr ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?