Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

zuhalcim neden kan pıhtılaşması testini yaptırmak istiyorsun??

canım son zamanlarda ne kadar düşük ya da kalp atışı alınamadığı için kürtaj olan kaç kişi varsa hemen hemen %50 si kan pıhtılaşması öyle çok var ki.......... bende ister istemez meraklanmaya başladım..ilk olduğu için yapma taraftarı değiller ama zorlayacağım şansımı...

Son düzenleme:

stress vede düzensiz besmlenme çevresel faktörlerr hepsii yasakımmm bnlar bize tümlen zarar zatenn nesekii gittik öğrendik Allhım tekrar versee bilinçli olcas hiç olmassa

stress vede düzensiz besmlenme çevresel faktörlerr hepsii yasakımmm bnlar bize tümlen zarar zatenn nesekii gittik öğrendik Allhım tekrar versee bilinçli olcas hiç olmassa

kiscem bunun beslenem yada stresle alakasi yok tüm doktorlar genetik bi hastalik diyo yani anne veya babadan geciyoooo

kiscem bunun beslenem yada stresle alakasi yok tüm doktorlar genetik bi hastalik diyo yani anne veya babadan geciyoooo
oda dğruu yasakımmmm ne bilimm yawww gdo lu besinlerr tüm genetiğimizi bosuo ya ondann aklıma hep o gelio

mersahım sendede mi çıktı yaaa... iyi ki yaptırmışsınızz bende bi fırsat bulup haftaya bu işi halletmeliyim acil tarafındann ben coraspin kullanıyorum doktorum vermişti zaten ama bu testi de yaptırsam kafam rahat olacak en azından.. sana da geçmiş olsun canımm en azından artık önlem alırsınn üzülme hiçç

örtmenim nasılsın nedir son durumlar merak etim snei ya ??

zuhalim senle de konuşamadık, körolasıca işler yüzünden girer girmez çıkmak zorunda kalyrum ya

yaptırrr zuhalimm ihmal etmeee ne olur olmazzz

Yasagim simdi yoldayim da yeni bakiyom mthfr heterozigot faktor v leiden homozigot cikmis nasil ben anlamadim varmi pihtilasma
telden alırıs kızçemm samatyada vardırr sıkma sen canını olmassa beraber giderizzz
Saol kuzum canim
yarın gitcemm canımm bende randevu aldımmm adettim bitsin die bekledimmm iştee ,
iyiki gitmişizzz bakk her şeyde bi hayır var rabbimm
Benimde okulda regl gelmis

Daha olayin farkinda diilim uzulmuyorum. bakiyim dr ne diyecek

zuhalim senle de konuşamadık, körolasıca işler yüzünden girer girmez çıkmak zorunda kalyrum ya

mersahım da da çıkmışşş kızçemmmm :26::26::26: pıhtılaşma

yaptırrr zuhalimm ihmal etmeee ne olur olmazzz

öyle canım baksana mersahımda da çıkmış belki de nedeni bu... hayır bu kadar sık karşılaşılan bi durum nasıl olurda bu testi yapmazlar hayret yaa inanamıyorum !!!

canım benim de işim yoğun tatil ertesi malum,,bende girdim çıktım sürekli... aklım şu kan pıhtılaşma olayına takıldı da kızlara onu soruyorum iştee.. sende ne var ne yok

Yasagim simdi yoldayim da yeni bakiyom mthfr heterozigot faktor v leiden homozigot cikmis nasil ben anlamadim varmi pihtilasma

Saol kuzum canim

Benimde okulda regl gelmis

Daha olayin farkinda diilim uzulmuyorum. bakiyim dr ne diyecek

oyy sevindim reglin gelmiş bari benm de braz önce çok çok az kırmızı bi leke oldu daha olcakmı bilmyrum ilk kez oluo böle bişey neden acaba ovulasyon desem daha olamaz çok erken :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…