Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yapmamışş canım test sabah sancıları olmuşş beklicem dedii
uzanıomuşş azcıkkk

Yasagim simdi yoldayim da yeni bakiyom mthfr heterozigot faktor v leiden homozigot cikmis nasil ben anlamadim varmi pihtilasma

Saol kuzum canim

Benimde okulda regl gelmis

Daha olayin farkinda diilim uzulmuyorum. bakiyim dr ne diyecek

örtmenim mersahim mhrf cok önemli degil o az pihtilasmna var demek ama faktör v leiden düüskler üzerinde cok etkli bi pihtilasma kiscemmm iyikide yaptirmisinn homozigot olmasi heterezigota göre daha cok pihtilasma var demekkk:26:igne sart sana

Son düzenleme:
Yasagim simdi yoldayim da yeni bakiyom mthfr heterozigot faktor v leiden homozigot cikmis nasil ben anlamadim varmi pihtilasma

Saol kuzum canim

Benimde okulda regl gelmis

Daha olayin farkinda diilim uzulmuyorum. bakiyim dr ne diyecek

canımmm üzülcek biişy değilll sende ilaçlara başlıcann bak coraspini bende aldırmm al sende şimdiden

mersahım da da çıkmışşş kızçemmmm :26::26::26: pıhtılaşma

yae kesin mi hemen moral bozmayalım :26::26:

yaww benm de aklım takıldı şimdi, zaten moremde çıktığında da bi aklım karışmıştı da, bir de bu çıkarsa zaten benm halim nolur

herşeyin hayırlsııı zuhalimmmm en azından bilelimmm durumu

yaww benm de aklım takıldı şimdi, zaten moremde çıktığında da bi aklım karışmıştı da, bir de bu çıkarsa zaten benm halim nolur

kesin ipekim yapilan geenetik tette cikmis yanilma olmaz bu testtee

Okulda reglolmusum bide pihtilasma cikti

şaşkınım ya öğretmenim ne diyim üzülme, bak çok kişi bilgi sahibi burda bu konuda, erkenden öğrenebildiniz bu durumu, hem önlem almak açısından.. ben şimdi kızıyorum gidip yaptırmak istesek hepsi hepsi kan vericez, madem bu kadar yüksek oranlarda çıkıyo, neden doktorlar drek yaptırmak istemezler şunu ?? 2-3 defa düşük gibi ağır bi travmayı yaşayınca mı bu teste bakılmasını hakediyo insan ?? şimdi bilmeyen kişiler sırf bu yüzden tekrar tekrar acı çekse revamı yani, bu nedir ya bu nasıl memleket yaa ???

moral bozulcak bişey değil ki ipemmm bilinçli olcazz ilaçları içces okadar

rabbim dermansız det vermesin be kuzummm

Deme yaw simdi yoldayim evde grsz. hemen asprune basla mi diyonuz yani

Zaten bebiste bisi yoktu bende o zaman yapin dedim yapmadilariyki yapturmusim unsallah bundan sonra daha iyi olur

aynen ipemm nende ona çok kızorummm ilkinde yapsınlar işte anca böle yalnla solanla öğrendikk yazık değilmi bizeee ya yaptırmayanalrr yada yaptıramayanlarr ne olcakk Allahım hepimize yardımcı olsunnn böle viccdansızlardan korusun

korkma kiscem ignesini olucan hamile kalir kalmaz simdiden coraspine basla hemennnn günde bi tane alderdi veren rabbim dermaninida veriyo ignesi ne varr..yüzde seksen kisi igne sayesinde yawrusuna kavusuyo..

kesin ipekim yapilan geenetik tette cikmis yanilma olmaz bu testtee

yaa bu doktorlara çok kızgınım bennnnnn

moral bozulcak bişey değil ki ipemmm bilinçli olcazz ilaçları içces okadar

rabbim dermansız det vermesin be kuzummm

doğru canım çok pıhtılaşma hastasının boy boy çocukları var bilmek ve önlem almak önemli .. insan ilk bi duyunca ynede tabi modu düşüyoya ondan dedim ben nazım niyazım ...

yaww kızçem üzülme sen, dr değerlendirir testlerini, bak nuarinciğimize maşallah kaçıncı haftasına geldi oluyo iğnelerni tamamdır işte hepimiz burdayız kızçem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…