- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.261
yapmamışş canım test sabah sancıları olmuşş beklicem dedii
uzanıomuşş azcıkkk
Yasagim simdi yoldayim da yeni bakiyom mthfr heterozigot faktor v leiden homozigot cikmis nasil ben anlamadim varmi pihtilasma
Saol kuzum canim
Benimde okulda regl gelmis
Daha olayin farkinda diilim uzulmuyorum. bakiyim dr ne diyecek
örtmenim nasılsın nedir son durumlar merak etim snei ya ??
zuhalim senle de konuşamadık, körolasıca işler yüzünden girer girmez çıkmak zorunda kalyrum ya
Yasagim simdi yoldayim da yeni bakiyom mthfr heterozigot faktor v leiden homozigot cikmis nasil ben anlamadim varmi pihtilasma
Saol kuzum canim
Benimde okulda regl gelmis
Daha olayin farkinda diilim uzulmuyorum. bakiyim dr ne diyecek
mersahım da da çıkmışşş kızçemmmm :26::26::26: pıhtılaşma
öyle canım baksana mersahımda da çıkmış belki de nedeni bu... hayır bu kadar sık karşılaşılan bi durum nasıl olurda bu testi yapmazlar hayret yaa inanamıyorum !!!
canım benim de işim yoğun tatil ertesi malum,,bende girdim çıktım sürekli... aklım şu kan pıhtılaşma olayına takıldı da kızlara onu soruyorum iştee.. sende ne var ne yok
öyle canım baksana mersahımda da çıkmış belki de nedeni bu... hayır bu kadar sık karşılaşılan bi durum nasıl olurda bu testi yapmazlar hayret yaa inanamıyorum !!!
canım benim de işim yoğun tatil ertesi malum,,bende girdim çıktım sürekli... aklım şu kan pıhtılaşma olayına takıldı da kızlara onu soruyorum iştee.. sende ne var ne yok
Kızlaaarrrrrrrr ben geldimmmmmmmm
Durumlar nasılll
Kızlaaarrrrrrrr ben geldimmmmmmmm
Durumlar nasılll
yae kesin mi hemen moral bozmayalım :26::26:
yaww benm de aklım takıldı şimdi, zaten moremde çıktığında da bi aklım karışmıştı da, bir de bu çıkarsa zaten benm halim nolur
Okulda reglolmusum bide pihtilasma cikti
yae kesin mi hemen moral bozmayalım :26::26:
yaww benm de aklım takıldı şimdi, zaten moremde çıktığında da bi aklım karışmıştı da, bir de bu çıkarsa zaten benm halim nolur
örtmenim mersahim mhrf cok önemli degil o az pihtilasmna var demek ama faktör v leiden düüskler üzerinde cok etkli bi pihtilasma kiscemmm iyikide yaptirmisinn homozigot olmasi heterezigota göre daha cok pihtilasma var demekkk:26:igne sart sana
şaşkınım ya öğretmenim ne diyim üzülme, bak çok kişi bilgi sahibi burda bu konuda, erkenden öğrenebildiniz bu durumu, hem önlem almak açısından.. ben şimdi kızıyorum gidip yaptırmak istesek hepsi hepsi kan vericez, madem bu kadar yüksek oranlarda çıkıyo, neden doktorlar drek yaptırmak istemezler şunu ?? 2-3 defa düşük gibi ağır bi travmayı yaşayınca mı bu teste bakılmasını hakediyo insan ?? şimdi bilmeyen kişiler sırf bu yüzden tekrar tekrar acı çekse revamı yani, bu nedir ya bu nasıl memleket yaa ???
şaşkınım ya öğretmenim ne diyim üzülme, bak çok kişi bilgi sahibi burda bu konuda, erkenden öğrenebildiniz bu durumu, hem önlem almak açısından.. ben şimdi kızıyorum gidip yaptırmak istesek hepsi hepsi kan vericez, madem bu kadar yüksek oranlarda çıkıyo, neden doktorlar drek yaptırmak istemezler şunu ?? 2-3 defa düşük gibi ağır bi travmayı yaşayınca mı bu teste bakılmasını hakediyo insan ?? şimdi bilmeyen kişiler sırf bu yüzden tekrar tekrar acı çekse revamı yani, bu nedir ya bu nasıl memleket yaa ???
Deme yawsimdi yoldayim evde grsz. hemen asprune basla mi diyonuz yani
kesin ipekim yapilan geenetik tette cikmis yanilma olmaz bu testtee
moral bozulcak bişey değil ki ipemmm bilinçli olcazz ilaçları içces okadar
rabbim dermansız det vermesin be kuzummm
hosgeldin esrarengizimm
hoş geldin cnmmm
Zaten bebiste bisi yoktu bende o zaman yapin dedim yapmadilariyki yapturmusim unsallah bundan sonra daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?