- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.501
bu bana hersey yakisirdaki kizla ne Kadar kendini begemis oluyor yaaa kendilerini dunya guzeli saniyorlar havali sinir oluyorm Boyle kizlara
haca gidenlerden isteyin kızlar getirirler hamile kalmayı kolaylaştırıyor allahın izniyle tez zamanda muradınıza kavuşursunuz inşallah
al benden de okadar dilemmm bı bunlara bidee yemekteyize gıcığımmm
cankuşlarr ben çıkıorummmmm çamaşırları asimm abdest alıp
dualaırmı okuuymmm
sonram görüşürzzzz
ben çıkınca yasakım gelirseee öptümm onuuu çokkkk
kalın sağlıcaklaaa
dualaırmı okuuymmm
sonram görüşürzzzz
kalın sağlıcaklaaa
Eki Görüntüle 695765
ister simdi kesin ister gurbanda gurbanlik yapinnnnnnherkese bi tane diger kislarada ayirdimmmmm gelince alip götürsünler evciklerineeeeee promosyonlar devam edecek 6000.sayfada tosun verilecek haberiniz olaaaa
Eki Görüntüle 695776
aman burda olmayan kislarada ayirinnnnnncanlari ister neyimmmm
afiyet şugar olsunnnnnnnnnbol bebis getirsin inslalhhhhhhhhh
Eki Görüntüle 695782
rabbim tüm burdaki kislar insalalh en kisa zamanda hamile kalsin inslaalh 9 ay sonunda yawrusunu kucaklarina alsinlarrhamis olanlarda kolay dogum yaparak yawrularina kavussun inslalahhhhhhhh
dualaırmı okuuymmm
sonram görüşürzzzz
kalın sağlıcaklaaa
bende rahim ağzı yarasını dondurdum ve iyileşmeyi bekleyip anne olmayı isteyenlerdenim bu konuda tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Amiin insallah canım
yaww neler yapmışınız böyle :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
merhaba guzel hanimlar
bu bana hersey yakisirdaki kizla ne Kadar kendini begemis oluyor yaaa kendilerini dunya guzeli saniyorlar havali sinir oluyorm Boyle kizlara
öyle yapıyorum canım bu konulardan uzak durmaya karar verdim forumada arada bi uğrarım sık girmem bunalıyorum artık çünkü zaten yazda geldi evde durmam pek istesemde fazla giremem.ben cıkıyorum kıscem sonra konusuruz kendine iyi bak
al benden de okadar dilemmm bı bunlara bidee yemekteyize gıcığımmm
nuarinimmmmm hoş geldin kuşummmm yaww nette sorun oldıu karıştım bayaa kusuruma bakma canımmm
benimm yamacımda hiçç giden yokkk şimdiii :26::26::26::26:
:26::26::26::26::26:
kızçemmm 3 seceneğin varrr ,
1 adet olcann
2 gebesinn (iinşallahhhhh)),
3 psikolojik
inşallahhhh 2 numraddırrr
buyirrrrrrrrrrrkızçelerrrr
bakmışınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?