- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.481
selam kızlar test negatif cıktı tarlusal almaya basladım haber vereyim dedim
Allah razı olsunnnnn kızçemmmm hamileiiğinnn müjdesini bu gelen meryem otumu verdii :44::44::44:
buarada Allah rahmet eylesin mekanı cennet toprağı bol olsun canımm arkadaşımmm :26::26:
kızçemm bu ay herkes aynı duurumdaaa napalımm inş. bitdakş ayaa kısmett meraK ETTİK SENİİ ÇOK gelmeyincee :26::26::26:
sağol canım allah razı olsun 2 ay içtim adet olmdım baktım hamileyim adetim bitince içmeye başlıyordum adetimin 17. 18.gününe kadar içiyordum
sağol canım allah razı olsun 2 ay içtim adet olmdım baktım hamileyim adetim bitince içmeye başlıyordum adetimin 17. 18.gününe kadar içiyordum
her ay aynı depresyon nazım negatif cıkınca kendimi ya temizlige yada uykuya vuruyorum baska türlü kötü oluyorum
merhaba herkese....
aman kuuzmm girmee oraya beaaa,,bak yaz geldii hava güzelll ohh mis gibii çık dışarı at kendniii herşeyin hayırlsı de ne gelrise rabden gellsin napalımm kızçemmmm b,zm kadreimiz beklemekkk
Eki Görüntüle 696194
meryem ana eli otu adı canım ama ceviz gibi dışı biraz sert ben temiz çekiçle bıraz zedeleyip sonra bıcak yardımıyla temizliyordım çok az alıp cezveye koyup bir kaç dakika kaynatıp soğutup öyle içiyordum gece iki rekat namaz kılıp yatmadan içiyordum bir kaç kere eşimede içirdim resim yüklenmiştir inşallah
merhaba hoşgeldinmerhaba guzel hanimlar
nuarinimmmmm hoş geldin kuşummmm yaww nette sorun oldıu karıştım bayaa kusuruma bakma canımmm
:26::26::26::26::26:
öyle yapıyorum canım bu konulardan uzak durmaya karar verdim forumada arada bi uğrarım sık girmem bunalıyorum artık çünkü zaten yazda geldi evde durmam pek istesemde fazla giremem.ben cıkıyorum kıscem sonra konusuruz kendine iyi bak
zikzkım üzülme lütfen..........selam kızlar test negatif cıktı tarlusal almaya basladım haber vereyim dedim
Stres yaparsan daha fazla gecikir hamileliğin...........Zaten daha yeni evli sayılırsınız.......her ay aynı depresyon nazım negatif cıkınca kendimi ya temizlige yada uykuya vuruyorum baska türlü kötü oluyorum
merhaba hoşgeldin
estafurullah canım ne demek ya
nerden buluruzki bunu
hoş geldinn diilllemmmm[/QU
hosbulduk canimm nazimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?