Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bendee özledimmm kuşummm beaaa hiçç görüşemes oldukkkk

buarada sen nerden öğrendinn ben bilmiorum sende olduğunuu

sende hangisi v arrr :26:
ben ne olduğunu tam bilmiyorum yasakıma yazmıştım az var demişti bana benim geçen yaz izmire tüp bebek merkezi araştırmaya gittiğimde bana test yaptılar o zaman çıktı hemşireler aradılar belkide tüp bebekleriniz o yüzden tutumuyodur dediler biz 400 liraya mı ne yaptırmıştık testi sen ne kadar yaptırdın çook pahallıydı ama mecbur yaptırdık tabi hem bizim çook uzun sürdü çıkması ankaraya yolladılar testi
34]evettt melekimmm napsam bilmiorum yaaaa :18::18::18:

ne alacam ben bu kocişeee :44::44::44::44:

kızçemmm koyummm bakk profilimee ama
bende isterimmm buarada o günn yazamadımm 10 dakka bekleme kahrınaa unutumm resimm iisitoırumm tabi hç gömedimmm [/QUOTE]

koy profilinede görelim sen görmemişmiydin benim fotomu:26::26:

Son düzenleme:

Bu nedir ne işe yarar kii
bende ilk kez duydum nazımmm

Allah razı olsunnnnn kızçemmmm hamileiiğinnn müjdesini bu gelen meryem otumu verdii :44::44::44:

buarada Allah rahmet eylesin mekanı cennet toprağı bol olsun canımm arkadaşımmm :26::26:
nazım hani koymadın ama ben koydum bekliyorum

koy profilinede görelim sen görmemişmiydin benim fotomu:26::26:[/QUOTE]

tamam melekeimm hata verdii netimmm ondannn hemen kooyymmm

melekimmmmm ,,,, nazımmmmmmm ben de koycam bekleyinnnn..................... :123:

melekimmmm maşşallah kzıçemm ikinizede bende koyycam ama olmuooo

hata deyip duruoooo s,nir oludmmm

gördünmü kıscem bende seni görseydim ama az sonra çıkacam
melekimmmmm ,,,, nazımmmmmmm ben de koycam bekleyinnnn..................... :123:
kıscem yetiştin ama geç kaldın ben çıkacam koyda görümde çıkım bari

gördünmü kıscem bende seni görseydim ama az sonra çıkacam
kıscem yetiştin ama geç kaldın ben çıkacam koyda görümde çıkım bari
Ben de çıkcam da ama sizleri görüp de çıkYM DEDİM....................sİZ benim profilimi gördnz müüüü.......................

Ben de sizi gördüm melekim..............:123: ....Ama nazII göremediiimmmmmmmmmmm.................:26::26::26:

çünküü yüklenemediiiii rüüyammm yawww sinir olsummm kapattım açtım ama olumoooo

selam kızlar test negatif cıktı tarlusal almaya basladım haber vereyim dedim

çünküü yüklenemediiiii rüüyammm yawww sinir olsummm kapattım açtım ama olumoooo
olsun canımmmmm.....Sen de başka bi zaman yüklersin fotoyu...........Şincik ben çıkom............. ...İşim var görşrşz öptm byYY....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…