- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.461
ben ne olduğunu tam bilmiyorum yasakıma yazmıştım az var demişti bana benim geçen yaz izmire tüp bebek merkezi araştırmaya gittiğimde bana test yaptılar o zaman çıktı hemşireler aradılar belkide tüp bebekleriniz o yüzden tutumuyodur dediler biz 400 liraya mı ne yaptırmıştık testi sen ne kadar yaptırdın çook pahallıydı ama mecbur yaptırdık tabi hem bizim çook uzun sürdü çıkması ankaraya yolladılar testibendee özledimmm kuşummm beaaa hiçç görüşemes oldukkkk
buarada sen nerden öğrendinn ben bilmiorum sende olduğunuu
sende hangisi v arrr :26:
Eki Görüntüle 696194
meryem ana eli otu adı canım ama ceviz gibi dışı biraz sert ben temiz çekiçle bıraz zedeleyip sonra bıcak yardımıyla temizliyordım çok az alıp cezveye koyup bir kaç dakika kaynatıp soğutup öyle içiyordum gece iki rekat namaz kılıp yatmadan içiyordum bir kaç kere eşimede içirdim resim yüklenmiştir inşallah
nazım hani koymadın ama ben koydum bekliyorumAllah razı olsunnnnn kızçemmmm hamileiiğinnn müjdesini bu gelen meryem otumu verdii :44::44::44:
buarada Allah rahmet eylesin mekanı cennet toprağı bol olsun canımm arkadaşımmm :26::26:
ben ne olduğunu tam bilmiyorum yasakıma yazmıştım az var demişti bana benim geçen yaz izmire tüp bebek merkezi araştırmaya gittiğimde bana test yaptılar o zaman çıktı hemşireler aradılar belkide tüp bebekleriniz o yüzden tutumuyodur dediler biz 400 liraya mı ne yaptırmıştık testi sen ne kadar yaptırdın çook pahallıydı ama mecbur yaptırdık tabi hem bizim çook uzun sürdü çıkması ankaraya yolladılar testi
34]evettt melekimmm napsam bilmiorum yaaaa :18::18::18:
ne alacam ben bu kocişeee :44::44::44::44:
kızçemmm koyummm bakk profilimee ama
bende isterimmm buarada o günn yazamadımm 10 dakka bekleme kahrınaa unutumm resimm iisitoırumm tabi hç gömedimmm
nazım hani koymadın ama ben koydum bekliyorum
melekimmmm maşşallah kzıçemm ikinizede bende koyycam ama olmuooo
hata deyip duruoooos,nir oludmmm
kıscem yetiştin ama geç kaldınmelekimmmmm ,,,, nazımmmmmmm ben de koycam bekleyinnnn.....................:123:
melekimmmmm ,,,, nazımmmmmmm ben de koycam bekleyinnnn.....................:123:
melekimmmmm ,,,, nazımmmmmmm ben de koycam bekleyinnnn.....................:123:
Ben de çıkcam da ama sizleri görüp de çıkYM DEDİM....................sİZ benim profilimi gördnz müüüü.......................
gördünmü kıscem bende seni görseydim ama az sonra çıkacam
kıscem yetiştin ama geç kaldınben çıkacam koyda görümde çıkım bari
ben gördüm kıscem çook yakışmışsınızBen de çıkcam da ama sizleri görüp de çıkYM DEDİM....................sİZ benim profilimi gördnz müüüü.......................
Ben de sizi gördüm melekim..............:123: ....Ama nazII göremediiimmmmmmmmmmm.................:26::26::26:ben gördüm kıscem çook yakışmışsınızçok güzelsiniz maşşallah allah nazardan korusun
Ben de çıkcam da ama sizleri görüp de çıkYM DEDİM....................sİZ benim profilimi gördnz müüüü.......................
Ben de sizi gördüm melekim..............:123: ....Ama nazII göremediiimmmmmmmmmmm.................:26::26::26:
g​elinlikeydi ama kaldırdımm............gelinlike olan mııı rüyammmm :44::44::44::44:
çünküü yüklenemediiiii rüüyammm yawww sinir olsummm kapattım açtım ama olumoooo
g​elinlikeydi ama kaldırdımm............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?