- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #5.101
nazım sağol tatlım eklemişsin listeye,
siz kaçar adet okuyacağımızı da paylaştırdığınızda bana haber verin özel mesaj olarak,
olurmu canım akşamları giremiyorum ben, biliyosun,
iyiym bitanem sen nasılsın canımmmmmmmmm
daha belirlemedk bitanemmm ptesiye kadar gelen canları alcaz yazcaz isimleri sonra kim nerakadr okuyabilirse okadar size bağlı yanii şimdi ben dedi 200 senin zamanın dır yoktur kıyamam çalışanlar var aramısdazaten biten devam etmek isterse okuyabilcek
ne duası okuyoruz kızlar ben birazdan çıkıp dua etcem
bacım ben bişey anlamadım valla yawww açıklasana acıkKızlar bugün cuma ya. Aceleci bacı mı yapsak acaba ya. Evde de temizlikçi hanım var gerçi onun yanında yapmak da istemiyorum ama bebiş işin içine girince yapsam mı acaba diyorum
bende sizi çook özlüyom bitanem yaaaaaGunaydin karabiberim ;-)
Hayirli cumalar canim cok giremesekte bu muberek gunde kalplerimiz bir dualarimiz bir.
Caannnnoooooommmmmm el birligiyle devirdik.. hosgeldin cancanom 500 sayfada sizede ayirdik biseyler...
Hayirli cumalar hancegim.....
Ruyabusem bende yollardayim misaafir vardi simdi annemlere gidiyom. bagimlilik yapti kk hep sizi ozluyoom..
Amiiiiinnnn caanum. nuarinim topigimizin ilk hamisi dua et bizlere
Melegim iyiyim arada yokluyom sizi ozluyom. yasagim uykuda galiba. 500 sayfa kutluyom derken dagitti mi napti
O ne kine hic bisi anlamadim
hoş geldinnn canımmmmaceleci bacı ne demek ben bilemdim onuu melekim sen bilimosnunnn
melekimm hala aklıma geldikçe gülüorum sanaaaakşam kız diki merhaba ben yeni geldim aranıza sende hoş geldin çabuk ol son 5 sayfa demişin yawww akşam yatakta aklıma geldii allah iliğiversn yawwwww
anladım canım nasıl olursa farketmez benim için bende çalışıyorum ama okuyabilir önemli olmaz sayısı,
şuan da okuyorum hatta babam için niyetlemiştim onu tamamlamaya çalışıyorum, ezberde olunca kolay okunuyo çünkü :))))
kimsecikler yok topikte sessiz olmuş bugün topiğimiz
bacım ben bişey anlamadım valla yawww açıklasana acık
:26:
bende sizi çook özlüyom bitanem yaaaaa
gül bebeğim gül de stres neyim kalmasın yavvv bende çook güldüm valla kendimeee
nazım ruyabuse nin selemı var hepinize pc de bozukluk varmış girmiyomuş kalmış onun pc 507 . sayfada
bende cıkıp onu okuycaktım inanki kaç tane düşüyor payımıza ilk kimin için okuyoruz
kaptırdık valla canım sabah zor uyandım...galiba yasakhayal daha uyanmadıo kada kaptırmışız kş kendimizii gelenler topik çıldır falan sanmıştırrrama senşn bu lafınnn ne kadar kaptırdığımızn bi göstergesiii v
bilmiyom canım ne yaptı galiba olmadı annesine gidecekti pc için.........a.s canımm ben onu okudumdaa anlamadım dedim sonra düzeldi herhaldepc açmış kapamış olmaışmı bide başka sayfalara giremiyormuymuş eğer yapmışta hala olmuosa bide farklı bi tarayıcıda denesin açmayı
başlamadı henüz yani tamam ozaman ben kendime niyetlenip okuyacaktım bugün ona başlayım ptesiye kadar anca biter heralde
neyse canlar ben kaçtım bu mübarek cuma gününü değerlendirmek lazım el açalım yalvaralım rabbimize inş hepimize tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin
hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?