Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

nazım sağol tatlım eklemişsin listeye,
siz kaçar adet okuyacağımızı da paylaştırdığınızda bana haber verin özel mesaj olarak,
olurmu canım akşamları giremiyorum ben, biliyosun,

nazım sağol tatlım eklemişsin listeye,
siz kaçar adet okuyacağımızı da paylaştırdığınızda bana haber verin özel mesaj olarak,
olurmu canım akşamları giremiyorum ben, biliyosun,

daha belirlemedk bitanemmm ptesiye kadar gelen canları alcaz yazcaz isimleri sonra kim nerakadr okuyabilirse okadar size bağlı yanii şimdi ben dedi 200 senin zamanın dır yoktur kıyamam çalışanlar var aramısda zaten biten devam etmek isterse okuyabilcek

Son düzenleme:
iyiym bitanem sen nasılsın canımmmmmmmmm

melekimm hala aklıma geldikçe gülüorum sanaaa akşam kız diki merhaba ben yeni geldim aranıza sende hoş geldin çabuk ol son 5 sayfa demişin yawww akşam yatakta aklıma geldii allah iliğiversn yawwwww

anladım canım nasıl olursa farketmez benim için bende çalışıyorum ama okuyabilir önemli olmaz sayısı,
şuan da okuyorum hatta babam için niyetlemiştim onu tamamlamaya çalışıyorum, ezberde olunca kolay okunuyo çünkü :))))

kimsecikler yok topikte sessiz olmuş bugün topiğimiz

bende cıkıp onu okuycaktım inanki kaç tane düşüyor payımıza ilk kimin için okuyoruz

Kızlar bugün cuma ya. Aceleci bacı mı yapsak acaba ya. Evde de temizlikçi hanım var gerçi onun yanında yapmak da istemiyorum ama bebiş işin içine girince yapsam mı acaba diyorum
bacım ben bişey anlamadım valla yawww açıklasana acık
:26: bende sizi çook özlüyom bitanem yaaaaa
hoş geldinnn canımmmm aceleci bacı ne demek ben bilemdim onuu melekim sen bilimosnunnn

melekimm hala aklıma geldikçe gülüorum sanaaa akşam kız diki merhaba ben yeni geldim aranıza sende hoş geldin çabuk ol son 5 sayfa demişin yawww akşam yatakta aklıma geldii allah iliğiversn yawwwww

gül bebeğim gül de stres neyim kalmasın yavvv bende çook güldüm valla kendimeee

akşam 500 yapcaz die paraladık kendimizi canocanımmm şimdi herkes dinlenio hancekim nişana gitcekti yasakım uyuyordur saat 13 den sonra kalkar sen napyonn yoğunmusun bugnnn malum cuma

nazım ruyabuse nin selemı var hepinize pc de bozukluk varmış girmiyomuş kalmış onun pc 507 . sayfada

bacım ben bişey anlamadım valla yawww açıklasana acık
:26:
bende sizi çook özlüyom bitanem yaaaaa

gül bebeğim gül de stres neyim kalmasın yavvv bende çook güldüm valla kendimeee

o kada kaptırmışız kş kendimizii gelenler topik çıldır falan sanmıştırrr ama senşn bu lafınnn ne kadar kaptırdığımızn bi göstergesiii v

nazım ruyabuse nin selemı var hepinize pc de bozukluk varmış girmiyomuş kalmış onun pc 507 . sayfada

a.s canımm ben onu okudumdaa anlamadım dedim sonra düzeldi herhalde pc açmış kapamış olmaışmı bide başka sayfalara giremiyormuymuş eğer yapmışta hala olmuosa bide farklı bi tarayıcıda denesin açmayı

bende cıkıp onu okuycaktım inanki kaç tane düşüyor payımıza ilk kimin için okuyoruz

daha adeti düşünmedşk canım p.tesiye kadar geleni yazcaz ama ben diorum ki kim nekadar isterse sölesin ona göre yazalımm

başlamadı henüz yani tamam ozaman ben kendime niyetlenip okuyacaktım bugün ona başlayım ptesiye kadar anca biter heralde

neyse canlar ben kaçtım bu mübarek cuma gününü değerlendirmek lazım el açalım yalvaralım rabbimize inş hepimize tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin

hayırlı cumalar

o kada kaptırmışız kş kendimizii gelenler topik çıldır falan sanmıştırrr ama senşn bu lafınnn ne kadar kaptırdığımızn bi göstergesiii v
kaptırdık valla canım sabah zor uyandım...galiba yasakhayal daha uyanmadı
o kız da korktu mu ne gelmedi bidaha demiştir kafayı sıyırmış bunlar

bilmiyom canım ne yaptı galiba olmadı annesine gidecekti pc için.........

Merhaba arkadaşlar ben siteye ve foruma yeni dahil oldum öncelikle hepimiz sanırım aynı dertteyiz bende 4 senelik evliyim 1.5 yıldır çocugum olmuyor doktora gittim hiçbir sorunumuz yok ama allah nasip etmıyor bu ay aşılama yapılcaktı doktorun verdiği klomen adlı ilaç yumurtalıklarımda 8 tane yumurta oluşturdu ve bu yuzden aşılama yapılamadı psikolojim çok bozuldu artık ne yapıcagımı ne düşünceğimi bilmiyorum çok mutsuzum..

saoll bitaemmmm Hayılrı cumalar Rabbim dulalarımı duydunn dileklerimi tövbelerimi kabul etsin inş...

kızlar merhaba, herkesin dileği hayırlısıyla kabul olsun mubarek cuma gününde inşallah ..

ben de yasin toparlamaya çalışıyorum, bunda bir kişi bir defa okuyabilecek şekilde olması gerekmiş
acaba sizlerden de okuyan olur mu çok sayı toplamam lazım 1 taneye bile ihtiyacım var da ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…