- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #5.121
kızlar merhaba, herkesin dileği hayırlısıyla kabul olsun mubarek cuma gününde inşallah ..
ben de yasin toparlamaya çalışıyorum, bunda bir kişi bir defa okuyabilecek şekilde olması gerekmiş
acaba sizlerden de okuyan olur mu çok sayı toplamam lazım 1 taneye bile ihtiyacım var da ???
kızlar merhaba, herkesin dileği hayırlısıyla kabul olsun mubarek cuma gününde inşallah ..
ben de yasin toparlamaya çalışıyorum, bunda bir kişi bir defa okuyabilecek şekilde olması gerekmiş
acaba sizlerden de okuyan olur mu çok sayı toplamam lazım 1 taneye bile ihtiyacım var da ???
Merhaba arkadaşlar ben siteye ve foruma yeni dahil oldum öncelikle hepimiz sanırım aynı dertteyiz bende 4 senelik evliyim 1.5 yıldır çocugum olmuyor doktora gittim hiçbir sorunumuz yok ama allah nasip etmıyor bu ay aşılama yapılcaktı doktorun verdiği klomen adlı ilaç yumurtalıklarımda 8 tane yumurta oluşturdu ve bu yuzden aşılama yapılamadı psikolojim çok bozuldu artık ne yapıcagımı ne düşünceğimi bilmiyorum çok mutsuzum..
Merhaba arkadaşlar ben siteye ve foruma yeni dahil oldum öncelikle hepimiz sanırım aynı dertteyiz bende 4 senelik evliyim 1.5 yıldır çocugum olmuyor doktora gittim hiçbir sorunumuz yok ama allah nasip etmıyor bu ay aşılama yapılcaktı doktorun verdiği klomen adlı ilaç yumurtalıklarımda 8 tane yumurta oluşturdu ve bu yuzden aşılama yapılamadı psikolojim çok bozuldu artık ne yapıcagımı ne düşünceğimi bilmiyorum çok mutsuzum..
ben okurum canım ne zamana kadar okunacak:26:
okurum ben ipeğim
bir defa yasin mi okuyacağız canımmm bende okurum ama bir zamanı varmı :26::26:
evet evet bir tane Yasin belirli bir süresi yok ama önümüzdeki haftasonuna kadar toparlarım herhalde
bu arada uygun bir zamanda okuyabilirsen sevinirim, çok çok teşekkürler Rabbim hepimizinkileri
kabul olunan dualardan eylesin inşallah :)
haklısın canım tama bi paralanma yaşanmış akşam :))))akşam 500 yapcaz die paraladık kendimizi canocanımmmşimdi herkes dinlenio hancekim nişana gitcekti yasakım uyuyordur saat 13 den sonra kalkar sen napyonn yoğunmusun bugnnn malum cuma
evet evet bir tane Yasin belirli bir süresi yok ama önümüzdeki haftasonuna kadar toparlarım herhalde
bu arada uygun bir zamanda okuyabilirsen sevinirim, çok çok teşekkürler Rabbim hepimizinkileri
kabul olunan dualardan eylesin inşallah :)
cumaniz mübarek olsun rabbim dularinizi kabul etsin kucaklarimizi bos koymasinn kuzucuklarrr
cumaniz mübarek olsun rabbim dularinizi kabul etsin kucaklarimizi bos koymasinn kuzucuklarrr
hoş geldinnn canımmmmöncelikle umutsuzluğa kapılmıyoruzzz pozitif oluyorzzz bide anlamadığım bişey doktorun sorun yok demiş denen aşola metodunu seçtin ki hiç bir sorun olmadığı halde gebe kalamayn annelern çoğunda psikoljik nedenler varmış bilinç altındaki şartlanmışlıkk bizde aynı durumdayız ama şükürler olsun kii umudumuz fazla sende gel takıl bizee hep bebek düşünerek kendine zarar verme mübarek cuma günü inş. rabbim evlarımızı verecektir. olmuyorsa dememki zamanı var daha ama hep olumlu ol ne olur bırakma kenddini hemen
Aminnn .. hoşgeldin canım nasılsın görüşmeyeli ??
asola metodu ne ki ilhannazimmm
Annaam yasagim gelmis . hayirli cumalarcumaniz mübarek olsun rabbim dularinizi kabul etsin kucaklarimizi bos koymasinn kuzucuklarrr
tünaydınn yasakımmmmmmmhayırlı cumalarrrrrın olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?