Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ben okurum canım ne zamana kadar okunacak:26:

okurum ben ipeğim

hoş geldinnn canımmmm öncelikle umutsuzluğa kapılmıyoruzzz pozitif oluyorzzz bide anlamadığım bişey doktorun sorun yok demiş neden aşılama yolunu seçtin ki hiç bir sorun olmadığı halde gebe kalamayn annelern çoğunda psikoljik nedenler varmış bilinç altındaki şartlanmışlıkk bizde aynı durumdayız ama şükürler olsun kii umudumuz fazla sende gel takıl bizee hep bebek düşünerek kendine zarar verme mübarek cuma günü inş. rabbim evlarımızı verecektir. olmuyorsa dememki zamanı var daha ama hep olumlu ol ne olur bırakma kenddini hemen

Son düzenleme:

seni o kadar iyi anlıyorum ki şuan yanımda olsan can arkadaşım gibi sarılır ağlardım inan ..
bu tarz üzüntüleri yaşamayan çekmeyen bilemez, aynı şekildeyim hatta daha da fazlası vardır ..
üzülmeyip sabretmek gerek ama çoooook zorlu süreçlermiş malesef
eğer yaşın daha küçükse lütfen sıkıntı yapma,zamana bırak, kontrollerini aksatma,
Rabbim nasip etsin inşallah ..

bir defa yasin mi okuyacağız canımmm bende okurum ama bir zamanı varmı :26::26:

bir defa yasin mi okuyacağız canımmm bende okurum ama bir zamanı varmı :26::26:

evet evet bir tane Yasin belirli bir süresi yok ama önümüzdeki haftasonuna kadar toparlarım herhalde
bu arada uygun bir zamanda okuyabilirsen sevinirim, çok çok teşekkürler Rabbim hepimizinkileri
kabul olunan dualardan eylesin inşallah :)

ipekim bende okurum seve seve

akşam 500 yapcaz die paraladık kendimizi canocanımmm şimdi herkes dinlenio hancekim nişana gitcekti yasakım uyuyordur saat 13 den sonra kalkar sen napyonn yoğunmusun bugnnn malum cuma
haklısın canım tama bi paralanma yaşanmış akşam :))))
yoğunum evet canım sorma , ama benim cumada bitmiyo birde c.tesi yarım gün çalışmam var, yarın öğlenden sonra da dr kontrolüm var, hiç evde duramıyom ki...

aminn canım rabbim kimsenin duasını boş çevirmez inşallah...
ne için okutuyosun bu yasin i canım birde niye herkesten bir tane , anlıyamadım ben biraz bahsedermisin?

tamama canımm benide yaz Allah kabul etsinnn okurum bendee

asola metodu ne ki ilhannazimmm

Canim hosgeldin oncelikle. bozma moralini fazla bilgim yok ama 8 yumurta iyi degil mi anlamadim. kur fln denedin mi. yumurtlama gunu takibi fln yaptin mi bide esinin durumu nasil sorunonda da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…