- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.361
ülemiiyaw simcik hatirladim melek 03 afyonluyduuu yaw sen orduluyum deyincede findik düstü aklima bak görüyonmuuu
yasakim zaten iki sene karrenzim var onu bitirmeden ikinciyi istiyorm alahim nasip ederseee
bende ara vermek istemiyorum olursa ins.ikisi bir buyur
canin isterse ben sana yollarim yasakimm bir cuvalsen iste yetrki
itlayan dondurmaci yokmu onlarinki bence güzel oluyoooyaw gerci ben tr dondurmasini cok seviyom bunalri cok yumusak ben biraz sert dondurmayi severimm marasli kim vardi burda ecep canim maras dondurmasi istediii
yasaki bende tam Italya sinirindayim esimle yazin gidiyorduk bu sene allah izin verirse uc kisi olacagiz
yasaki bende tam Italya sinirindayim esimle yazin gidiyorduk bu sene allah izin verirse uc kisi olacagiz
vallami ay neka güzelhic gitmedim italyayaaaaaa gezin öyle yakinsaniz ksicem hem ora buralara göre sicak olurrrrrrr yaw bizde polanyaya yakiniz ama hic gitmdim cok yankesici varmissssss
ozel ucagimla yollarim ben sana yasakimmmmah avusturyada olsaydim kosar gelirdim hemencik yaninaaaaaaasüprgemin arkasina atardim cuvaliiii
he iste aynen öyle dilekim ara verme amannncocuk gibisi varmii dolsun evcikler insallahhhhh
ozel ucagimla yollarim ben sana yasakimmmm
gercektende oyle yasakim cocuk bambaska bir mutluluk allahim en kisa zamanda sana bu duyguyu tattirsin insallah
turkyede haftasonlai yapilacak cok sey var canim gezerler kizlar ama Burasi gurbet hic bi zikim yokbiraz konustukta topik canlandi yosam ölü gibiydiiimore duy sescigimiii
turkyede haftasonlai yapilacak cok sey var canim gezerler kizlar ama Burasi gurbet hic bi zikim yok
nazimmm aksama gelir ancak heral
morede fazla cikmazdi disari dün gezecekti bugündemi geziyokii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?