- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #5.141
Annaam yasagim gelmis . hayirli cumalar
cumanız mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin kızlar
.........kızlarrrr ben geldimmm........Daha hala tuhaf benim pc......Özel mesaj neyin gönderemiyom kimseciklere...
Amin canim. hosgeldincumanız mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin kızlar
örtmenimm mersahimmmm yawrukusummmmmmmmmmmgeldim doru
Amin canim. hosgeldin
Hosgeldin yasagim
ruyamm hosgeldinnnnnnnnnözel mesaji kime gönderecenki ruyammmm
neler yapıyonuz bakalım.........Herkez toplaşıvermiş... maşalllahh.........
hayırlı cumalar...............................................
haklısın canım tama bi paralanma yaşanmış akşam :))))
yoğunum evet canım sorma , ama benim cumada bitmiyo birde c.tesi yarım gün çalışmam var, yarın öğlenden sonra da dr kontrolüm var, hiç evde duramıyom ki...
aminn canım rabbim kimsenin duasını boş çevirmez inşallah...
ne için okutuyosun bu yasin i canım birde niye herkesten bir tane , anlıyamadım ben biraz bahsedermisin?
Siz gizli mesaj mi atiyonuz hiiiiii.........kızlarrrr ben geldimmm........Daha hala tuhaf benim pc......Özel mesaj neyin gönderemiyom kimseciklere...
neler yapıyonuz bakalım.........Herkez toplaşıvermiş... maşalllahh.........
hayırlı cumalar...............................................
arkadaşlar mesaj göndermiş..........Cevap veremiyorum hiç birine yazdığım mesajlar gitmiyor..............:26::26::26:
Buraya bari girebiliyom şükür........
işte şifa için bebek için canım, söyle gelişti bu, bizm kv duymuş, çokça yasin okuyalım ama herkes birer tane demişler,
nedeni de kimin duasının kabul olunacağı bilinmez, farklı farklı kimseler birer tane okusun denmiş ..
ben de başladım işte arkadaşlarıma filan annelerine, insanlar da cemaatlerine söyleyince birer tane de olsa çıkıyor
kimileri ben 30 tane okuturum diyo sanırım onlar da sohbetlerindeki kimselere okutuyorlar öyle işte canım ...
arkadaşlar mesaj göndermiş..........Cevap veremiyorum hiç birine yazdığım mesajlar gitmiyor..............:26::26::26:
Buraya bari girebiliyom şükür........
Siz gizli mesaj mi atiyonuz hiiiiii
Hayirli cumalar sanada hos geldin canim
yanlış yazmışımm yasakımm aşılama dicektimmmmelim işte gözüm oynaytaaa
saol minikkusumm sen nasilsin dünde yazdim topige bi gelisme varmi
yasakımmm baktımm saati 1:00 yapsaudın kzcaktımmçok düzensiz uykun çokkk aaa belkide burdan çktın o saate kada sitede dolaştınnn dikakt et meleğim kendine yaww uykun düzenli olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?