Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

......... kızlarrrr ben geldimmm........Daha hala tuhaf benim pc......Özel mesaj neyin gönderemiyom kimseciklere...

neler yapıyonuz bakalım.........Herkez toplaşıvermiş... maşalllahh.........

hayırlı cumalar...............................................

hayirli cumalar ruyammmmmmmmm

masallah doru yine cok kalabalikkkdünkü teleastan sonra biraz yorgunuz ama olsun degdii

işte şifa için bebek için canım, söyle gelişti bu, bizm kv duymuş, çokça yasin okuyalım ama herkes birer tane demişler,
nedeni de kimin duasının kabul olunacağı bilinmez, farklı farklı kimseler birer tane okusun denmiş ..
ben de başladım işte arkadaşlarıma filan annelerine, insanlar da cemaatlerine söyleyince birer tane de olsa çıkıyor
kimileri ben 30 tane okuturum diyo sanırım onlar da sohbetlerindeki kimselere okutuyorlar öyle işte canım ...

......... kızlarrrr ben geldimmm........Daha hala tuhaf benim pc......Özel mesaj neyin gönderemiyom kimseciklere...
Siz gizli mesaj mi atiyonuz hiiiiii

Hayirli cumalar sanada hos geldin canim

ipekim sadece 1 tanemi istiyosunun.bide arkasindan duayi nasi edelimm:26:

saol minikkusumm sen nasilsin dünde yazdim topige bi gelisme varmi

yok gelişme canım bekliyorum işte, Allah bilir daha ne kadar bekleyeceğimi,
doktora göre de gelir gelir biraz daha bekle diyor, bekliyoruz işte ne yapalım ki
ben de özellikle müdahele etmek istemiyorum görelim bakalım ne kadar sürecekmiş
şimdi bitkisel de olsa bişey yapsam adam kendiliğinden oldu sanmasın
kendi haline bırakınca ne olacağını görsün ki, bundan sonra ne yapacağını daha iyi anlasın diye canım ??

yasakımmm baktımm saati 1:00 yapsaudın kzcaktımm çok düzensiz uykun çokkk aaa belkide burdan çktın o saate kada sitede dolaştınnn dikakt et meleğim kendine yaww uykun düzenli olsunn

:18::18::18::18:yok az dolandim kk yiuyku düzenim düüsklerden sonra hep bozuk ilhannazimmama tamam düzenlemeye calisacamm

kIZLArr ben kaçıyorum......Yemek pişircem ,:104::104::104::104::104::104:, evi süpürcem bayyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…