Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaww karamelimmm sütlüüü çöreğimmmm sorma c.tesi dün anneme felan giitmmm gece çok geç geldikk başım ağrıodu yattımmm pazar sabah bir kalktımmm gözüme vurmuşş ağrıı artıkk kafam kalkmadıı akiama kadar yattımmm akşma kociş artık böle olmaz dedii dışarı çıkardı zorla gene geç geldikkk bu seferde dışarda sivri sinek ısırmışş kolum şişmiş yaaa alerjim vaaa :84::84::84::84::84::84::84:

Naziiim naber kizcem?

okudum gecmis olsun....

11 tane meryem süresi okudum son iki kaldi ben herkese okumus olacam yani 7 bana geri kalanida arkadaslara...haberin olsun canim
2 yide bugün yarin tamamlarim...

bekle canım braz hayırlısı olsun en iyisin yapıyosun bence de :13::13:

yaa şu hastalık nerden geldi buldu seni hayret bir de uzun sürdü yaa nedense .. dinlenmeye çalış canım bol meyve tüket .. dana gibi yeme ama normal ye

Selam kizlar nasilsiniz

:18::18::18::18::18::18:

örtmenim canım benm göründün kayboldun yaww

kızlar kimler gelmiş bakem anlatın bakem neler oldu neler bitti :26::26::26::26:

hoş geldinnipme bende hafta sonu yoktum yeni bitirdim geçmişii

şimdi geçiorummm monarossama

hayırlsı basam inş.. olmazsınn kızçemmmmm

insallah ama olacak gibi sanki agrim basladi :)

evet hayirlisi, beklicem, ama sanirim kirmizilar geliyor

sınavım bu hafta ve ben hala 1 kapak açmadımmm napcam bilmiorum..
sanırım seneye çocuklan gidecem sınava

insallah ama olacak gibi sanki agrim basladi :)

evet hayirlisi, beklicem, ama sanirim kirmizilar geliyor

kız dur bakalım hemen panik yapma belkim gelmez..
buarada benim kırmızılar pazar günü teşrif ettiler .. ama ne yalan sölim sevindim bu sefer geldiğine.. alkol+ ilaç filan hiç içime sinmezdi... nasip bakalım..

Naziiim naber kizcem?

okudum gecmis olsun....

11 tane meryem süresi okudum son iki kaldi ben herkese okumus olacam yani 7 bana geri kalanida arkadaslara...haberin olsun canim
2 yide bugün yarin tamamlarim...

Allah kabul etsinnnn canımm yazdımmm şimdii hepsiniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…