Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

baska katilmak isteyen yokmuu:26::26:

slmmmmm canım nasılsın beni hiç sorma yazdım bilmem okudun mu yine sorayım nasırım çok kanadı ama çıkmadı üzerine yine nasır bandı yapıştırdım su değmeyecekmiş çıkardıktan sonra ne yapmalıyım çok korktum valla nette gördüklerim bayağı çukur oluyomuş doktora gitmeye de korkuyom açıkçası bi bilgin var mı

canlar merhaba ya geçenki bhcg 743dü bügünde 1909Cıktı normal bi artışmi kuzular,bu arada pıhtılaşma trombofili paneli testimde daha çıkmayackmış marta kadar ne yapacm bilmiyorum:-(

anladim ipekimmmmmmmmrabbim yardimcin olsun

ipekim sadece 1 tanemi istiyosunun.bide arkasindan duayi nasi edelimm:26:

evet canım sadece bir tane istiyorum , bir kişi bir tane şeklinde zaten,
okuma şekli ile ilgili bilgi verilmedi canım, sen bildiğin gibi yap zaten benm
niyetime okunmuş oluyor herkesi de dahil ederek oku canım ağzına sağlık
Allah kabul eder inşallah hepimizin dualarını ...

yok simdi okudum ababyyimm canim benim gecmise bakamadim daha:26:yalniz kanmi cikmadi kuzum orasini anlayadim:44:ama niye bidoktora gitmedinn:26:

Son düzenleme:

oldu ipekimmmmm

canlar merhaba ya geçenki bhcg 743dü bügünde 1909Cıktı normal bi artışmi kuzular,bu arada pıhtılaşma trombofili paneli testimde daha çıkmayackmış marta kadar ne yapacm bilmiyorum:-(

içini ferah tut inş pıhtılaşma falan yoktur hcg nin 2 günde en az 2 kat olması gerekir eğer 2 gün önce 743 ise en az 1486 olmalı yani 1909 olabilir.

bence güzel gidiyoaspirinde yutturmuyo degilmi doktorun nuarinimm:26:haftaya cikar o zaman insallahhh biseycik olmaz icini ferah tut

nie ertelemişler canımmm raporu yoğunlukmı var kiii

beni de ekleyin az veya çok kaç tane okuyabilirsem okur bilgi veririm,
bu duanı açmadığı kapı yokmuş, hepimizin derdine derman olur inşallah
sonrasında hepimiz için duası da yapılır inşallah

kızlar ben geldim. dua okuyormuşuz beni de yazın listeye 1 ssat sonra doktora gidicem. bakalım adetim neden gelmiyormuş öğrenicem inşallah. kaç tane kime niyet okuycaz beni bi bilgilendirin

içini ferah tut inş pıhtılaşma falan yoktur hcg nin 2 günde en az 2 kat olması gerekir eğer 2 gün önce 743 ise en az 1486 olmalı yani 1909 olabilir.
sagol canim tşk normal ozaman ilk bebegmde hep az cıkiyordu ondan sordum
bence güzel gidiyoaspirinde yutturmuyo degilmi doktorun nuarinimm:26:haftaya cikar o zaman insallahhh biseycik olmaz icini ferah tut
kuzum 45gün demişler sordurdum aspirini alma dedi ben alsam mi ki canımsin tedirgn nekadar icim ferah olsada işte
nie ertelemişler canımmm raporu yoğunlukmı var kiii
45günde çıkiyormuş bana orda 20.30gün demişlerdi uff

kızlar ben geldim. dua okuyormuşuz beni de yazın listeye 1 ssat sonra doktora gidicem. bakalım adetim neden gelmiyormuş öğrenicem inşallah. kaç tane kime niyet okuycaz beni bi bilgilendirin

senin de mi gelmiyor yaa ((
herkes gelince üzülür ben gelsin diye bekliyorum kaç haftadır
git bakalım inşallah bir çözümle dönersin hayırlısıyla ..

ilhannazimmmmm pureipekimle alnaoku ekle canim canimm

biraz daha bekleyelim ne kadar cok kisi olursa daha iyi olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…