- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #5.161
Canım arkadaşlarım bize birimizden fayda gelir dedik ve Allah'ın iznine sığınarak salat-ı tefriciyye okumaya karar verdik. Eğer sizde bende sizlerle seve seve okurum derseniz listemize adınızı yazdırabilirnisiniz ... şimdiden çok teşekür ederizz....:87::87:
salat-ı tefriciyye
اللهـم صل صلاة كاملة وسلم سلاماً تاماً على سيدنا محمد الذي تنحل به العقد وتنفرج به الكرب وتقضى به الحوائج وتنال به الرغائب وحسن الخواتم ويستسقى الغمام بوجهه الكريم وعلى آله وصحبه في كل لمحة ونفس بعدد كل معلوم لك.
Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihil ukadu ve tenfericu bihil-kürabu ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-rağâibu ve husnul-havâtimi ve yusteskal-ğamâmu bi-vechihil-kerîmi ve alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-adedi külli malûmin lek....
AMİN....
**Okuma niyet eden kişi başlamadan önce 21 defa estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh denilmelidir.
**Bir defada euzu besmele çekilip, duasına başlamalı ve ne kadar okuyacaksa duasını okumalıdır....
henüz hangi arkadaşımızın kaç defa okuyacağına karar vermedik ne kadar çok kişi olursak o kadar çabuk biteceğini ve Allah'ın iznile o kadar fazla arkadaşımıza duamızı kavuşturacağımızı umut ediyorum... Allah şimdiden okuduğumuz duaları kabul etsin... Ne diliyor ve arzu ediyorsak hayırlısı ile versin inşallah....
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[tr]
[td] ilhanazz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] yasakhayal[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] nuarin[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] hancek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] melek181[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] zikzak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
yok gelişme canım bekliyorum işte, Allah bilir daha ne kadar bekleyeceğimi,
doktora göre de gelir gelir biraz daha bekle diyor, bekliyoruz işte ne yapalım ki
ben de özellikle müdahele etmek istemiyorum görelim bakalım ne kadar sürecekmiş
şimdi bitkisel de olsa bişey yapsam adam kendiliğinden oldu sanmasın
kendi haline bırakınca ne olacağını görsün ki, bundan sonra ne yapacağını daha iyi anlasın diye canım ??
ipekim sadece 1 tanemi istiyosunun.bide arkasindan duayi nasi edelimm:26:
slmmmmm canım nasılsın beni hiç sorma yazdım bilmem okudun mu yine sorayım nasırım çok kanadı ama çıkmadı üzerine yine nasır bandı yapıştırdım su değmeyecekmiş çıkardıktan sonra ne yapmalıyım çok korktum valla nette gördüklerim bayağı çukur oluyomuş doktora gitmeye de korkuyom açıkçası bi bilgin var mı
evet canım sadece bir tane istiyorum , bir kişi bir tane şeklinde zaten,
okuma şekli ile ilgili bilgi verilmedi canım, sen bildiğin gibi yap zaten benm
niyetime okunmuş oluyor herkesi de dahil ederek oku canım ağzına sağlık
Allah kabul eder inşallah hepimizin dualarını ...
canlar merhaba ya geçenki bhcg 743dü bügünde 1909Cıktı normal bi artışmi kuzular,bu arada pıhtılaşma trombofili paneli testimde daha çıkmayackmış marta kadar ne yapacm bilmiyorum:-(
canlar merhaba ya geçenki bhcg 743dü bügünde 1909Cıktı normal bi artışmi kuzular,bu arada pıhtılaşma trombofili paneli testimde daha çıkmayackmış marta kadar ne yapacm bilmiyorum:-(
nie ertelemişler canımmm raporu yoğunlukmı var kiiicanlar merhaba ya geçenki bhcg 743dü bügünde 1909Cıktı normal bi artışmi kuzular,bu arada pıhtılaşma trombofili paneli testimde daha çıkmayackmış marta kadar ne yapacm bilmiyorum:-(
yok simdi okudum ababyyimm canim benim gecmise bakamadim daha:26:yalniz kanmi cikmadi kuzum orasini anlayadim:44:ama niye bidoktora gitmedinn:26:
Canım arkadaşlarım bize birimizden fayda gelir dedik ve Allah'ın iznine sığınarak salat-ı tefriciyye okumaya karar verdik. Eğer sizde bende sizlerle seve seve okurum derseniz listemize adınızı yazdırabilirnisiniz ... şimdiden çok teşekür ederizz....:87::87:
salat-ı tefriciyye
اللهـم صل صلاة كاملة وسلم سلاماً تاماً على سيدنا محمد الذي تنحل به العقد وتنفرج به الكرب وتقضى به الحوائج وتنال به الرغائب وحسن الخواتم ويستسقى الغمام بوجهه الكريم وعلى آله وصحبه في كل لمحة ونفس بعدد كل معلوم لك.
Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek....
AMİN....
**Okuma niyet eden kişi başlamadan önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” denilmelidir.
**Bir defada “euzu besmele” çekilip, duasına başlamalı ve ne kadar okuyacaksa duasını okumalıdır....
henüz hangi arkadaşımızın kaç defa okuyacağına karar vermedik ne kadar çok kişi olursak o kadar çabuk biteceğini ve Allah'ın iznile o kadar fazla arkadaşımıza duamızı kavuşturacağımızı umut ediyorum... Allah şimdiden okuduğumuz duaları kabul etsin... Ne diliyor ve arzu ediyorsak hayırlısı ile versin inşallah....
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[tr]
[td] ilhanazz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] yasakhayal[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] nuarin[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] hancek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] melek181[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] zikzak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
kan değil gülüm ya nasır çıkmadı korktum ellemedim yine bant koydum doktordan korkuyorum açıkçası artık hastane fobim var.
sagol canim tşk normal ozaman ilk bebegmde hep az cıkiyordu ondan sordumiçini ferah tut inş pıhtılaşma falan yoktur hcg nin 2 günde en az 2 kat olması gerekir eğer 2 gün önce 743 ise en az 1486 olmalı yani 1909 olabilir.
kuzum 45gün demişler sordurdum aspirini alma dedi ben alsam mi ki canımsin tedirgn nekadar icim ferah olsada iştebence güzel gidiyoaspirinde yutturmuyo degilmi doktorun nuarinimm:26:haftaya cikar o zaman insallahhh biseycik olmaz icini ferah tut
45günde çıkiyormuş bana orda 20.30gün demişlerdi uffnie ertelemişler canımmm raporu yoğunlukmı var kiii
kızlar ben geldim. dua okuyormuşuz beni de yazın listeye 1 ssat sonra doktora gidicem. bakalım adetim neden gelmiyormuş öğrenicem inşallah. kaç tane kime niyet okuycaz beni bi bilgilendirin
sen cikarma ama:26:keske kuzum bi doktora gitsen canin acimiyomu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?