- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.681
baktim ama yasakhayalim burada kan gorulmesi fln diyo bendeki gorulmuyoki sadece testte goruldu gorunurde bisey yok:44:
bende akşam gidicem kızçem çatalın kollarına atacaz kendimizi
hayırdır sen neden gitin ??
hayy Maşallah rabbim sağlıkla kucağına versin inşallah
bende akşam gidicem kızçem çatalın kollarına atacaz kendimizi
hayırdır sen neden gitin ??
hayy Maşallah rabbim sağlıkla kucağına versin inşallah
İdrarda kan az miktarda bulunursa gözle görülebilir renk değişikliği oluşmaz, Bu durumda ancak idrar mikroskopla incelendiğinde kan hücreleri görülebilir. Normal idrarda kan görülmez. Eğer idrarda kan varsa ki bu gerek gözle, gerek mikroskopla görünüyor olsun; mutlaka bir sebep aranması ve kanamanın nedeninin aydınlatılması gerekir. Bu sebebin ne olduğunu ortaya koymadan da hastaya,Normal bir durumdur, sizin bir şeyiniz yok denilemez.
yasakım kızçem seslendim sanasnra beni kk atmış snra işlerm çok yoğun giremedm çok yoruldum ben artk yaa
kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok kutuklum?? zuhalcim ?? basam ?? lorri teyzem nabyon? başkaca kimler var kimler yok herkeslere selamlar
uffffffffffff iyice kafam karisti simdi :44::44::44:
canım bende adetimin 3. günü hormonlara baktırdım ama doktor başka hiç bir şeye bakmadı bende yaa
herşey normal dedi
canım bende adetimin 3. günü hormonlara baktırdım ama doktor başka hiç bir şeye bakmadı bende yaa
herşey normal dedi
ipekim bu net beni birazdan katil yapabilir bu ne ya bendede yavaslik var
loorim tek yol ürolojiye gidip nedne kaynaklandigi ögrenmekbelki basit biseydir ama en azindan icin raahat ederrrrr
simcilik hormonlara bakilmasi yeterli ksicemmmbakaalim hormonalrda bisey yoksa insalahta yoktur bebisin yakindir tabi stres yapmazsannnn
bu testi ben kendi istegimle yaptiricam ya para fln vericekmiyim arti ne dicem turk bulmam lazim :26:
sonuca baktı doktor canım her şey normal dedi zaten inşallah gelir artıkk
bu testi ben kendi istegimle yaptiricam ya para fln vericekmiyim arti ne dicem turk bulmam lazim :26:
neka güzel bişe çıkmamış işte tatlımkeşke gerek olmasa da bana da bakmasa doktor
dur katil olma yasakım gençliğine yazık etmeboşver düzelir inşallah yaww belim ağrıyo sabahtan berim :26::26:
loorim para ne almazlarr üroloji normal doktor özel degilki arasin esin durumu anlatsinnn termin alsin uygun saatte ikiniz gidinnnniye türk ariyosun esin götürsün sabahalri evde degilmiiii
neka güzel bişe çıkmamış işte tatlımkeşke gerek olmasa da bana da bakmasa doktor
dur katil olma yasakım gençliğine yazık etmeboşver düzelir inşallah yaww belim ağrıyo sabahtan berim :26::26:
ne cabuk cikmis sonucunnndevam o zaman prolaktin 29 simdi kac olmus pekiii
canım hayırlı olsun
herkese merhaba
yarin kursa basliyorumm sabah 9 oglen 13.30 a kadar nasil olucak bilmiyorum yaa pazartesiye alsin olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?