Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

baktim ama yasakhayalim burada kan gorulmesi fln diyo bendeki gorulmuyoki sadece testte goruldu gorunurde bisey yok:44:

loorim oku bu yaziyii:26:

“GİZLİ KAN GÖZLE GÖRÜLMEZ”

. İdrarda gizli kan görülebilir mi? Gizli kan nasıl anlaşılır?
“İdrarda gizli kan, hematürilerin önemli bir kısmını oluşturur. Gizli kan gözle görülmediği için idrar tahliliyle anlaşılır. Tam idrar tahlili dediğimiz tahlilde mikroskopla bakılarak idrarda kan hücreleri görülebildiği gibi; kanama tespit eden tetkik çubukları ile de idrarda kan tepit edilebilir. Bu tetkik çubukları idrarın içine sokarak idrarda kan varlığı hatta miktarı dahi ortaya konulabilir.”

böylemi oldu seninkiiii

İdrarda kan az miktarda bulunursa gözle görülebilir renk değişikliği oluşmaz, Bu durumda ancak idrar mikroskopla incelendiğinde kan hücreleri görülebilir. Normal idrarda kan görülmez. Eğer idrarda kan varsa ki bu gerek gözle, gerek mikroskopla görünüyor olsun; mutlaka bir sebep aranması ve kanamanın nedeninin aydınlatılması gerekir. Bu sebebin ne olduğunu ortaya koymadan da hastaya,“Normal bir durumdur, sizin bir şeyiniz yok” denilemez.

uffffffffffff iyice kafam karisti simdi :44::44::44:

ipekim bu net beni birazdan katil yapabilir bu ne ya bendede yavaslik var

canım bende adetimin 3. günü hormonlara baktırdım ama doktor başka hiç bir şeye bakmadı bende yaa
herşey normal dedi

simcilik hormonlara bakilmasi yeterli ksicemmm bakaalim hormonalrda bisey yoksa insalahta yoktur bebisin yakindir tabi stres yapmazsannnn

canım bende adetimin 3. günü hormonlara baktırdım ama doktor başka hiç bir şeye bakmadı bende yaa
herşey normal dedi

neka güzel bişe çıkmamış işte tatlım keşke gerek olmasa da bana da bakmasa doktor

ipekim bu net beni birazdan katil yapabilir bu ne ya bendede yavaslik var

dur katil olma yasakım gençliğine yazık etme boşver düzelir inşallah yaww belim ağrıyo sabahtan berim :26::26:

bu testi ben kendi istegimle yaptiricam ya para fln vericekmiyim arti ne dicem turk bulmam lazim :26:

loorim para ne almazlarr üroloji normal doktor özel degilki arasin esin durumu anlatsinnn termin alsin uygun saatte ikiniz gidinnnniye türk ariyosun esin götürsün sabahalri evde degilmiiii

ipekimm inşallah seninde yakındır gelir bebişin hiç bir şeye gerek kalmaz merak etme rabbim büyük her şeye kadir bende gittim doktora bir şey olmadığını öğrendim içim rahat etti en azından kafamı kurcalamaz artık geriisi rabbimden

loorim para ne almazlarr üroloji normal doktor özel degilki arasin esin durumu anlatsinnn termin alsin uygun saatte ikiniz gidinnnniye türk ariyosun esin götürsün sabahalri evde degilmiiii

yarin kursa basliyorumm sabah 9 oglen 13.30 a kadar nasil olucak bilmiyorum yaa pazartesiye alsin olmazsa

belin yumurtaciktan yada yanlis yatmaktanda olabilirrrr ipekimm:44:

yaw doru katil olmum simcik daah bebede yok ortadaaaa

yarin kursa basliyorumm sabah 9 oglen 13.30 a kadar nasil olucak bilmiyorum yaa pazartesiye alsin olmazsa

kiscemm cokmu önmeli kurs yaw ha bi günde gitmezsin nolacak esin arar durumu söyler doktora gidecek derrrr ne diycekler bisey demezlerkiiibencede alin termin doktora gidin loorimmmmaklimizda kalmasinn nedir diyeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…