Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

nuarinimm simdi aspirin konusunda biseyde demek istemiyorummm..aslinda zararli degil ama yinede kanamayida tetikliyo bazi kisilerde yok canim sen yine doktorunu dinle....diger yavrunu kacinci haftada kaybetmistinn

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]

[tr]
[td] ilhanazz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] yasakhayal[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] nuarin[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] hancek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] melek181[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] zikzak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] RUYAbuse[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] canommm[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] mersah22[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] karabiberim20[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] pureipek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] alnaok[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[/table]

nuarin inşallah sağlıkla kucağına alırsın rabbim şifa versin ..
amin canim Allah razı olsun
nuarinimm simdi aspirin konusunda biseyde demek istemiyorummm..aslinda zararli degil ama yinede kanamayida tetikliyo bazi kisilerde yok canim sen yine doktorunu dinle....diger yavrunu kacinci haftada kaybetmistinn

8hafta bitanecim,bu arada geç döllenmeydi ve bunda ki gibı bhcg 2kat atmiyordu mesela 6bin olması gerekirken 4binlerde kalıyordu

masallahhhh simdiden 12 kisi oldukkkkkkkkk

amin canim Allah razı olsun

8hafta bitanecim,bu arada geç döllenmeydi ve bunda ki gibı bhcg 2kat atmiyordu mesela 6bin olması gerekirken 4binlerde kalıyordu

kuzum benim korkma o zaman bu kuzucugunun artisi güzel bence sonucu bekle simdiden aspirin alma..ilki gibi olmayacak insalalhhh

senin de mi gittin mi doktora ne dedi ?. valla anlamadım gitti 10 gündür yok 1 hafta önce kanda bişi de çıkmadı beklioruz öle

ben de kanda baktık yok bşey, bekliyoruz gelmiyo, gittim baktı kist olmuş, hesapta yumurta çatlamıştı ama ??
çatlayınca kist olmaması lazım ?? bidaha gittim söktürücü verip hormon yüklemek istemyrum bekleyelim dedi biraz daha dedi
bekliyoruz bakalım işte ne zaman olurum bilemyrum benm de 20 gün geçti hala bi gelişme yok

masallahhhh simdiden 12 kisi oldukkkkkkkkk

nazım banada özelden bılqı ver cunku salten tefrıcıyeyı 4444 kere okuyacaqız ya fazlasını okuduqumuz zaman qunah oluyormus . hocalar oyle dedı yanı herkeze daqıtalım ne kadar okunacaqını bosuna qunaha qırmeyelım olmaz mı ?

canlarım ben çıkıoruum azcııkkkk ipekimm bugünn okurum Allah kabul etsin yasinimi İnş. Rabbim dualarımızı kabul etsinnn

kuzucuklar bi topikte söyle yapiyolarr..mesala salati tefriciyeye tam sayisiyla okudktan sonra dua eden herkes icin sonunda dua ediliyo bi kisi icin degill ..yani ayni ayda bi cok kisi icin dua edilmis oluyo sirasini beklemeye gerek yok.bizdemi öyle yapsak acaba ..ama bu sadece bi fikir cogunluk ne derse uyarim ben..

ama mesala meryem suresi gibi yasin gibi dualarin sayisi az oldugu icin tek bi isme okuyabiliriz onlar cabuk biter mesala 41 tane okunuyo yaama 1001 ayetel kürsü okuyunca yine hepimize dua edilebilir sonunda :26:

Son düzenleme:
canlarım ben çıkıoruum azcııkkkk ipekimm bugünn okurum Allah kabul etsin yasinimi İnş. Rabbim dualarımızı kabul etsinnn

tamam ilhannazimm bende ipekimin duasini bu gün okusam iyi olur cünkü bi kac gün icinde reglimi bekliyorumm :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…