Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ben de aynı şekilde düşünüyorum, sayısını tam tutmak önemli burada, okuyanlar kaçar tane okuduğunu gönderip toparlanır, herkes aynı miktarı okuyamayabilir kimi az kimi çok hepsi toparlandıktan sonra mesela 4400 olduğunda kalan 44 adeti okuyan kişi kadar bölüp herkese kaçar tane düşerse onu okur, sonra da tüm okuyanlar için duası yapılabilir, yani uygunsa tabiki, bu da bir fikir böyle de yapılabilir bence ?

canlarım ben çıkıoruum azcııkkkk ipekimm bugünn okurum Allah kabul etsin yasinimi İnş. Rabbim dualarımızı kabul etsinnn

Sağolasın ağzına sağlık Rabbim kabul eder inşallah :)

bende ayni senin gibi düsünüyom ipekim sen daha güzel ifade etmissinnn..en azindan haftalarca sira beklenmek zorunda kalinmaz.cünkü bazi kizlarin isimleri en altta :26:öyle olursa dahada güzel olurrr

kizlar eklenmek isteyenlerr ilhannazzz arkasadasimiza ismini yazdirsin lütfenn..birbirimize dua edecegiz insalalhhh....birbirinizi sevenden cikar beklemeden dua edenlerden dua isteyin diyo hocalarrrr ..inslalahh rabbimde kabul ederrr

Son düzenleme:

bende ayni senin gibi düsünüyom ipekim sen daha güzel ifade etmissinnn..en azindan haftalarca sira beklenmek zorunda kalinmaz.cünkü bazi kizlarin isimleri en altta :26:öyle olursa dahada güzel olurrr

ben zaten sıralı olduğunu bilmiyordum ama gerçekten öyle sıralı olunca çok uzun sürer bu okuma süreleri,
eğer tek kişi için olmalı diye bir koşul yoksa, böyle yapalım bence de, her okunan 4444 adet, her okuyan kişi
için geçerli olursa daha iyi olmazmı? bir taneyi bitirip diğerine geçince onun da duası okuyan tüm kişiler için yapılır..
bu sırada bakmışız herkes aynı anda gebe kalıyomuymuş, Yüce Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah :)

bencede ipekimm.diger kizlarda görüsünü yazsin ona göre karar verelimm..:26:

nuarinimm canommmmm zikzakimmm kizlar hepiniz fikrinizi yazin canlarrr...ipekimle bizim fikirler böyle siz ne diyosunuzzzz

canım peki toplam kaç yasin-i şerif okutacaksın sayısı varmı?

yasakhayalimmmmmmm canımmmm benim bana hepsi uyar ben size ayak uydururum, siz yeterki belirleyin, yalnız ben c.tesi - pazar pek giremem, yarın dr dayım pazarda temizlik yaparım,
eğer okuma işi hafta sonu başlarsa bana bildirirmisiniz özelden mesaj olarak tatlım...

533 tane inşallah, biraz toparladık zaten kendimi sona bıraktım, bitince ben de okuyup dua yapıcam inşallah ..

canımm yaa hangi hoca söylemiş fazla okunursa günah olur diyee olurmu hiç öyle şeyy
amaa bu duayı bi kapının anahtarıı gibi düşünün onahtarın dişlerinden biri eksik veya fazla olursa nasıl kapıı açılmazsaa bu duada öylee eksik okuyuncada fazla okuyuncada GUNAH OLMAZZZZ ama belki kabul olmaya bilirr bunu biz bilemeyizz Allah çok buyuk kabulde edebilir ümidi kesmemek lazımm

okuyunca yazmak istedimmm yanlış bilinmesini istememmm

abovvvv çok değil mi yaa, canım bende 41tane falan düşündüm, nasıl toplanırki o kadar yasin?
533 ün anlamı ne peki? niye o kadar tatlım.

çok şok olmuş gördüm seni canom güldürdün beni yaw
ya bu konu biraz karışık ama böle gelişti işte,bakalım kısmet toplıcaz inşallah yapıyoruz bişeyler
kv de baya bi toplamış zaten,mühim olan kaç oduğu da değil, içerisinden biri kabul olsa bana yeter
rabbim günahsız kullarının duaları hürmetine, mübarek zatların hayırlı amelleri hürmetine
hepimizin dualarını kabul etsin inşallah ..

bazen insanların yüzlerindeki ifadeleri bunlara benzetiyorum
gülmek istiyorum, artık uzun zamandır
pek gülemiyordum şimdi motive olmaya çalışıyorum da birazcık

evet canım şaşırdım, sayı çok değil aslında ama herkesten bir yasin olunca 553 kişiyi nasıl toplarım acaba dedim kendi kendime :))))
mesela ben niyetlesem 100 kişi diye olur mu ki acaba?

Nihayet kuafordeyiiim:))))

ohh ne güzel süslen püslen canım , keyfini çıkar :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…