- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #5.201
evet yasakımmm inş. dahada artar nekar çok olursak okadar hızlı ilerlerizz
kuzucuklar bi topikte söyle yapiyolarr..mesala salati tefriciyeye tam sayisiyla okudktan sonra dua eden herkes icin sonunda dua ediliyo bi kisi icin degill ..yani ayni ayda bi cok kisi icin dua edilmis oluyo sirasini beklemeye gerek yok.bizdemi öyle yapsak acaba ..ama bu sadece bi fikir cogunluk ne derse uyarim ben..
canlarım ben çıkıoruum azcııkkkk ipekimm bugünn okurum Allah kabul etsin yasinimiİnş. Rabbim dualarımızı kabul etsinnn
ben de aynı şekilde düşünüyorum, sayısını tam tutmak önemli burada, okuyanlar kaçar tane okuduğunu gönderip toparlanır, herkes aynı miktarı okuyamayabilir kimi az kimi çok hepsi toparlandıktan sonra mesela 4400 olduğunda kalan 44 adeti okuyan kişi kadar bölüp herkese kaçar tane düşerse onu okur, sonra da tüm okuyanlar için duası yapılabilir, yani uygunsa tabiki, bu da bir fikir böyle de yapılabilir bence ?
Sağolasın ağzına sağlık Rabbim kabul eder inşallah :)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[tr]
[td] ilhanazz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] yasakhayal[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] nuarin[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] hancek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] melek181[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] zikzak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] RUYAbuse[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] canommm[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] mersah22[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] karabiberim20[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] pureipek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] alnaok[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
ben de aynı şekilde düşünüyorum, sayısını tam tutmak önemli burada, okuyanlar kaçar tane okuduğunu gönderip toparlanır, herkes aynı miktarı okuyamayabilir kimi az kimi çok hepsi toparlandıktan sonra mesela 4400 olduğunda kalan 44 adeti okuyan kişi kadar bölüp herkese kaçar tane düşerse onu okur, sonra da tüm okuyanlar için duası yapılabilir, yani uygunsa tabiki, bu da bir fikir böyle de yapılabilir bence ?
bende ayni senin gibi düsünüyom ipekim sen daha güzel ifade etmissinnn..en azindan haftalarca sira beklenmek zorunda kalinmaz.cünkü bazi kizlarin isimleri en altta :26:öyle olursa dahada güzel olurrr
ipekim bende cikimda senin yasinini okumbelki yarin reglim ne gelebilirrr:26:
ipeğim okudum ben Allah kabul etsin
ben zaten sıralı olduğunu bilmiyordum ama gerçekten öyle sıralı olunca çok uzun sürer bu okuma süreleri,
eğer tek kişi için olmalı diye bir koşul yoksa, böyle yapalım bence de, her okunan 4444 adet, her okuyan kişi
için geçerli olursa daha iyi olmazmı? bir taneyi bitirip diğerine geçince onun da duası okuyan tüm kişiler için yapılır..
bu sırada bakmışız herkes aynı anda gebe kalıyomuymuş, Yüce Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah :)
işte şifa için bebek için canım, söyle gelişti bu, bizm kv duymuş, çokça yasin okuyalım ama herkes birer tane demişler,
nedeni de kimin duasının kabul olunacağı bilinmez, farklı farklı kimseler birer tane okusun denmiş ..
ben de başladım işte arkadaşlarıma filan annelerine, insanlar da cemaatlerine söyleyince birer tane de olsa çıkıyor
kimileri ben 30 tane okuturum diyo sanırım onlar da sohbetlerindeki kimselere okutuyorlar öyle işte canım ...
canım peki toplam kaç yasin-i şerif okutacaksın sayısı varmı?
yasakhayalimmmmmmm canımmmm benim bana hepsi uyar ben size ayak uydururum, siz yeterki belirleyin, yalnız ben c.tesi - pazar pek giremem, yarın dr dayım pazarda temizlik yaparım,
eğer okuma işi hafta sonu başlarsa bana bildirirmisiniz özelden mesaj olarak tatlım...
533 tane inşallah, biraz toparladık zaten kendimi sona bıraktım, bitince ben de okuyup dua yapıcam inşallah ..
nazım banada özelden bılqı ver cunku salten tefrıcıyeyı 4444 kere okuyacaqız ya fazlasını okuduqumuz zaman qunah oluyormus . hocalar oyle dedı yanı herkeze daqıtalım ne kadar okunacaqını bosuna qunaha qırmeyelım olmaz mı ?
abovvvvçok değil mi yaa, canım bende 41tane falan düşündüm, nasıl toplanırki o kadar yasin?
533 ün anlamı ne peki? niye o kadar tatlım.
çok şok olmuş gördüm seni canomgüldürdün beni yaw
ya bu konu biraz karışık ama böle gelişti işte,bakalım kısmet toplıcaz inşallah yapıyoruz bişeyler
kv de baya bi toplamış zaten,mühim olan kaç oduğu da değil, içerisinden biri kabul olsa bana yeter
rabbim günahsız kullarının duaları hürmetine, mübarek zatların hayırlı amelleri hürmetine
hepimizin dualarını kabul etsin inşallah ..
Nihayet kuafordeyiiim:))))
533 tane inşallah, biraz toparladık zaten kendimi sona bıraktım, bitince ben de okuyup dua yapıcam inşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?