Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bazen insanların yüzlerindeki ifadeleri bunlara benzetiyorum
gülmek istiyorum, artık uzun zamandır
pek gülemiyordum şimdi motive olmaya çalışıyorum da birazcık

cok tatlisim ipekimmm

ipekim buraya gel yawrukusum biraz dertlesiriz valla hepimizin sorunlari vardir kesin ama elimizden geldigince biraz dertlerimizden uzaklasmaya calisiyoruzzzz

bence öylesi daha uygun canocanimm..tamam baslarsa hepinize bildirriz

ipekim güldü sonundaaa

kızlar ben salavatı tefriciyeye basladım 100 tane okuyabildim ancak akşamda 100 okursam 20 25 günde anca biter

tesekkürler zeynebnurummmm

o zaman sana şöyle önereyim, 123 olsun yani 3 defa 41 yasin, onu da paylaşabilirsin ama insanlar birden fazla okuyabilirler,
sonra sen duasını yaparsın yine ok ??

ipekim okudum allahh kabul etsin canimm

cok tatlisim ipekimmm

ipekim buraya gel yawrukusum biraz dertlesiriz valla hepimizin sorunlari vardir kesin ama elimizden geldigince biraz dertlerimizden uzaklasmaya calisiyoruzzzz

ağzına sağlık canım çok sağol .. geliyorum ya bu topiğe ilk zamanlarda da hatta şaka yapmıştım
havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun diye bi laf vardı bi spikerden bi zamanlar çok popülerdi
bu topik de ona benziyo biraz işte :)

canimsin benimm doru valla havamiz hep iyi olsunnn

ipekim güldü sonundaaa

evet gülmeye çalışyrum :26: acaba gelecek de ona mı delalettir, hayıra yoralım hayrolsun

zikzakim basladinmi masalalhhhh

kac tane okuycann daha ben bilmiyomki bu aksam toplansakta bi konussakk herkesemi okunacakk diyee:26:

bence iyi etmiş zikzak başlamakla :13: kaç tane olursa olsun okunan kârdır
akşam ben de giremeye çalışırım, diğerleri de fikrini söylesinler tabiki bizim fikirler ortada
buna göre devam edilir inşallah

zikzakim basladinmi masalalhhhh

kac tane okuycann daha ben bilmiyomki bu aksam toplansakta bi konussakk herkesemi okunacakk diyee:26:

basladım canım uzun zamandır niyetleniyordum sonunda başlayabildim başlayınca listeye görede okurum ama kendime niyetlendim onuda okurum 4444 okunması gerekiyormus canım

nerdeydinnnnn findigim nerdeydii

Selam yavrum dun yedik sonra tutturdu bu sogukta yuruyelim diye gittik yuyrduk geldik tv fln acmadik mum fln yaktik uzandim ben uyumus kalmisim yeni geldim bugunde misafir gelicek daha gelmedi beklemedeyim gecmisi okuyamadim ne var ne yok

kizlar abdestlimi okunacak salati tefriciyee bazi yerlerde sart degil diyoda:26:

Son düzenleme:

canım bak bu olur anladım demek istediğini şimdi, denicem inşallah bende sağolsun kızlar hemen yardımcı oluyolar zaten, burdaki arkilerim okurlar biliyorum ben, gerisini de annemden falan isterim,

Selam yavrum dun yedik sonra tutturdu bu sogukta yuruyelim diye gittik yuyrduk geldik tv fln acmadik mum fln yaktik uzandim ben uyumus kalmisim yeni geldim bugunde misafir gelicek daha gelmedi beklemedeyim gecmisi okuyamadim ne var ne yok

yaw ne romantikkk

yaw dün gece 500.sayfa kutlamamiz vardi bi görseydin halimizi 500 ulasmak icin nasi sacmaladikkneyseki ulastikkloorim nerdesin yardima gel dedimmm

yaw ne romantikkk

yaw dün gece 500.sayfa kutlamamiz vardi bi görseydin halimizi 500 ulasmak icin nasi sacmaladikkneyseki ulastikkloorim nerdesin yardima gel dedimmm

cidden mi kiz gelmezmiydim bilseydim 500.sayfa kutlamasina Hayirli ugurlu olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…