- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #5.221
bazen insanların yüzlerindeki ifadeleri bunlara benzetiyorum
gülmek istiyorum, artık uzun zamandır
pek gülemiyordum şimdi motive olmaya çalışıyorum da birazcık
canım peki toplam kaç yasin-i şerif okutacaksın sayısı varmı?
yasakhayalimmmmmmm canımmmm benim bana hepsi uyar ben size ayak uydururum, siz yeterki belirleyin, yalnız ben c.tesi - pazar pek giremem, yarın dr dayım pazarda temizlik yaparım,
eğer okuma işi hafta sonu başlarsa bana bildirirmisiniz özelden mesaj olarak tatlım...
abovvvvçok değil mi yaa, canım bende 41tane falan düşündüm, nasıl toplanırki o kadar yasin?
533 ün anlamı ne peki? niye o kadar tatlım.
çok şok olmuş gördüm seni canomgüldürdün beni yaw
ya bu konu biraz karışık ama böle gelişti işte,bakalım kısmet toplıcaz inşallah yapıyoruz bişeyler
kv de baya bi toplamış zaten,mühim olan kaç oduğu da değil, içerisinden biri kabul olsa bana yeter
rabbim günahsız kullarının duaları hürmetine, mübarek zatların hayırlı amelleri hürmetine
hepimizin dualarını kabul etsin inşallah ..
canımm yaa hangi hoca söylemiş fazla okunursa günah olur diyee olurmu hiç öyle şeyy
amaa bu duayı bi kapının anahtarıı gibi düşünün onahtarın dişlerinden biri eksik veya fazla olursa nasıl kapıı açılmazsaa bu duada öylee eksik okuyuncada fazla okuyuncada GUNAH OLMAZZZZ ama belki kabul olmaya bilirr bunu biz bilemeyizz Allah çok buyuk kabulde edebilir ümidi kesmemek lazımm
okuyunca yazmak istedimmm yanlış bilinmesini istememmm
evet canım şaşırdım, sayı çok değil aslında ama herkesten bir yasin olunca 553 kişiyi nasıl toplarım acaba dedim kendi kendime :))))
mesela ben niyetlesem 100 kişi diye olur mu ki acaba?
ohh ne güzel süslen püslen canım, keyfini çıkar :))))
ipekim okudum allahh kabul etsin canimm
cok tatlisim ipekimmm
ipekim buraya gel yawrukusum biraz dertlesirizvalla hepimizin sorunlari vardir kesin ama elimizden geldigince biraz dertlerimizden uzaklasmaya calisiyoruzzzz
kızlar ben salavatı tefriciyeye basladım 100 tane okuyabildim ancak akşamda 100 okursam 20 25 günde anca biter
o zaman sana şöyle önereyim, 123 olsun yani 3 defa 41 yasin, onu da paylaşabilirsin ama insanlar birden fazla okuyabilirler,
sonra sen duasını yaparsın yine ok ??
ağzına sağlık canım çok sağol .. geliyorum ya bu topiğe ilk zamanlarda da hatta şaka yapmıştım
havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun diye bi laf vardı bi spikerden bi zamanlar çok popülerdi
bu topik de ona benziyo biraz işte :)
ipekim güldü sonundaaa
zikzakim basladinmi masalalhhhh
kac tane okuycann daha ben bilmiyomki bu aksam toplansakta bi konussakk herkesemi okunacakk diyee:26:
zikzakim basladinmi masalalhhhh
kac tane okuycann daha ben bilmiyomki bu aksam toplansakta bi konussakk herkesemi okunacakk diyee:26:
nerdeydinnnnn findigim nerdeydii
o zaman sana şöyle önereyim, 123 olsun yani 3 defa 41 yasin, onu da paylaşabilirsin ama insanlar birden fazla okuyabilirler,
sonra sen duasını yaparsın yine ok ??
ağzına sağlık canım çok sağol .. geliyorum ya bu topiğe ilk zamanlarda da hatta şaka yapmıştım
havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun diye bi laf vardı bi spikerden bi zamanlar çok popülerdi
bu topik de ona benziyo biraz işte :)
Selam yavrum dun yedik sonra tutturdu bu sogukta yuruyelim diye gittik yuyrduk geldik tv fln acmadik mum fln yaktik uzandim ben uyumus kalmisimyeni geldim bugunde misafir gelicek daha gelmedi beklemedeyim gecmisi okuyamadim ne var ne yok
kizlar abdestlimi okunacak salati tefriciyee bazi yerlerde sart degil diyoda:26:
yaw ne romantikkk
yaw dün gece 500.sayfa kutlamamiz vardi bi görseydin halimizi 500 ulasmak icin nasi sacmaladikkneyseki ulastikk loorim nerdesin yardima gel dedimmm
kime okuyoruz ne zaman okuyoruz kac tane okuyoruz
loorim sende eklenmek istermisinn.dua edecez birbirimize liste olusturuyozzzz..simdi 12 kisi olduk senle 13 olurrrpazartesi baslanilacak tam netlessin söylerim ben sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?