- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #5.241
cidden mi kizgelmezmiydim bilseydim 500.sayfa kutlamasina Hayirli ugurlu olsun insallah
kizlar abdestlimi okunacak salati tefriciyee bazi yerlerde sart degil diyoda:26:
kizlar abdestlimi okunacak salati tefriciyee bazi yerlerde sart degil diyoda:26:
okurum tabiki yavrriiiiimmmmm bos bos oturacagima
yaw hic sorma seni bekledim gelmedinnbaya kalabalikti topikk..görenler bizi delirdi sandi galiba.yeni bi kiz geliyo merhaba diyo ilhannazimm saol gel son 5 sayfa diyo kiz böyle oldu eminim bunlar ne diyo diye film gibiydikk
canım bildiğim kadarıyla ilk dua için abdestli başlarsın, sonrasını normal okuyabiliyosun,ama yanlışta biliyo olabilirim, ben daha önce böyle yapmıştım çünkü :)))
canım hiç bilgim yok o konuda abdestli okudum ben
alah razi olsunnnnnn lorimmminsalalhh hamile olmayanlar hayirlisiyla hamile kalir senin ve nuarinim gibi hamislerde hayirlisiyla kucagina alir diye dua ederiz sonunda
ayy inanmikyorum tam benlikmis demekki yaa uff nasil kacirdim ben bunu
ne demek yasakhayalim dua sonucta okurum ama ne okicam ?
yaw valla öyleydi sen de olsaydin daha cabuk ulasirdikk
loorimm hancekimin dün gece sana selam söylememi istedibugün yok nisanda ..gittimi doktora bende gitmis kan almislar dedimm yaw halen sana üzülüyodu yedimi diye sordu baklavayi halen niye aklina dsürdüm diye üzüüp duruyoo
ilk önce salati tefriciye ile basliycazz haberin olsunnn
taksit taksit soruyorum ama yasakhayalim kac tane okicazz
ooyyy yavrummm yaaaa hancegimm benim a.s seviyorum ben onu yaaa cok tatli biri yedim yedim yemem miii
lorimm listeye belki eklenmek isteyen olur diye pazartesiye kadar bekliyoz aama simdidende baslaya bilinir ne kadar okuyabilirsennn
hancegim buradaya
tamam yasakhayalim ben aksama okumaya calisirim o zaman pazarteside soylerim kac tane okudugumu
yazamiyo telden bakiyodur.en son kuafördeyim yazabildi baskada bisey yazmadii
heee anladimmmm yasakhayalimmmben bi salati tefriceye bakiyim ne kadr uzun fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?