Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

cidden mi kiz gelmezmiydim bilseydim 500.sayfa kutlamasina Hayirli ugurlu olsun insallah

yaw hic sorma seni bekledim gelmedinnbaya kalabalikti topikk..görenler bizi delirdi sandi galiba.yeni bi kiz geliyo merhaba diyo ilhannazimm saol gel son 5 sayfa diyo kiz böyle oldu eminim bunlar ne diyo diyefilm gibiydikk

okurum tabiki yavrriiiiimmmmm bos bos oturacagima

allah razi olsunnnnnn lorimmminsalalhh hamile olmayanlar hayirlisiyla hamile kalir diye senin ve nuarinim gibi hamislerde hayirlisiyla kucagina alir diye dua ederiz sonunda

Son düzenleme:
puripek im canım bende okurum yasin sana demeyi unutmuşum az önce diğer sorularımı sormaktan
ama hemen bugün okuyamam, haftasonu okurum pazartesi bildiririm olur mu tatlım...

yaw hic sorma seni bekledim gelmedinnbaya kalabalikti topikk..görenler bizi delirdi sandi galiba.yeni bi kiz geliyo merhaba diyo ilhannazimm saol gel son 5 sayfa diyo kiz böyle oldu eminim bunlar ne diyo diyefilm gibiydikk

ayy inanmikyorum tam benlikmis demekki yaa uff nasil kacirdim ben bunu

ayy inanmikyorum tam benlikmis demekki yaa uff nasil kacirdim ben bunu

yaw valla öyleydi sen de olsaydin daha cabuk ulasirdikk

loorimm hancekimin dün gece sana selam söylememi istedibugün yok nisanda ..gittimi doktora dedi bende gitmis kan almislar dedimmyaw halen sana üzülüyodu yedimi diye sordu baklavayi halen niye aklina düsürdüm diye üzülüp duruyoo

Son düzenleme:

ooyyy yavrummm yaaaa hancegimm benim a.s seviyorum ben onu yaaa cok tatli biri yedim yedim yemem miii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…