- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #5.261
canım bildiğim kadarıyla ilk dua için abdestli başlarsın, sonrasını normal okuyabiliyosun,ama yanlışta biliyo olabilirim, ben daha önce böyle yapmıştım çünkü :)))
canım hiç bilgim yok o konuda abdestli okudum ben
puripek im canım bende okurum yasin sana demeyi unutmuşum az önce diğer sorularımı sormaktan
ama hemen bugün okuyamam, haftasonu okurum pazartesi bildiririm olur mu tatlım...
hancegim buradaya
şimdi hanımlar bence abdestli okumakta fayda var, Rabbimden dileyeceğiz, onun kelamını okuyoruz neticede,
dua etmenin de bir adabı olur denmişti, abdestli olmak, kıbleye dönmek,öncesinde istiğfar etmek ki bunu zaten
belirtmişler, bunun gibi birsürü detay var, yapabildiğimiz kadar fazlasını yapmak duamızın daha çabuk kabul
olmasına vesile olur inşallahörgü ören hatun kişi nerdeydi, heh buldum
yaww merak ettimdi acaba bana okuycenmi diyesaydırdın soruları tabi unutursun
ok haftasonu olur sağol canım 5 oldu şimdi burdaki toplamım da :) bereket versin :)
Çok uykum geldi kızlar yaa böyle oturmak bana göre değil.Gecede geç yapinca uykum geldi iyiceee
Çok uykum geldi kızlar yaa böyle oturmak bana göre değil.Gecede geç yapinca uykum geldi iyiceee
abdestli daha iyi olur aslinda:26:
ipekim böyle gülen smile yaptigini görünce mutlu oluyomm
dorusun ipekimm abdestli ve kibleye dönülerek okunmasi daha iyi olurrr hepimizde öyle yapalimm insalalahhh
kuzucuklar bi topikte söyle yapiyolarr..mesala salati tefriciyeye tam sayisiyla okudktan sonra dua eden herkes icin sonunda dua ediliyo bi kisi icin degill ..yani ayni ayda bi cok kisi icin dua edilmis oluyo sirasini beklemeye gerek yok.bizdemi öyle yapsak acaba ..ama bu sadece bi fikir cogunluk ne derse uyarim ben..
ipekimm canımmm Allah kabul etsin okudum yasiniRabbim kabul etsin
öle olumuymuş ben bilimodum yasakım egeğer olur derseniz oluurr
kizlar kusura bakmayinn bisey sorcam besleme cekecekmiyizzz tefriciye okumadan önce:26:
ipekimm canımmm Allah kabul etsin okudum yasiniRabbim kabul etsin
şunu demek istedim ben, dua vardır dilden edilir, dua vardır kalpten edilir, denir ya hani
şimdi bu tarz şeylere dikkat etmek niyetimizin halis olduğunu, itikatımızın tam olduğunu
yaptığımızı içten samimiyetle ve inanarak yaptığımızın göstergesidir biraz da
bizim dualarımız kalpten edilenlerden olsun inşallah :)
kızlar ben salavatı tefriciyeye basladım 100 tane okuyabildim ancak akşamda 100 okursam 20 25 günde anca biter
yasin demi okicazzzvalla yarim gun gelmedim neler kacirdim yaaa :26:
öle olumuymuş ben bilimodum yasakım egeğer olur derseniz oluurr
yasin demi okicazzzvalla yarim gun gelmedim neler kacirdim yaaa :26:
yasakcımm ilhanazz detaylı yazmıştı okumadınmı sen o mesajda bakym
öncesinde 21 istiğfar, sonra bir besmele sonra iilkini okuyosun sonra peşpeşe devam edebiliyosun
diye hatırlıyorum, sen bir daha bak yine de ilhanazın mesajına canım
ağzına sağlık canım benim Amin Rabbim kabul etsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?