Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım bildiğim kadarıyla ilk dua için abdestli başlarsın, sonrasını normal okuyabiliyosun,ama yanlışta biliyo olabilirim, ben daha önce böyle yapmıştım çünkü :)))

canım hiç bilgim yok o konuda abdestli okudum ben

şimdi hanımlar bence abdestli okumakta fayda var, Rabbimden dileyeceğiz, onun kelamını okuyoruz neticede,
dua etmenin de bir adabı olur denmişti, abdestli olmak, kıbleye dönmek,öncesinde istiğfar etmek ki bunu zaten
belirtmişler, bunun gibi birsürü detay var, yapabildiğimiz kadar fazlasını yapmak duamızın daha çabuk kabul
olmasına vesile olur inşallah örgü ören hatun kişi nerdeydi, heh buldum

puripek im canım bende okurum yasin sana demeyi unutmuşum az önce diğer sorularımı sormaktan
ama hemen bugün okuyamam, haftasonu okurum pazartesi bildiririm olur mu tatlım...

yaww merak ettimdi acaba bana okuycenmi diye saydırdın soruları tabi unutursun
ok haftasonu olur sağol canım 5 oldu şimdi burdaki toplamım da :) bereket versin :)

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

Bu fazilettendir ki, salavât okuyan kimsenin bütün işleri Allah tarafından kolaylaştırılır. İşleri düzgün yolunda gider. Gönül sıkıntısı olmaz. Gamı, kederi, sıkıntıları kendiliğinden kalkar. Geçim darlığı çekenlerin rızkı bollaşır, kazancına bereket gelir, geçim darlığı çekmez. Bütün duâları kabuldur. Her istek ve dileği yerine gelir. Ümid ve muradı hasıl olur.

Bu salavât, 3,5,7,11,21 veya 41 kere okunabilir. Herkes vaktine göre az veya çok okuyabilir. İsteyen 3 kere… isteyen 41 kere okur. Fazileti, sevabı buna göredir.

Çok önemli işlerin gerçekleşmesi için bu salavât (4444) defa okunur. Gelecek musibetlerden (belâ ve kazalardan) korunmak ve kurtulmak için de (4444) defa okunur. Altından kalkamadığın musibetlerin gitmesi için de aynı şekilde okunur.

ipekim böyle gülen smile yaptigini görünce mutlu oluyomm

dorusun ipekimm abdestli ve kibleye dönülerek okunmasi daha iyi olurrr hepimizde öyle yapalimm insalalahhh

ipekimm canımmm Allah kabul etsin okudum yasini Rabbim kabul etsin

abdestli daha iyi olur aslinda:26:

ipekim böyle gülen smile yaptigini görünce mutlu oluyomm

dorusun ipekimm abdestli ve kibleye dönülerek okunmasi daha iyi olurrr hepimizde öyle yapalimm insalalahhh

şunu demek istedim ben, dua vardır dilden edilir, dua vardır kalpten edilir, denir ya hani
şimdi bu tarz şeylere dikkat etmek niyetimizin halis olduğunu, itikatımızın tam olduğunu
yaptığımızı içten samimiyetle ve inanarak yaptığımızın göstergesidir biraz da
bizim dualarımız kalpten edilenlerden olsun inşallah :)

öle olumuymuş ben bilimodum yasakım egeğer olur derseniz oluurr

kizlar kusura bakmayinn bisey sorcam besleme cekecekmiyizzz tefriciye okumadan önce:26:

yasakcımm ilhanazz detaylı yazmıştı okumadınmı sen o mesajda bakym
öncesinde 21 istiğfar, sonra bir besmele sonra iilkini okuyosun sonra peşpeşe devam edebiliyosun
diye hatırlıyorum, sen bir daha bak yine de ilhanazın mesajına canım

ipekimm canımmm Allah kabul etsin okudum yasini Rabbim kabul etsin

ağzına sağlık canım benim Amin Rabbim kabul etsin inşallah :)

insalalhh ipekimmmm

öle olumuymuş ben bilimodum yasakım egeğer olur derseniz oluurr

nazcığım ben de bunu biraz araştırır sorarım bazı kişilere kesin bilgi alır ona göre yaparız o zaman :)

yasin demi okicazzz valla yarim gun gelmedim neler kacirdim yaaa :26:

loori mrb hoşgelmişin, hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
yasin ben istedim bugün kızlardan, benm ayrı bir durum vardı da onun için istemiştim

yok ben okumadimm .ilhannazim hangi sayfa o yazdigin mesajj.aslinda sürekli öne getirilse benim gibi görmeyenlerde okurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…