Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hosbulduk canim daha once bilseydim okurdum ama aksama bu salati tefriciye ile birlikte onuda okurum insallah

cidden mi kiz gelmezmiydim bilseydim 500.sayfa kutlamasina Hayirli ugurlu olsun insallah

kendimizi paraladıkk lorimmm akşamm hatta meleğim artık yeni gelen ark.hoş gelednizz ama hadi çabuk son 5 sayfa falanyazyoduu 60:: ay melekim hiç unutmıcamm vallaaa akşam o telaşede dillendirmedim çok güldüm bak hala gülyümmm

yasakhayalimm anlatti yaa valla ne kadar cok isterdim bende olmak sacmalamak ne guzel bunu yapalim haftada bir

loooriiiiiimmm ekledm canımmm

Son düzenleme:
hosbulduk canim daha once bilseydim okurdum ama aksama bu salati tefriciye ile birlikte onuda okurum insallah

sağol canım olsun okuyamazsan da canın sağolsun :)

canım ben şimdii okudumm Yasin kitabımda abdestli ve kıbleye dönük okunacakmışş

tam da böyle dediydim ama demedimmi yasağım, bak aynen yazıyomuş işte

yaw hic sorma seni bekledim gelmedinnbaya kalabalikti topikk..görenler bizi delirdi sandi galiba.yeni bi kiz geliyo merhaba diyo ilhannazimm saol gel son 5 sayfa diyo kiz böyle oldu eminim bunlar ne diyo diyefilm gibiydikk
ben değildimm yasakımmmmm melekimdi melekimmm

yavrukusum sen de paylaştıydın o mesajı hani katılan kimse yokmu yazdın ya bugün
çok dikkatliyimdir yasakcım canım benim kus ucurmam yani

valla dikkatli okumamisimm ipekimmhemide ben alinti yaptimmm

abovv benim gidisatim iyi degilll leyla oldumm iyiceeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…