- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #5.301
kizlar kusura bakmayinn bisey sorcam besleme cekecekmiyizzz tefriciye okumadan önce:26:
yasin demi okicazzzvalla yarim gun gelmedim neler kacirdim yaaa :26:
o zaman topikteki herkesin ismini sayar onlara niyet eder oyle baslariz
yok lorim ipekimmm dedi okurmusnuz die yüce rabbim kabul ederse onun için okudukk
Allah kabul etsin ben 1 tanede bizim için okudumm canlarımm Allahım evclarmızı versin sağsalim kucaklayaım iyi anababalar olalım diee inş kabul olurrr
yasakcımm ilhanazz detaylı yazmıştı okumadınmı sen o mesajda bakym
öncesinde 21 istiğfar, sonra bir besmele sonra iilkini okuyosun sonra peşpeşe devam edebiliyosun
diye hatırlıyorum, sen bir daha bak yine de ilhanazın mesajına canım
ağzına sağlık canım benim Amin Rabbim kabul etsin inşallah :)
nuarinim dedi dua bitince nazamazı varmışş o namazını ben kılar okuduğumuz kişiye bağışlaım dedi ozaman hepimize tek tekmi bağışlıcak bilmiorum kii yaww bi araştırayım bakalımm
nuarinim dedi dua bitince nazamazı varmışş o namazını ben kılar okuduğumuz kişiye bağışlaım dedi ozaman hepimize tek tekmi bağışlıcak bilmiorum kii yaww bi araştırayım bakalımm
kızlar bana bır bakarmısınız?
kizz loori olarak ekle boyle afilli durmadi ismim
şimdi senin alıntı yaptığın mesajı arıcaktım yasağım yawww bak ne kaa dikkat etmişim
şu gözlere baksana sennkül yutmam ben
yaptımm loorrimmmm
o değil iismleri yazarken hemm yasakım yazyok silyom tezede lorşm yazdım düzeltdimmm hep bi m takısı ekliorum yanlışlaa
saol ilhananzimmmmm simdi okudum iyiceeeevet yasakımm bakk
salat-ı tefriciyye
اللهـم صل صلاة كاملة وسلم سلاماً تاماً على سيدنا محمد الذي تنحل به العقد وتنفرج به الكرب وتقضى به الحوائج وتنال به الرغائب وحسن الخواتم ويستسقى الغمام بوجهه الكريم وعلى آله وصحبه في كل لمحة ونفس بعدد كل معلوم لك.
Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihil ukadu ve tenfericu bihil-kürabu ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-rağâibu ve husnul-havâtimi ve yusteskal-ğamâmu bi-vechihil-kerîmi ve alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-adedi külli malûmin lek....
AMİN....
**Okuma niyet eden kişi başlamadan önce 21 defa estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh denilmelidir.
**Bir defada euzu besmele çekilip, duasına başlamalı ve ne kadar okuyacaksa duasını okumalıdır....
yazdımm dıı
balim nereden siliniyo yaaa uff yazamiyorum da msj hemen hallediyim
o gun sohbettekı hoca hanım dedi ki salete tefrıcıye qıbı okunack duaların sayısı kadar okumamız qerekıyormus fazladan okumamak qerekıyormus ona qore daqılım yapalım . yazmısdım ama ben sız konusmaları baya ılerletınce okuyamadım qeçmısı . oyle yapsak olur mu ? mesela kımler kaç tane okursa oyle yapalım fazla olursa 2 qrub yapalım fazladan okumayalım anlatabıldım mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?