Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kizlar kusura bakmayinn bisey sorcam besleme cekecekmiyizzz tefriciye okumadan önce:26:

evet yasakımm bakk

salat-ı tefriciyye

اللهـم صل صلاة كاملة وسلم سلاماً تاماً على سيدنا محمد الذي تنحل به العقد وتنفرج به الكرب وتقضى به الحوائج وتنال به الرغائب وحسن الخواتم ويستسقى الغمام بوجهه الكريم وعلى آله وصحبه في كل لمحة ونفس بعدد كل معلوم لك.

Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek....

AMİN....

**Okuma niyet eden kişi başlamadan önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” denilmelidir.

**Bir defada “euzu besmele” çekilip, duasına başlamalı ve ne kadar okuyacaksa duasını okumalıdır....
yazdımm dıı

yasin demi okicazzz valla yarim gun gelmedim neler kacirdim yaaa :26:

yok lorim ipekimmm dedi okurmusnuz die yüce rabbim kabul ederse onun için okudukk
Allah kabul etsin ben 1 tanede bizim için okudumm canlarımm Allahım evclarmızı versin sağsalim kucaklayaım iyi anababalar olalım diee inş kabul olurrr

o zaman topikteki herkesin ismini sayar onlara niyet eder oyle baslariz

nuarinim dedi dua bitince nazamazı varmışş o namazını ben kılar okuduğumuz kişiye bağışlaım dedi ozaman hepimize tek tekmi bağışlıcak bilmiorum kii yaww bi araştırayım bakalımm

anladim tatlimmmm ne biliyim onuda okuyabilirim haftada hepimiz 1 er kere neden olmasin dua her kapiyi acar insallah canimm

inşallah bitanemmm rabbim güzel gönlüne göre versinn

nuarinim dedi dua bitince nazamazı varmışş o namazını ben kılar okuduğumuz kişiye bağışlaım dedi ozaman hepimize tek tekmi bağışlıcak bilmiorum kii yaww bi araştırayım bakalımm

ne biliyim yasakhayalim herkese birden bagislanabilir fln dedi herkesin adini tek tek soyler bu sekilde de olur

evet canım araştıralım da biraz yanlış birşey olmasın, ben de akşam bakınır sonra girerim KK ya konuyu netleştiririz inşallah

kizz loori olarak ekle boyle afilli durmadi ismim

yaptımm loorrimmmm
o değil iismleri yazarken hemm yasakım yazyok silyom tezede lorşm yazdım düzeltdimmm hep bi m takısı ekliorum yanlışlaa

o gun sohbettekı hoca hanım dedi ki salete tefrıcıye qıbı okunack duaların sayısı kadar okumamız qerekıyormus fazladan okumamak qerekıyormus ona qore daqılım yapalım . yazmısdım ama ben sız konusmaları baya ılerletınce okuyamadım qeçmısı . oyle yapsak olur mu ? mesela kımler kaç tane okursa oyle yapalım fazla olursa 2 qrub yapalım fazladan okumayalım anlatabıldım mı ??

saol ilhananzimmmmm simdi okudum iyiceee

simdi 13 kisi oldukk:26:100 taneden basliyalimmm bi önce:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…