Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızmadın inşallah şaka yaptımdı :26: kaçırsak nolur yahu ben gülelim diye öle yazdım peşpeşe :26:

yok ipekim ne kizmasi canimm benimm bunlari takilacak yasi gectim coktannn

öyle herseye alinilir mi senin icin rahat olsun heleki sizler gibi sevdigim kisilere hic kizmam

Son düzenleme:
simdi 13 kisi oldukk:26:100 taneden basliyalimmm bi önce:26:

quzum ben akşam banyo yaptıktan sonra başlayayım inş . ev yerleştırme telası var ya benım ara sıra kaç tane okuduqumuza daır toplam sayılarımızı ozelden msj atın banada dıkkatlı olayım .

tamamm bitanemmm zaten herkez bellli olsunn ona göre kim kaçtane okuyabilirse yandaki kutuklara yazcam ben mesela ben okudum bugun ama peltek olduğumdan yavaş yavaş heceleyerek okuyorum yani ben yavaş okudumdan diemem 500 tane okurumm diee ama naparızz mesela dedin ki 200 tane sonra bitti hata 4444 tü tamamlayamadık dielm oradan devam edersn gibi baktım çok kişiyiz tamamlıyoruzz gelen ark.larımıza 2. grup yaparızz hakslınnn Allah kabul etsinde tam adette okuruss

simdi 13 kisi oldukk:26:100 taneden basliyalimmm bi önce:26:

bilmiorum ki yasakım ben gitcem birazdann anneme hafta sonu yokumm zaten haftasonlarıda kursum vaaa :26::26::26: ama isterseniz başlayalımmm ben herkse ilk 100 ad yazarı kim nezaman bittirise özleden bitti devam etmek istiorum der 100 ad. daha olurr

konunun başını kaçrdıqım ıcın nasıl okuyacaqız bat'ı yaklaşanlara mı okuyacaqız ?? sırayla ?
bıde sey yapalım ılk başlamadan once 3 kere salavat qetırelım bıtnce de 3 kere qetırelım bır yerde okumusdum hatta onun sohbetınıde ben yapmısdım cemaatteeyken salavatı şerif mubarek olduqu ıcın onun arasında kalan dualarımızda hemen kabul olurmus ole okmusdum sımdı qeçmıs zaman unuttum bırde çekdıqım sıkıntılardan dolayı aşırı derecede unutkanlık basladı bende hatırlayamıyorum ama salavatta qetırelım dua ya baslamadan ve duamız bıttıkden sonra 3 er tane onuda ekle sen quzum

ilhananzimm okumaya baslayalimm listede görürüz kim ne kadar okuyo sonrada toplanir yine eksikler tamamlanirrr ..herkes bismillah deyippp bi baslasinnn

kuzular şimdi ilk kime okunacak dua netlestimi?

canımm şimdi bir sorumuz vaar sen biirsin böle tek tek kişi için mi okualım yoksa 4444 tane okuyuo duaya katılan herkzemi bağışlayalım dioruzz öle olu mu :26::26::26:

kuzular şimdi ilk kime okunacak dua netlestimi?

nuarinim canim benimm sen ne dersin bilmiyorum ama biz söyle düsündük salati tefriciye tamm 4444 okunacak ya bi kisiye okunursa digerlerine sira cok gecgelir cünkü bazi kizlarin isimleri altta.bizde dedikki 4444 tam sayi okunsun sonucta okuyan herkese dua edilsin 1 kisiye degilde okuyan herkese dua edilsinn.ama mesala 41 meryem sursi okunucagi sirada o bi kisiye okunsun o cabuk biter cünküü:26:

Son düzenleme:

canım başlamadn önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” diyoruz bu salavatımı diosunn :26::26::26:

canımm şimdi bir sorumuz vaar sen biirsin böle tek tek kişi için mi okualım yoksa 4444 tane okuyuo duaya katılan herkzemi bağışlayalım dioruzz öle olu mu :26::26::26:

ya bat ı yaklaşanlara okuyalım bence. zaten yasın qbı uzun deqıl sure herkezın bat qunlerını pazartesım başa yazsın ona qore okuyalım derım. zcok kısıyız 1 qunde bıle bıtırırız. azcık toıkte az vakıt qecırrız 100 okuyacaqımıza 200 okuruz bıtırırız hemen he ne dersnız . qne karısmak ıstememde benım dusuncem bu .

kızlar siz nasıl uygun görursenız ben her türlu varım zaten ezbere bildgm icin sorun yok..

karabiberimm topluca tüm duayi okuyanlara sonucta dua edilse .öyle cok uzun sürer bi kisiye okunursa sürekli:26:

ruyamm simdiden baslayalimmm bi okumaya diyoruzz .tamm 4444 tane okunacakk..önce bi olmadi 100 tane okuyalimm tabi okuyabilirsenn ona göre sonra eksigi yine paylasirizz..

o zaman herkese 100 yazıorum canlarr bitiren özelden bitti der .. ve isterse okumaya devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…