- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #5.321
keske bi bulsan ipekimmm:18::18::18:doru valla bundan sonra daha dikkatli olcammm
gözümü böyle acacammm
kızmadın inşallah şaka yaptımdı :26: kaçırsak nolur yahu ben gülelim diye öle yazdım peşpeşe :26:
simdi 13 kisi oldukk:26:100 taneden basliyalimmm bi önce:26:
o gun sohbettekı hoca hanım dedi ki salete tefrıcıye qıbı okunack duaların sayısı kadar okumamız qerekıyormus fazladan okumamak qerekıyormus ona qore daqılım yapalım . yazmısdım ama ben sız konusmaları baya ılerletınce okuyamadım qeçmısı . oyle yapsak olur mu ? mesela kımler kaç tane okursa oyle yapalım fazla olursa 2 qrub yapalım fazladan okumayalım anlatabıldım mı ??
ben cikiyorumm kizlar gelirim insallah aksama
simdi 13 kisi oldukk:26:100 taneden basliyalimmm bi önce:26:
tamamm bitanemmm zaten herkez bellli olsunn ona göre kim kaçtane okuyabilirse yandaki kutuklara yazcam ben mesela ben okudum bugun ama peltekolduğumdan yavaş yavaş heceleyerek okuyorum yani ben yavaş okudumdan diemem 500 tane okurumm diee ama naparızz mesela dedin ki 200 tane sonra bitti hata 4444 tü tamamlayamadık dielm oradan devam edersn gibi baktım çok kişiyiz tamamlıyoruzz gelen ark.larımıza 2. grup yaparızz hakslınnn Allah kabul etsinde tam adette okuruss
bilmiorum ki yasakım ben gitcem birazdann anneme hafta sonu yokumm zaten haftasonlarıda kursum vaaa :26::26::26: ama isterseniz başlayalımmm ben herkse ilk 100 ad yazarı kim nezaman bittirise özleden bitti devam etmek istiorum der 100 ad. daha olurr
kuzular şimdi ilk kime okunacak dua netlestimi?
kuzular şimdi ilk kime okunacak dua netlestimi?
ilhananzimm okumaya baslayalimm listede görürüz kim ne kadar okuyo sonrada toplanir yine eksikler tamamlanirrr ..herkes bismillah deyippp bi baslasinnn
konunun başını kaçrdıqım ıcın nasıl okuyacaqız bat'ı yaklaşanlara mı okuyacaqız ?? sırayla ?
bıde sey yapalım ılk başlamadan once 3 kere salavat qetırelım bıtnce de 3 kere qetırelım bır yerde okumusdum hatta onun sohbetınıde ben yapmısdım cemaatteeyken salavatı şerif mubarek olduqu ıcın onun arasında kalan dualarımızda hemen kabul olurmus ole okmusdum sımdı qeçmıs zaman unuttum bırde çekdıqım sıkıntılardan dolayı aşırı derecede unutkanlık basladı bende hatırlayamıyorum ama salavatta qetırelım dua ya baslamadan ve duamız bıttıkden sonra 3 er tane onuda ekle sen quzum
canımm şimdi bir sorumuz vaar sen biirsin böle tek tek kişi için mi okualım yoksa 4444 tane okuyuo duaya katılan herkzemi bağışlayalım dioruzz öle olu mu:26::26::26:
Ne zaman başlıcaz canlarrr okumaya...
canımm şimdi bir sorumuz vaar sen biirsin böle tek tek kişi için mi okualım yoksa 4444 tane okuyuo duaya katılan herkzemi bağışlayalım dioruzz öle olu mu:26::26::26:
nuarinim canim benimm sen ne dersin bilmiyorum ama biz söyle düsündük salati tefriciye tamm 4444 okunacak ya bi kisiye okunursa digerlerine sira cok gecgelir cünkü bazi kizlarin isimleri altta.bizde dedikki 4444 tam sayi okunsun sonucta okuyan herkese dua edilsin 1 kisiye degilde okuyan herkese dua edilsinn.ama mesala 41 meryem sursi okunucagi sirada o bi kisiye okunsun o cabuk biter cünküü:26:
ya bat ı yaklaşanlara okuyalım bence. zaten yasın qbı uzun deqıl sure herkezın bat qunlerını pazartesım başa yazsın ona qore okuyalım derım. zcok kısıyız 1 qunde bıle bıtırırız. azcık toıkte az vakıt qecırrız 100 okuyacaqımıza 200 okuruz bıtırırız hemen he ne dersnız . qne karısmak ıstememde benım dusuncem bu .
ruyamm simdiden baslayalimmm bi okumaya diyoruzz .tamm 4444 tane okunacakk..önce bi olmadi 100 tane okuyalimm tabi okuyabilirsenn ona göre sonra eksigi yine paylasirizz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?