Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

4444 Salatı Tefriciyeyi okumanın adabı ve Okumadan önce neler yapmaliyiz

ÖNCE KARAR VERMELIYIZ HANGI HACET MURAT YADA DILEKICIN BU DUAYI OKUYACAGiZ .BU niyetle hareket eden kimse güzelce namaz abdesti alir.iki rekat Allah rizasi icin namaz kilar. namaz bitip selam verince 100 defa"Estağfirullahelaziyme ve Etubüileyh" diyerektövbe ve istigfar edelir

sonra Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim."İnnallahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima.
ayeti okunur ve Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlıyoruz....
Salat-ı Tefriciye
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

ilk baslarken bunlar yapildiktan sonraher zaman yatarken otururkenher sekilde okunur önemli olan sayiyi tam okumak. 4444 sayisi tamamlanninca
YA RABBI OKUDUGUM BU SALAVATI $ERIFE HÜRMETINE HACETLERIMI YADA $U $U MURADIMI VER ............diye Cenabi Hakka dua ve niyaz edilir (kaynak yusuf tavasli tam dua kitabi sayfa317 -320)

bilgi amaçlı paylaştım ben bunu,şu şekilde de öğrenmeye çalışacağım, hepimiz hayırlı evlat niyetiyle istiyorsak bu duayı,
aynı dilek için birden fazla kişiye bir defa okunan 4444 uygun olur mu diye öğrenip size haber vereceğim arkadaşlar ok ???

tamam ozaman bismiallah deyip baslayalimm önce 100 tane okuyalimm.tam sayi 4444 olunca dusi okuyan herkes icin yapilsinn...

rabbim kabul etsin insalalhhh...kibleye karsi abdestlii okuyalimmm..

salat-ı tefriciyye

اللهـم صل صلاة كاملة وسلم سلاماً تاماً على سيدنا محمد الذي تنحل به العقد وتنفرج به الكرب وتقضى به الحوائج وتنال به الرغائب وحسن الخواتم ويستسقى الغمام بوجهه الكريم وعلى آله وصحبه في كل لمحة ونفس بعدد كل معلوم لك.

Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek....

AMİN....

**Okuma niyet eden kişi başlamadan önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” denilmelidir.

**Bir defada “euzu besmele” çekilip, duasına başlamalı ve ne kadar okuyacaksa duasını okumalıdır...

canım başlamadn önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” diyoruz bu salavatımı diosunn :26::26::26:

tatlıkuşum bu senin yazdığın istiğfar oluyor tevbe yani rabbim tevbelerimizi kabul etsin inşallah:)

kızlar benm şimdi çıkmam lazım akşama gelicem ama beni bekletmeyin anacııım bayyy

durun ben bır hocayı arayım yazayım sıze hemen

saol canım her okumaya başladığımız zamna mı acaba namaz kılacazz yoksa ilk başlerken mi

kuzularım şimdi ben ablayı aradm benım dedi ki tefrıcıye okumayın dedi . o dua izne bağlı okunması qerekıyormuş . siz minciyeyi 1000 defa okuyun . dedi niyetiniz bir ise tek tek okumaya qerek yok dedi . şey dedı bırde tefrıcıye cok okunduqu ıcın yağmurların yğması falan azalıyormus . izne bağlı olduqu için bencede minciyeyi okuyalım salten minciyeyi he ?

ruyamm simdiden baslayalimmm bi okumaya diyoruzz .tamm 4444 tane okunacakk..önce bi olmadi 100 tane okuyalimm tabi okuyabilirsenn ona göre sonra eksigi yine paylasirizz..

Ben pazartesi ancak başlarım canlar okumaya...Şu an müsait değilim çünkü....
:26::26:

çokk şaşırdımmm birazda garip geldii yağmurların yağması azalıo falan güzzel kitabızda yazan ve herkezin okuması gereken bir dua neden böle bişye sebe olsun

Son düzenleme:
​Aaaaa şimdi hngisini okuyacaz peki....En doğru kararı verip , düzgünce okuyalım inşallh...

karabbierim kimden izin aliniyomus yawwwherkes okuyo ama hem topluca hem kendine sadece .bende öyle bisey duymadimm..kitaplarda öyle hic yazmiyo:26:ama su doru tek isme okuamaya gerek yok biz du a den herkese okuyalimm.niyetlendik bence vazgemeyelimmbaslayalim biz tefriciye

Son düzenleme:
çokk şaşırdımmm birazda garip geldii yağmurların yapması azalıo falan güzzel kitabızda yazan be herkezin okuması gereken bir dua neden böle bişye sebe olsun

valla bılmıyorum hoca oyle dedı yağmaurların az yağması ateşin fazlası çıkması falan hep bu yuzdenmıs cok okunduqu ıcınmıs oyle dıdı herkez herseye okuduqu ıcın . ben bebek ıcın okuyacaqız dedım oda
Salevât-ı Şerîfeler

Salât-ı Münciye

ٱَللّٰهُمَّ صَلِّ عَلٰى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلٰى اٰلِ سَيِّدِنَا

مُحَمَّدٍ صَلاَةً تُنْجِينَا بِهَا مِنْ جَمِيعِ ٱْلاَحْوَالِ وَٱْلاٰفَات

ِ وَتَقْضِى لَنَا بِهَا جَمِيعَ ٱلْحَاجَاتِ وَتُطَهِّرُنَا بِهَا مِنْ

جَمِيعِ ٱلسَّيِّئَاتِ وَتَرْفَعُنَا بِهَا عِنْدَكَ اَعْلَى ٱلدَّرَجَاتِ

وَتُبَلِّغُنَا بِهَا اَقْصَى ٱلْغَايَاتِ مِنْ جَمِيعِ ٱلْخَيْرَاتِ فِى

ٱلْحَيَاتِ وَبَعْدَ ٱلْمَمَاتِ اِنَّكَ عَلٰى كُلِّ شَىْءٍ قَدِيرٌ

"Allâahümme salli alâa seyyidinâa Muhammedin ve alâa âali seyyidinâa Muhammedin salâaten tünciinâa bihâa min cemî'ıl-ehvâali ve'l âafâat. Ve takdıy lenâa bihâa cemî'alhaacâat ve tütahhirunâa bihâa min cemî'ıs-seyyi'âat ve terfeunâa bihâa ındeke a'led-derecâat ve tübelliğunâa bihâa aksa'l gaayâat. Min cemî'ıl-hayrâti fi'l-hayâati ve ba'del-memâat. İnneke alâa külli şey'in kadiyr."

bunu okuyun didi 1000 defa
Salât-ı Münciye'nin hatmi 1000

Son düzenleme:
​Aaaaa şimdi hngisini okuyacaz peki....En doğru kararı verip , düzgünce okuyalım inşallh...

sitede okuyan çok insan var hiçç böle bişy duymadımmm Allah kabul etsin az önce yasinimi okuduktan sonrada okudum mealine baktım hiç böle bişy okumadımmm şimdi netten araştıorum gene yokkk

bunuda bilyom bitanem bnde mantığım hiç alamdı hoca ablanın dediğnii açıkcası ben pek bilmem belkide doğrudur ama çok okurummm hiç rastlamadım hiçççç

çunku qecen qun sohbette de boyle bır konu qeçmısdı ama fazla dınlememsdım sımdı sordum oyle dedı ızne baqlı dedı . münciyeyi okuyun dedı bılmıyorum valla çarsamba qunu qene shbetım var o zaman bırde hoca hanıma sorayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…