Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

btanemmm benmmmm inş. regl değildir bu kanama yoksa çok sevinecemmm bu bebek eğer varsa benmmm için çok önemli bi yerde evliliğimi kurtarcakkk.. ((

ahahahahah teyzesi hamile hamile oynucakk güzelimmmmm burdaaa. almanlar sasip kalicak ahahahahaha:)))

Kızlar acil yardım kan testi yaptırdım sonuç bu bi bakkn cvp verin gebelik varmı 3 hafta 5.8-71.2 4 hafta 9.5-71.2 5hafta 217-7138 postmenapoz <8.3 acil yardm bolur

çok karışıkk canımmm anlamadım yahuuu HCG yazan bi yer varmı orda ne yazyooo :44::44::44::44::44:

valla çok sevindim canım inşallah rabbim kucağına da almayı nasip etsin. benim de bat bugün ama malesef dün yaptım idrar testini negatif çıktı

hayırlsı olsunnn canımm üzülme inşll... bi daki aya rabbim yüzüne gülsünnnnn

canlarımm benım şimdii çıkmam lazımm bi programım varr ögleden sonraa gelmeyee çalışırımm inşallahhh hepinizden Allah razıı olsunn dualarınızı eksik etmeyinn bu aralar daha çok ihtiyacım varrr hepinizi öpüyorummm ben kaçtımmm

Arkadaşım kan testinde o aralıklar dışında hcgnin altında bi değer yazar onu tam söylersen yardımcı olabilirim belki

btanemmm benmmmm inş. regl değildir bu kanama yoksa çok sevinecemmm bu bebek eğer varsa benmmm için çok önemli bi yerde evliliğimi kurtarcakkk.. ((

inşallahhh ozamannn btanemmmmm :26::26::26::26::26:

evlliğin nie tehlikede olsun kızçem deme ölee herşeyin hayırlsıı :26::26::26::26::26:

Bugün 1 mayıs doktor yok ama testi yaptılar cnm bak;

Beta hcg sonuç <0.100 referans aralığı 0.0-<5.3 yazıo

bu negatif de kabul edilebilir, bir kac gün sonra testi tekrarlanamani da isteyebilirler. cünkü kan testi yumurtlamanin ertesini yakalayabiliyor. yani beklemekten baska caren yok. idrar testi yaptinmiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…