- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.521
cankuşummmm senin belirtilerinnn çokk yüksekkkkkdoktorda çatlamış demiş sende değerlendirmişnn belliii artıkk geriye doyasıya sevinilecek günler gelio demekkii bide buara akıntın azcık çoğala bilirrr bölee ıslak his olabilrr belirtiler herkesde farklı ama senşn belirtiler geçen ay hamiş kalan ecccemm kızçeminkine benzioooo innnşaşşahhhhhh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAllahım canda isteyen herkese versinnn inşallahhhh kimseyii kucağı boş bırakmasınn Allahımmm
inş... ablaa inşallahhhhhh bende çok oynucammmmmm hamiş kaldığımdaa bebişimm allahım nere düştüm ben böle decekkkk
Kızlar acil yardım kan testi yaptırdım sonuç bu bi bakkn cvp verin gebelik varmı 3 hafta 5.8-71.2 4 hafta 9.5-71.2 5hafta 217-7138 postmenapoz <8.3 acil yardm bolur
oyyy canımmmm senindeee hayırlıı olsunnn kuşummmmm
rabbimm sağ sağlımm kucaklamayı nasip etsin inşallahhhhh
merhaba naze hoşbuldukhoşş geldinnnnnn canımmmmmmmmmm
aminn canımm butunn isteyenleree inşallahh
valla çok sevindim canım inşallah rabbim kucağına da almayı nasip etsin. benim de bat bugün ama malesef dün yaptım idrar testini negatif çıktı
çok karışıkk canımmm anlamadım yahuuu HCG yazan bi yer varmı orda ne yazyooo :44::44::44::44::44:
5.3 yazıo canm orda
bende anlayamadim. kan testini veren kisi bisi demedi mi? tam kagitta yazildigi gibi yazabilir misin buraya
btanemmm benmmmm inş. regl değildir bu kanama yoksa çok sevinecemmm bu bebek eğer varsa benmmm için çok önemli bi yerde evliliğimi kurtarcakkk..((
Bugün 1 mayıs doktor yok ama testi yaptılar cnm bak;
Beta hcg sonuç <0.100 referans aralığı 0.0-<5.3 yazıo
Bugün 1 mayıs doktor yok ama testi yaptılar cnm bak;
Beta hcg sonuç <0.100 referans aralığı 0.0-<5.3 yazıo
Arkadaşım kan testinde o aralıklar dışında hcgnin altında bi değer yazar onu tam söylersen yardımcı olabilirim belki
canım 13 değerin altında gebelk yok sanırım 0.100 regl iken mi yaptırdın ?
inşallahhh ozamannn btanemmmmm :26::26::26::26::26:
evlliğin nie tehlikede olsun kızçem deme ölee herşeyin hayırlsıı :26::26::26::26::26:
ahahahahah teyzesi hamile hamile oynucakk güzelimmmmm burdaaa. almanlar sasip kalicak ahahahahaha:)))
bu negatif de kabul edilebilir, bir kac gün sonra testi tekrarlanamani da isteyebilirler. cünkü kan testi yumurtlamanin ertesini yakalayabiliyor. yani beklemekten baska caren yok. idrar testi yaptinmiydi?
Reglim 3 gün geçti hala olmadım bugün yptım test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?