Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ay ist .gideceksinizzzzmoremi göreceksin demekk sarilin iyceneeama tam zamaninda evlenmisinnniyki esinle tanismisinizzzzerken evlenince 30 gelince böyle olunuyoooama 30 da evlenince 40 ancak böyle olunurrr

moreme yine benimm özürlü bildiri yazmam lazimmmsimcik ne diycemmbu hafta ikinci kez yasaki bozdumm

Oow habibtemm yaaa yediklerinedemi dikkat etmen gerekiyor yaaa cidden zor senin icin Allah yardimcin olsun en kisa zamanda sevinirsin insallah habibtemm,aslinda dogru bende diyorum hep bitki cayi icenlere icmeyin diye reglimde bitmek uzere baslamamak en iyisi ben sadece.sporumu yapayim bide ekmegi keseyim bari:))Kepek ekmeginide esim sevmiyo o yiyemeyince bozuluyo rkmek gunah ben o ekmegi 1 haftada ancak bitiririm o zamanda bembeyaz oluyo ustu dolaba koyuyorum o zamanda un gibi dagiliyo kpparirken((Napsam bilemedim

morem mis kokulu morem datli dilli moremmmmm cankus moremmm

sey kiscem biliyorum bu ikinci kez yaptigimm kacamakkbu seferde habbitemle hasret giderdik sohbet ettik elbisesini ve kilolarimizi konustukkk hormoncuklarim düzeldi ya onun icin biraz durdummm:18:bidaha bu saate kadar durmamaya calisacammmyarin erkenden senin pesinden yataga gidecemmm moremmcezama hazirimm sen ne dersen o olurrrboynum kildan ince:18::18::18:sucluyuum yarin belkim topige utandigimdan gec gelebilirimmm:18::18::18:ne diycegini böyle bekler olacammm moremmmhoscakal güzel moremmm

Tamam habibtemm senin icinde sarilicam moreme sıkı sıkı hemde:)))Aslinda hoc aklimda yoktu evlilik esim kandirdi beni subatta tanisip mayista nisan 1 hazirandada nikah 4 eyluldede dugunumuz oldu:)))Simdi soruyorumda neden bu kadar acele olmus diye kiziyo kotumu oldu hemen olmasaydi evlenmezdin sen diyo:)))Bakalim 40imizda nasil olucaz yqda 10-15 sne sonra:)))

iyisimi ozamannn ekme gi azaltip yürüyüs ne yapmakk bol saalata yemekkkya habbitem benim iism zor hersey kani iyce pihtilastiriyo bunun diyeti yapan kislar var okuyorum cok zor diyeti et tavuk balik kuru fasulye mercimek bulgur süt peynir cesitlerii hep yasak sadece sebze ve meyve serbestt:26:ekmekler yasak sadece cavdar ekmegi yencekmiss:18:diyorum diyet yapan kislari takip edim gercekten faydasi olursa bebekleri düsmezse bende yapacam diyetini cünkü baska carem kalmadiii:26:

iyi olmus nekadar mutluusnuz belli habbitem nasip istee siz bierbirinize yazilmisinizzzzzbide bebeis olursa tamamdirrr

Bisey demez habibtemm yazdiklarimizi okuduktan sonra:))Kiyamaz bize datlu morem,,O zaman seni dahada uykusuz birakmadan yatalim habibtemm moremde kizmasin yarin:)))

doru kiyamaz morem bizeeeyatalim habbitem iy geceelr allah rahatlik versinnnnnnnn

İyi geceler habibtemmm Allah rahatlik versinn.Atladim vallahi supurgenin arkasina benim ne supurgem var nede begenim pyle yazabiliyorum bunada sukur onceden delirecek gibi oluyordum morem sagolsunn :)))

canımm biraz daha bekle eğer hala gelmezse bi kadın doğum uzmanına git mutlaka.. bende iç gecikmezdim ama nisan da gelmedi bir türlü istemediğim halde söktürücü aldım mecburen 1 tanesi bile getirmeye yetti.. sanırım mevsim geçişi herkesi çarptı:26:

büyük ihtimalle öle canım aam hiçbi regl belirtisi yok aksine akıntı gelio anlamadım gitti dün çok üzüldüm negatif diyince ama hayırlısı bnde öle düşünüyorum p.tsiye kadar gelmezse kadın doğum doktoruna gitcem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…