- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.981
Evet habibtemm o tarihlerde istanbulda olucaz nazimlada tanisicam insallah kankamda ayni tarihte nikah kiyiyor seneye ve sonraki senelerde beraber kutlayacagiz insallah...Vallahi ben evlenmezdim daha esim cikmasaydi karsima))Allahima sukurler olsun cok sansliymisim kendisi kaar aileside cok iyi cikti:)))Bizde sizin kadar evli olunca belki bizde oyle oluruz habibtemm
Oow habibtemm yaaa yediklerinedemi dikkat etmen gerekiyor yaaa cidden zor senin icin Allah yardimcin olsun en kisa zamanda sevinirsin insallah habibtemm,aslinda dogru bende diyorum hep bitki cayi icenlere icmeyin diye reglimde bitmek uzere baslamamak en iyisi ben sadece.sporumu yapayim bide ekmegi keseyim bari:))Kepek ekmeginide esim sevmiyo o yiyemeyince bozuluyo rkmek gunah ben o ekmegi 1 haftada ancak bitiririm o zamanda bembeyaz oluyo ustu dolaba koyuyorum o zamanda un gibi dagiliyo kpparirken
Tamam habibtemm senin icinde sarilicam moreme sıkı sıkı hemde:)))Aslinda hoc aklimda yoktu evlilik esim kandirdi beni subatta tanisip mayista nisan 1 hazirandada nikah 4 eyluldede dugunumuz oldu:)))Simdi soruyorumda neden bu kadar acele olmus diye kiziyo kotumu oldu hemen olmasaydi evlenmezdin sen diyo:)))Bakalim 40imizda nasil olucaz yqda 10-15 sne sonra:)))
Bisey demez habibtemm yazdiklarimizi okuduktan sonra:))Kiyamaz bize datlu morem,,O zaman seni dahada uykusuz birakmadan yatalim habibtemm moremde kizmasin yarin:)))
Oow habibtemm yaaa yediklerinedemi dikkat etmen gerekiyor yaaa cidden zor senin icin Allah yardimcin olsun en kisa zamanda sevinirsin insallah habibtemm,aslinda dogru bende diyorum hep bitki cayi icenlere icmeyin diye reglimde bitmek uzere baslamamak en iyisi ben sadece.sporumu yapayim bide ekmegi keseyim bari:))Kepek ekmeginide esim sevmiyo o yiyemeyince bozuluyo rkmek gunah ben o ekmegi 1 haftada ancak bitiririm o zamanda bembeyaz oluyo ustu dolaba koyuyorum o zamanda un gibi dagiliyo kpparirken((Napsam bilemedim
Tamam habibtemm senin icinde sarilicam moreme sıkı sıkı hemde:)))Aslinda hoc aklimda yoktu evlilik esim kandirdi beni subatta tanisip mayista nisan 1 hazirandada nikah 4 eyluldede dugunumuz oldu:)))Simdi soruyorumda neden bu kadar acele olmus diye kiziyo kotumu oldu hemen olmasaydi evlenmezdin sen diyo:)))Bakalim 40imizda nasil olucaz yqda 10-15 sne sonra:)))
Bisey demez habibtemm yazdiklarimizi okuduktan sonra:))Kiyamaz bize datlu morem,,O zaman seni dahada uykusuz birakmadan yatalim habibtemm moremde kizmasin yarin:)))
Allah yardimcin olsun habibtemm yazdiklarini yemedihin zaman hivbirsey yememis gibi bisey.oluyor zatrn en yararli seyler yasak resmen,umarim diyete baslamadan saglikla bebegini kicagina alirsin insallah habibtemmm...
Amiiiinnn habibtemm hayirlisiyla insallah
İyi geceler habibtemmm Allah rahatlik versinn.Atladim vallahi supurgenin arkasina benim ne supurgem var nede begenim pyle yazabiliyorum bunada sukur onceden delirecek gibi oluyordum morem sagolsunn :)))Bisey demez habibtemm yazdiklarimizi okuduktan sonra:))Kiyamaz bize datlu morem,,O zaman seni dahada uykusuz birakmadan yatalim habibtemm moremde kizmasin yarin:)))
doru kiyamaz morem bizeeeyatalim habbitem iy geceelr allah rahatlik versinnnnnnnn
günaydın kızlar hepinizi kocaman
canım nasılsın kırmızılardan ne haber inş gelmemiştir:18:günaydın kuzumm bnde seni kocaman
canım nasılsın kırmızılardan ne haber inş gelmemiştir:18:
idare ederim kuzum moralim bozuk yok gelmedi kırmızılar ama dün kan testi yptırdım kadın doğum doktoru yoktu nöbetçi doktorda gebelik yok dedi anlıcan
gebelik yok regl yok 4 gün geçti bilmiorum aklım almıo
canımm biraz daha bekle eğer hala gelmezse bi kadın doğum uzmanına git mutlaka.. bende iç gecikmezdim ama nisan da gelmedi bir türlü istemediğim halde söktürücü aldım mecburen 1 tanesi bile getirmeye yetti.. sanırım mevsim geçişi herkesi çarptı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?