Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım mevsimsel olabilir bu ay herkesin günü geçti genede inş hamilesindir diyeyim ama zuhalim haklı hala gelmezse bi kadındoğum doktoruna görün ki yoksa bir sonraki aya geç kalma günlerini şaşırma canım

evet kuzum bnde onu düşündüm bugün gitcektim dr a sonra dedim biraz daha geçsin öle gidiym bnm ilk defa oldu hala bi umudum var

evet kuzum bnde onu düşündüm bugün gitcektim dr a sonra dedim biraz daha geçsin öle gidiym bnm ilk defa oldu hala bi umudum var
olsaydı idrarda çıkardı idrarı bırak geç döllenme bile olsa kanda çıkardı bence seni üzmek için söylemiyorum sakın yanlış anlama canım tedbirini erken al diye söylüyorum
valla söylerken benim içim daraldı sigara yakasım var
ne kadara zor bizim işimiz aslında hiç kafaya takmamak lazım istemiyorum diyenler bi duyuyorum hamile hayırlı olsun diyosun ama ben şimdi istemiyodum diyo ben o zaman çok üzülüyorum yaaaaaaaaaaaa

sorma kuzum sorma bnde sigara kullanıourum diorum acaba bazen ondan mı olmuo ama ne bilim yok ya aslında bn yüzleştimde gerçeklerle genede bi umut var içimde

sorma kuzum sorma bnde sigara kullanıourum diorum acaba bazen ondan mı olmuo ama ne bilim yok ya aslında bn yüzleştimde gerçeklerle genede bi umut var içimde
sigarayla alakası yok kuzum biz 40 yaşındamıyız hamileliğin 9 ayında püfür püfür içiyorlar gebeliği engellemeyi bırak bebekleri ne kadar sağlıklı maş. rabbim verecek inş birgün bizede....
bizde bu ay baya iyi çalışıyoruz bakalım inş. bat bitiminden beri sadece bir gün boş geçti hepsi dolu ama mayıs bata kadar böle gitmez tabi

oda doğru ne bilim bazen sitelerde okuorum işte sigara alkol bırakılmalı falan fulun die ya ne bilim ya çalışın kuzum çalışın bizde bu ay ii çalışmıştk ama ilk denemeydi hazırlık aşaması diyelim :)

günaydın zuhalim hoş geldin ama hemen kaçmışsın
buradayıım tatlım nazım gibi oldum bana da bulaştı geçmişe bakıyordum

bende de hiç belirti yoktu tatlım sadece kasıklarım ağrıdı hatta ben kist oldu diye şüphelendim.. doktora gittim hormon testlerim yapıldı beta zaten negatifti.. ultrason muayenesi yapıldı herşey normal mevsimsel ya da stres yapmış olabilirsin hamile kal öyle gel bi daha dedi kafam çok rahatladı..........kürtajdan sonraki ilk denememdi herhalde hamile kalacağım diye mi şartlandırdım anlamadım oysa ki hemen hamile kalayım gibi dualarım yok daha önce ilk ayda hamile kaldım ama artık ben sağlıkla geleceği zaman hamile kalayım diyorum hep ama sanırım o konuyu konuşmak bile strese sebep.............sonra söktürücü aldım hemde 1 tane ve regl oldum........ tamamen psikolojik demek ki dedim o yüzden bu ay rahat bıraktım kendimi fazlasıyla........ inan bi daha ki regl ne zaman diye bile hesaplamadım.......... sadece yumurtlama günü hesapladım o da regl şaştı belki o da şaştı diye.......... sadece sağlığım için......... artık gerisi nasip biz elimizden geleni yapıyoruzz canım nasılsa..sende stres yaptın belki de farkında olmadan

evet tatlım bnde öle düşünüyorum ister istemez ypıorum stres diorum aman boşver bekleme diorum ama sonra düşünmeden edemiorum bakalım hayırlısı hakkımızda

evet tatlım bnde öle düşünüyorum ister istemez ypıorum stres diorum aman boşver bekleme diorum ama sonra düşünmeden edemiorum bakalım hayırlısı hakkımızda

Mutlaka canım sonuçta hepimizin aklının bi köşesinde hamile kalmak var........ burada konuşunca bile ne kadar takıldığımız belli oluyor aslında ama regl olabilmek de iyi birşey ben geçen ay bunu anladımm

evet ya olmayınca korkar insan ama test yptırıp negatifi görüncede hala olmuosan bişi var yane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…