- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.661
yaa gezmekten değill kiii kutulummm kocişim daha çok evde zaman giçirioo
ben ekiorum onu bazennn sölüorum hade çıkalımm diorummm yok falan derse hiç uzatmamm çeker giderimmm
angarali olur naziminda köken konyaymis hemdo çok burda
psikolağada gittim ama herşey beyinde bitiyo oda unutturamadı bana bunu
aynı bennn sonra kocişte gelir tabikii
abladann hiç kötüü bi fikir çıkamııı kutulummm
neysee canlarım ben cıkıyorum kocişim şehir dışından geldii çay içeceğizz daha sizee hayırlı gecelerrr dualardaa buluşmak ümidi ileee
hoscaakl zeynebim nurumm
melekimm insalalh bu tedavinden ikizlerini kucagina alcan kiscemm duamiz senel olacakkevet kıscem 7 yıl olacak 2 ay sonra hiç korunmadık ama olmuyo işte çok zor beklemek yaaaaaa
morem hosgeldinnnyasakımmm bii lkucak veerrrr
dimi öyle yapayimm, gidicem zaten termine de degistirsem mi degistirmesem mi. adamin yüzünden zeka akiyor o kadar emin ki kendinden.... ne bileyim esim degistirmeme karsi...
kiscem valal kendini cok üzme bebisinide etkilerrrrrrbisey diiymmi miamorem zaten bu yawruyu kucagina almak varsa nasibinde ne amniosentez ne bi doktor engelelr sen icini ferah tut eger nasibinde yoksa bu kuzucuk amniosentez yaptirmasan bileee baska sey sebep olur allah göstermesin yine kaybedebilirisn yawrunuuu sen rabbimize sigin sürekli dua et..o herseyi biliyo görüyooo....kuzucuk ilk basta ona sonra saana emanett baska yerleri cok okuma bu araa her kafadan bi ses cikarrrrr günlerin zindan olur keyfin icikaracagin yerdeeee
angarali olur naziminda köken konyaymis hemdo çok burda
bak iste bundan bahsediyorum bennnn. tüp bebek falan degil senin caren yüregini resetlemekten geciyor bence.... bosaltttt... düsünme kimin bebegi kimin vs.... kalbini daralttikca hormonlarin farkli görevler ediniyor. beynini kandir, pozitif ol.. planlar yap ama bebeksiz. sanki bebek gelse rahatin kacakmis gibi düsün hissetttttt....
dimi kızçemm
amann neyini takıyosak gelince nolacaksaaa
neysee canlarım ben cıkıyorum kocişim şehir dışından geldii çay içeceğizz daha sizee hayırlı gecelerrr dualardaa buluşmak ümidi ileee
hoscaakl zeynebim nurumm
melekimm insalalh bu tedavinden ikizlerini kucagina alcan kiscemm duamiz senel olacakk
morem hosgeldinnn
kiscem valal kendini cok üzme bebisinide etkilerrrrrrbisey diiymmi miamorem zaten bu yawruyu kucagina almak varsa nasibinde ne amniosentez ne bi doktor engelelr sen icini ferah tut eger nasibinde yoksa bu kuzucuk amniosentez yaptirmasan bileee baska sey sebep olur allah göstermesin yine kaybedebilirisn yawrunuuu sen rabbimize sigin sürekli dua et..o herseyi biliyo görüyooo....kuzucuk ilk basta ona sonra saana emanett baska yerleri cok okuma bu araa her kafadan bi ses cikarrrrr günlerin zindan olur keyfin icikaracagin yerdeeee
hoşş buldummmm canımm yasakımmmm
nrdesiin bi kaybolyon bi gelyonnnn
hoscaakl zeynebim nurumm
melekimm insalalh bu tedavinden ikizlerini kucagina alcan kiscemm duamiz senel olacakk
morem hosgeldinnn
aynen öyleeeeeee....kapattim bu konuyu tamam... ne olacaksa olacakkk. hayirlisi olsun yeterki, hayrini hayirsizligini görebilelim insallah...
bak iste bundan bahsediyorum bennnn. tüp bebek falan degil senin caren yüregini resetlemekten geciyor bence.... bosaltttt... düsünme kimin bebegi kimin vs.... kalbini daralttikca hormonlarin farkli görevler ediniyor. beynini kandir, pozitif ol.. planlar yap ama bebeksiz. sanki bebek gelse rahatin kacakmis gibi düsün hissetttttt....
meelki msamimi bildigin kisi zaten arkadas degilmiski his üzülmeyanlış anlamam canım haklısın aslında ama unutamıyorum işte bide önümüze bu konuda öyle çok engel çıktı ki tüp bebek çare dediler oda çare olmadı maalesef etrafımda bebekli insanları gördükçe içim burkuluyor
biliyomusun samimi arkadaşlarım bile bebek sahibi olunca benle samimiyeti kesdiler
garıştı hicaranımmmmben bulgaristanlı köken gonyalıı
yasakımm angaralııı hicranımmmm
aynen öyleeeeeee....kapattim bu konuyu tamam... ne olacaksa olacakkk. hayirlisi olsun yeterki, hayrini hayirsizligini görebilelim insallah...
haa şöleeeee akıl boş olsunnn eğer bişey olcaksa akılda hayırlsı şeyler olsunnn inşallahhh
tugbacim hayalimi sordu biliyorum senide hayalimde unutmam
tamam ablam bundan sonra söz sana hiç düşünmemeye çalışıcam bu konuyu bende biliyorum aslında beynimden yok etmeliyim bu düşünceleri
aa yok kızçem benim herrifff haa ii tamam derr
iste öyle miamorem ama sende rahat ol sadece burda kapattim demeeesen konusmak istersen yine her zaman konusuruzzz biz hic sikilmayizz ama sen üüzlme kafan karismasin yeterkiiii ben yine diyorun insalalh bu yawruyu ne olursa olsun sonucunda saglikli bi sekilde kucagina alacaksinnnnn öyle hissediyorumm
tugbacim hayalimi sordu biliyorum senide hayalimde unutmam
benimki hemen düşüyo peşime kızçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?