- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.641
oooo alışveriş yapmayı coj severim immm
geldim miamorem özeline bakk
kiscem üzme kendini baska topikelri okuyup karistirma kafaniiiherkesin doktoru baska bi yöntem uyguluyo ikili testi benim doktorda yaptirmadi sadece 12 .haftada ense ölcümü yaptirdi daha önce düüsklerim oldugu icinn...bak loorinin doktoru hic dememis bileeee ikili testin zamani gectiii:26:sen bi terminine git bakalimm yineeee
he yaa kutulumm böle hafta içi gityokk hafta sonları bize kalyooo
ksc kisi vaaaaaaaana topik neka kalabalikk
evet kıscem 7 yıl olacak 2 ay sonra hiç korunmadık ama olmuyo işte çok zor beklemek yaaaaaa
evet kıscem 7 yıl olacak 2 ay sonra hiç korunmadık ama olmuyo işte çok zor beklemek yaaaaaa
neysee canlarım ben cıkıyorum kocişim şehir dışından geldii çay içeceğizz daha sizee hayırlı gecelerrr dualardaa buluşmak ümidi ileee
öpüldünüzzz
oooo alışveriş yapmayı coj severim immm
Gaynananda ne yaptın
gozcuklerim yollarda kaldı hemsom
eee kızçemm napacan gezecenn kocişinle haftasonu gezersin daha iyi olmuşşakıllı kısçe
canim benim beni yanlis anlamazsan bisi dicemm... sen cokkkk endiseleniyon veee cokk icleniyorsun.... böyle oldugun sürece hormonlarin bu olayi engeller.... ne olur azicik unut azicik uzaklas konudan. haaa hic olmadiii beynini kandir......plan yap bebeksiz planlar, bebek geirse rahatin bozulacakmis gibi hissetmeye calis. yani bir abla tavsiyesi....
canim benim beni yanlis anlamazsan bisi dicemm... sen cokkkk endiseleniyon veee cokk icleniyorsun.... böyle oldugun sürece hormonlarin bu olayi engeller.... ne olur azicik unut azicik uzaklas konudan. haaa hic olmadiii beynini kandir......plan yap bebeksiz planlar, bebek geirse rahatin bozulacakmis gibi hissetmeye calis. yani bir abla tavsiyesi....
güzel bir yaklaşım bi fikir sanırım bende çok takıyorum :26::26:
yanlış anlamam canım haklısın aslında ama unutamıyorum işte bide önümüze bu konuda öyle çok engel çıktı ki tüp bebek çare dediler oda çare olmadı maalesef etrafımda bebekli insanları gördükçe içim burkuluyor
biliyomusun samimi arkadaşlarım bile bebek sahibi olunca benle samimiyeti kesdiler
yanlış anlamam canım haklısın aslında ama unutamıyorum işte bide önümüze bu konuda öyle çok engel çıktı ki tüp bebek çare dediler oda çare olmadı maalesef etrafımda bebekli insanları gördükçe içim burkuluyor
biliyomusun samimi arkadaşlarım bile bebek sahibi olunca benle samimiyeti kesdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?