Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

dimi öyle yapayimm, gidicem zaten termine de degistirsem mi degistirmesem mi. adamin yüzünden zeka akiyor o kadar emin ki kendinden.... ne bileyim esim degistirmeme karsi...

evet kıscem 7 yıl olacak 2 ay sonra hiç korunmadık ama olmuyo işte çok zor beklemek yaaaaaa

kısmettt melekimmmm :26::26::26::26: inş.. rabbimmm tez vakitte kavulşturur artıkk meleğini sanaa

evet kıscem 7 yıl olacak 2 ay sonra hiç korunmadık ama olmuyo işte çok zor beklemek yaaaaaa

canim benim beni yanlis anlamazsan bisi dicemm... sen cokkkk endiseleniyon veee cokk icleniyorsun.... böyle oldugun sürece hormonlarin bu olayi engeller.... ne olur azicik unut azicik uzaklas konudan. haaa hic olmadiii beynini kandir......plan yap bebeksiz planlar, bebek geirse rahatin bozulacakmis gibi hissetmeye calis. yani bir abla tavsiyesi....

neysee canlarım ben cıkıyorum kocişim şehir dışından geldii çay içeceğizz daha sizee hayırlı gecelerrr dualardaa buluşmak ümidi ileee

öpüldünüzzz

iii geceler zeynebimmmm dinlen sen artıkk yüklüüsnn moreee

eee kızçemm napacan gezecenn kocişinle haftasonu gezersin daha iyi olmuşş akıllı kısçe

yaa gezmekten değill kiii kutulummm kocişim daha çok evde zaman giçirioo

ben ekiorum onu bazennn sölüorum hade çıkalımm diorummm yok falan derse hiç uzatmamm çeker giderimmm

güzel bir yaklaşım bi fikir sanırım bende çok takıyorum :26::26:

kandır beyniniii melekimmmmm

yanlış anlamam canım haklısın aslında ama unutamıyorum işte bide önümüze bu konuda öyle çok engel çıktı ki tüp bebek çare dediler oda çare olmadı maalesef etrafımda bebekli insanları gördükçe içim burkuluyor
biliyomusun samimi arkadaşlarım bile bebek sahibi olunca benle samimiyeti kesdiler

boşver melekimmmm sen onalrı herkes kendine yakışanı yaparmışşş

bak iste bundan bahsediyorum bennnn. tüp bebek falan degil senin caren yüregini resetlemekten geciyor bence.... bosaltttt... düsünme kimin bebegi kimin vs.... kalbini daralttikca hormonlarin farkli görevler ediniyor. beynini kandir, pozitif ol.. planlar yap ama bebeksiz. sanki bebek gelse rahatin kacakmis gibi düsün hissetttttt....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…